FERIEN RETT RUND HJØRNET!


Ååååh! Kjenner jeg gleder meg helt sykt til ferie nå! Er så lei å måtte stå opp klokka syv hver morgen. Nå er det bare tre skoledager igjen, og på onsdag slutter vi elleve. FERIE NEXT!
I dag har jeg vert på skolen, vi så på en film om hvordan det var i gamle dager med denne farge forskjellen. Altså at hvite hadde flere rettigheter enn de fargede. Det var en helt grei film, men ikke en jeg hadde valgt selv tror jeg.
Og, haha! Jeg holdt på å sovne men siden det skjedde så mye rundt meg fikk jeg så mange rare "drømmer" før jeg sovnet på ordentlig og plutselig så bare skvetter jeg til som om noen skulle begynnt å skyte..

Etter skolen dro jeg hjem, så på tv og lagde meg noe mat før jeg skulle ut på agr og prøve en hest jeg kanskje får på fôr. Han heter Per og er en 22 år gammel kalblods vallak (?) veldig snill og fin hest, så håper veldig jeg får har! Nå skal det jo legges ned på Arendal hestesenter å da har jeg ingen steder å ri :/ Kommer til å savne det stedet sykt!! Men om Marie får fôrhest der skal jeg så bli med (y)


Det var veldig mye sol da..

Jeg elsker å være ute i hagen hos pappa! Det er så stor og myk c': og varm!
 

Hva skal du i sommer?

Én kommentar

<3Vilde

15.06.2012 kl.21:19

Jeg og gleder meg til sommer!

Skal til London :D

Skriv en ny kommentar

-
Reklamerer du for din egen blogg, blir den ALDRI besøkt eller kommentert av meg
-
"Kommentere tilbake?" osv. Da kommenterer jeg IKKE tilbake.
hits