4 MÅNDER OG 19 DAGER SIDEN SIST.


Det har vert lenge siden nå, jeg har jo egentlig sluttet å blogge men fortsatt er det folk som er innom bloggen! Noe som er utrolig koslig. Så tenkte siden jeg allerede var inne på blogg og hadde lite å gjøre kunne jeg fortelle dere hva jeg har brukt tiden min på de siste måndene.Jeg har pusset opp rommet og er såå fornøyd! Det gamle rommet så ut som det hadde stått siden krigen..

Jeg har tatt masse bilder! 
Her har det kommet masse snø nå. Er så koslig å gå ute å ta bilder i snøen.


 

Jeg har vert hos verdens aller beste hest♥
Og tatt bilder og minner for livet med min rare bestevenn.

Også, ukas høydepunkt. Lady gaga konsert!!Snakk om opplevelse for livet! Selvom det ble litt dramatisk mot slutten da jeg besvimte mitt i Americano. Jeg vet ikke hva som skjedde. Men det var så utrolig dårlig luft, jeg var tørst og sulten, det var trangt og jeg hadde stått opp i mot fire timer og beina mine verka som fææn. Og plutselig bare falt jeg og våkna opp på beina til en dame som tilfeldigvis var sykepleier.
Og sekunder etter kom det en vakt som fulgte meg ut til Røde kors hvor jeg fikk vann of ikke minst FRISK LUFT! 
Jeg følte meg litt svimmel etterpå men det er jo helt normalt, så når jeg følte meg bedere gikk jeg og Therese ut igjen. Vi stilte oss ved siden av folkemengden og hadde helt grei sikt.

Therese var jo helt gal! Ho er jo blodfan av Lady gaga og skrek og sang hele tiden. Jeg kunne til og med høre skrikene hennes på andres videoer.
Så etter 2 og en halv time var showet ferdig og pappa kom og hentet oss så var vi hjemme halv ett tiden (evig lang kø ut av telenor arena), og spiste hefti mye mat før vi gikk og la oss.
Dagen etter var det buss hjem til Arendal. De andre passajerene må ha blitt drit lei av oss. Spess Therese med den latteren sin.

Jaja, det var litt av det jeg har bedrevet tiden med, og kanskje jeg starter og blogge igjen? Jeg har savnet det, men har også ganske liten tid til alt. Får se :-)  

Var du på gaga?
 

2 kommentarer

Så sykt fine bilder du tar!!

Ida Marie

12.12.2012 kl.12:45

Koselig at du blogger igjen! <3 Jeg så når du besvimte på konserten og jeg fikk helt vondt i meg. Bra at det gikk bra :) Kjempefine bilder :D

Skriv en ny kommentar

-
Reklamerer du for din egen blogg, blir den ALDRI besøkt eller kommentert av meg
-
"Kommentere tilbake?" osv. Da kommenterer jeg IKKE tilbake.
hits