DENNE STAKKARS BLOGGEN..


Blogging er visst ikke helt min greie, uansett hvor gøy det er. Må begynne og motivere megselv.
Hele denne uka har jeg lagt hjemme med "ødlagt" kne, det var så innmari vondt å tråkke på det og bruke det i det hele tatt. Men greide og komme meg til skolen i dag heldigvis. Har nok litt over gjennomsnittet mye fravær.. uups!

Farga håret lilla for ca to uker siden! liker det veldig godt, selvom jeg egentlig vil ha min naturlige hårfarge igjen :/ haha den får jeg vel aldri vite hvordan ser ut...Ser ikke så fin ut på bildene, menmen

Har også kjøpt meg en ny tv for pengene jeg fikk til jul! Er sååå fornøyd! Kunne ikke tatt et bedere valg (helt sikkrert)!
Siden jeg hadde en liten schtøgg 20" som forsvant bar gardinene og jeg måtte har mikroskop fot å få sett bildene fra andre siden av senga, kjøpte meg meg like godt en 42" led tv fra philips. Den var ikke så dyr heller, bare 3700,- ca. OG SÅÅ FANTASTISK BRA! Mye for pengene folkens.♥ I begynnelsen syntes jeg ikke den var så allverdens bra, men etter et par dager hadde jeg blitt vandt til den og da var det ikke så mye negativt å si utenom lyden. Men smart som jeg er kobla(?) jeg høttalerene mine til den.
Ganske stor forskjell fra en pc på 16" til en skjærm på 42"


 

Denne helgen skulle genetlig bestått av Lock-in, et arrangement for ungdommer fra 14-18 år hvor man er alle samlet på et sted innelåst en hel natt med musikk, dans og vanlige ting man gjør på fest utenom alkohol. Men siden det kommer bare fjortisser og 8 klassinger, frista det ikke så veldig og dra. Arendal fjortssene er ganske spesielle.
Så istedefor det blir det kanskje jentekveld! 

Hva består din helg av? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-
Reklamerer du for din egen blogg, blir den ALDRI besøkt eller kommentert av meg
-
"Kommentere tilbake?" osv. Da kommenterer jeg IKKE tilbake.
hits