Alien life

THE SHORT SECOND LIFE


I dag har jeg endelig fått skaffet meg et nytt lånekort på biblioteket. Hadde mistet det gamle og kunne ikke leve på mamma sitt kort akuartt.
Så siden jeg har blitt så glad i å lese kommer jeg sikkert til å besøke det stedet ofte. Var egentlig på jakt etter en bok som het Sirkelen, men den var utlånt, så fant heller en annen jeg hadde hørt skryt om og en annen jeg ikke hadde planlagt å låne men har hatt så lyst til å lese den lenge nå.Fant måtte steppe inn som modell i dag. Har en sykt dårlig hårdag...

Ha en fin dag videre :-)

LESEHEST


Vi har fått i oppgave på skolen å lese en bok og så skrive en bokomtale om den, og siden jeg har blitt bitt av lesebasillen da jeg begynte på Twilight var denne oppgaven midt i blinken for meg.
Jeg har lånt en bok på biblioteket som heter Bråk av Ally kennen. Selv syntes jeg boka er veldig bra selvom jeg ikke er halveis enda. Interressant hele tiden og ikke minst spennende!
Det er flere bøker i serien og kommer garantert til å lese resten!

Vakre dyret mitt♥

Senere blir det mest sannsynelig konfleir i porsgrund i helga. Har følt meg dårlig siden i går kveld og dro ikke på skolen i dag siden jeg følge for å kaste opp hele tiden. Håper det er bedere i løpet av noen timer så jeg kan dra.

Hva skal du i helga?
Noen bra bøker og anbefale?

DENNE STAKKARS BLOGGEN..


Blogging er visst ikke helt min greie, uansett hvor gøy det er. Må begynne og motivere megselv.
Hele denne uka har jeg lagt hjemme med "ødlagt" kne, det var så innmari vondt å tråkke på det og bruke det i det hele tatt. Men greide og komme meg til skolen i dag heldigvis. Har nok litt over gjennomsnittet mye fravær.. uups!

Farga håret lilla for ca to uker siden! liker det veldig godt, selvom jeg egentlig vil ha min naturlige hårfarge igjen :/ haha den får jeg vel aldri vite hvordan ser ut...Ser ikke så fin ut på bildene, menmen

Har også kjøpt meg en ny tv for pengene jeg fikk til jul! Er sååå fornøyd! Kunne ikke tatt et bedere valg (helt sikkrert)!
Siden jeg hadde en liten schtøgg 20" som forsvant bar gardinene og jeg måtte har mikroskop fot å få sett bildene fra andre siden av senga, kjøpte meg meg like godt en 42" led tv fra philips. Den var ikke så dyr heller, bare 3700,- ca. OG SÅÅ FANTASTISK BRA! Mye for pengene folkens.♥ I begynnelsen syntes jeg ikke den var så allverdens bra, men etter et par dager hadde jeg blitt vandt til den og da var det ikke så mye negativt å si utenom lyden. Men smart som jeg er kobla(?) jeg høttalerene mine til den.
Ganske stor forskjell fra en pc på 16" til en skjærm på 42"


 

Denne helgen skulle genetlig bestått av Lock-in, et arrangement for ungdommer fra 14-18 år hvor man er alle samlet på et sted innelåst en hel natt med musikk, dans og vanlige ting man gjør på fest utenom alkohol. Men siden det kommer bare fjortisser og 8 klassinger, frista det ikke så veldig og dra. Arendal fjortssene er ganske spesielle.
Så istedefor det blir det kanskje jentekveld! 

Hva består din helg av? 

WISH ME LUCK...


I'll need it

Det er min fuckings engelske muntlige tentamen. Heldigvis var jeg flink, og det kommer til og gå bra.


Nå skal jeg legge meg. Er førstemann i morra ,altså halv ni! Kunne ikke fått et værre tidspunkt..
 Fant denne på face i stad. tissa på meg av latter

Sett på tangerud bakken i dag forresten?

 

ØNSKELISTE


I år ønsker jeg meg faktisk ganske mye til jul. Åra før har jeg bare øsnket meg penger, men ikke i år. Trenger så mye nytt. Eller trenger og trenger.
Tumblr_mckftwqdut1rz0n0vo1_500_largeTrueblood_510_largePic_50ccfc93ddf2b33118001f3a_large Tumblr_mf4pjvowhq1rqahzdo1_400_large
Forventer jo selfølgelig ikke få alt. Ønsker meg kanskj enoe av det jeg ikke får til bursdagen min.
I år skal vi ferie jul sammen med søstra mi og rundt 20 andre, så det blir kos! i år har jeg hatt veldig julesteming så håper det holder seg frem til jul og at snøen rekker og legge seg på nytt. Nå smelter alt men heldigvis er det meldt snø fre onsdag eller noe.

hva ønsker du deg til jul? 

