VINTERFESTIVALEN 2013


I helgen var jeg og konf gjengen pluss noen andre konfirmanter fra området på leir/vinterfestival i porsgrunn. I utgangspunktet ville jeg ikke dra, men så bestemte jeg meg for å bli med allikavel. Og det er jeg glad for! Det var såå gøy! haha.
Vi sov alle jentene inne i en gymsal, og guttene i enn annen hall rett over veien. Vi hadde veldig tett program de dagene og det ble ikke mye tid til å slappe av, så når klokka var ett og det skulle vere ro i salen var jeg heelt utkjørt.
Konsertene var det gøyeste syntes jeg, de var veldig flinke til å inkludere publikum og selvfølgelig opptre! På dag to var det forskjellige seminarer avhengi av hva du hadde meldt deg på. Jeg tok selvfølgelig foto/video. Det jeg (og mange andre) ikke var klar over var at man måtte ha med eget kamera, men jeg fikset det jeg! Fikk låne kameraet til presten, hahaha tidenes rareste menneske..Dette blide er det jeg ble aller mest førnøyd med! Lyset ble så fint og alle fargene! hihi^^ nå er begge redigert forskjellig også.


Partytime 

Én kommentar

Annabell kvarme Sagevik

29.01.2013 kl.21:25

Fine bilder! Bra du koste deg <3

Skriv en ny kommentar

-
Reklamerer du for din egen blogg, blir den ALDRI besøkt eller kommentert av meg
-
"Kommentere tilbake?" osv. Da kommenterer jeg IKKE tilbake.
hits