PRODUKTANBEFALINER-BEAUTY


Har kjøpt endel nytt i det siste og noe har jeg hatt en stund som jeg syntes er veldig bra. Så tenkte jeg kunne fortelle mine erfaringer :)Først så har vi denne shampoo og balsamen fra Tigi.Den fungerer mot slitt, ødlagt, tørt og skadet hår osv. Jeg har brukt den to ganger og merker allerede at håret er blitt mykere, glattere og mere glansfullt! Så disse to anbefaler jeg på det sterkeste om du er på jakt etter ny shampoo og balsam. De er litt dyre, men det er absolutt verdt det! Det er også andre typer for forskjellig hår


Så har vi denne varmebeskyttende sprayen fra Wella. Har brukt den i litt over en mnd kanskje, og før var håret mere flisete i tuppene når jeg retta det, men det begynner og komme seg nå. Så varmebeskyttende spray er et must om du retter håret ofte! Så hvorfor ikke kjøpe denne?


Så er vi kommet over på litt sminke.
Denne mascaraen har jeg brukt i et drøyt år nå og må ærlig si at det er den beste jeg noengang har hatt! Og jeg har hatt mange..
Den gir lange fyldige vipper uten klumper. Så de dere ser på tv som skal gi denne så kalte false falske vipper looken, kan dere bare glemme og heller bruke pengene på en som faktisk gir denne effekten!


Denne lipglossen fra Buxom/Bareminerals fant jeg i en nedstøvet sminkekurv så tenkte, hvorfor ikke prøve? Jeg sliter veldig med tørre lepper om vinteren som sikkert mange andre også gjør, og denne lipglossen levde opp til forventningene mine. Den sitter lenge på, lapper sammen sår på leppa, og beskytter mot kulde. Den er veldig klissete, men det er det som funker.
Så om du sliter med sprekte og tørre letter KJØP DENNE!


Da var vi kommet til sistemann.
Denne foundationen/moussen whatever. fra maybelline dekker veldig bra og sitter så og si hele dagen. Har vert fast bruker av denne i mange år nå og selvom jeg har prøvd nye merker har jeg alltid endt på denne tilslutt. Trenger ikke engang og ha pudder over.
Anbefaler også og ta denne på med fingrene for den extra effekten :)

Håper dette har vert til hjelp. 
Har du noe og anbefale?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

-
Reklamerer du for din egen blogg, blir den ALDRI besøkt eller kommentert av meg
-
"Kommentere tilbake?" osv. Da kommenterer jeg IKKE tilbake.
hits