BUSY WOMAN


Herregud for en stressende uke! Først to dager i stallen, så i morra skal jeg ut å kjøpe sko, torsdag er det juleball og fredag er det piano. GJETT hvem som skal slappe max av i hela...
Kan forresten prøve å få lagt ut et bilde av kjolen min i morra. Det er superfin!!
Ballet kommer til å bli sykt bra! Håper jeg da. Om det blir som i fjor har alle noe å glede seg til. (hater forresten å ikke ha noe mere tid på noen av spotifyene mine.. Håper jeg får premium en gang♥)

Hvem får vel ikke is i skjegget av å vere ute i ti minus? Herregud å kaldt det er... ugg


Tok forresten truse på hunden min. Han skjønner det ikke helt enda da

(fake piercinger) Men nå skal jeg kose meg med kviklunsjen min som jeg hadde glemt og saft. Det har jeg fortjent så sykt.

Skjer noe spesielt denne uka?
Juleball?

4 MÅNDER OG 19 DAGER SIDEN SIST.


Det har vert lenge siden nå, jeg har jo egentlig sluttet å blogge men fortsatt er det folk som er innom bloggen! Noe som er utrolig koslig. Så tenkte siden jeg allerede var inne på blogg og hadde lite å gjøre kunne jeg fortelle dere hva jeg har brukt tiden min på de siste måndene.Jeg har pusset opp rommet og er såå fornøyd! Det gamle rommet så ut som det hadde stått siden krigen..

Jeg har tatt masse bilder! 
Her har det kommet masse snø nå. Er så koslig å gå ute å ta bilder i snøen.


 

Jeg har vert hos verdens aller beste hest♥
Og tatt bilder og minner for livet med min rare bestevenn.

Også, ukas høydepunkt. Lady gaga konsert!!Snakk om opplevelse for livet! Selvom det ble litt dramatisk mot slutten da jeg besvimte mitt i Americano. Jeg vet ikke hva som skjedde. Men det var så utrolig dårlig luft, jeg var tørst og sulten, det var trangt og jeg hadde stått opp i mot fire timer og beina mine verka som fææn. Og plutselig bare falt jeg og våkna opp på beina til en dame som tilfeldigvis var sykepleier.
Og sekunder etter kom det en vakt som fulgte meg ut til Røde kors hvor jeg fikk vann of ikke minst FRISK LUFT! 
Jeg følte meg litt svimmel etterpå men det er jo helt normalt, så når jeg følte meg bedere gikk jeg og Therese ut igjen. Vi stilte oss ved siden av folkemengden og hadde helt grei sikt.

Therese var jo helt gal! Ho er jo blodfan av Lady gaga og skrek og sang hele tiden. Jeg kunne til og med høre skrikene hennes på andres videoer.
Så etter 2 og en halv time var showet ferdig og pappa kom og hentet oss så var vi hjemme halv ett tiden (evig lang kø ut av telenor arena), og spiste hefti mye mat før vi gikk og la oss.
Dagen etter var det buss hjem til Arendal. De andre passajerene må ha blitt drit lei av oss. Spess Therese med den latteren sin.

Jaja, det var litt av det jeg har bedrevet tiden med, og kanskje jeg starter og blogge igjen? Jeg har savnet det, men har også ganske liten tid til alt. Får se :-)  

Var du på gaga?
 

OSLO SOMMER..

Da var jeg i oslo igjen! Skal vere her frem til lørdag, før jeg reiser til bergen på sødag. Gud som jeg gleder meg selvom det ee meldt regn HELE FØKKINGS TIDEN c: men det skal bli kos å se emilie jm igjen da

Ja også hadde jeg blitt glad om dere hadde fulgt meg på instagram emelinecarpenter c:

SJUKEHAUS


I dag har mesteparten av min dag gått til å være på sykehuset før jeg skal hjem i morra.
Nå snart skal jeg ned til byen på restsurant og spise masse mat! Er drit sulten mildt sagt c:Diggbar sang! ;DGjort i dag? 

OPP-PUSSING


I går klokka 10 nøyaktig på kvelden fant jeg ut at jeg skulle ommøblere(?)  og rydde rommet mitt, noe som virkelig trengs. Holdt vel på to timer før jeg la meg og fortsatte i dag. Har holdt på hele dagen så og si og ble ferdig for ca en time siden.
Skal tapetsere hele rommet mitt hvitt så sommeren går med til å ta ned ALLE FUCKINGS PLAKATENE og kjøpe tapet. Gleder meg til å få "nytt" rom c: Har heller aldri hatt et så rydding, rent og oversiktlig rom. Helt sykt hvor mye støv som samler seg opp gjennom åra.

Litt av bladsamlinga mi fra 2007


Jo, og forresten sånn gikk det da jeg skulle få skrivepulten ut av døråpningen

SYKKELTUR


I dag har jeg og Therese solt oss. Vi greide å ligge ute i over en time å svette i varmen. Teppet jeg lå på var seriøst helt vått etterpå, høh. Og vi sykla en dritlang tur!  Ok bare en og en halv time da, men den føltes skikkelig lang. Jeg er blitt veldig sprek i det siste kjønner dere.. ^^
Har også kjøpt trampoline som jeg skal forbrende litt kalorier på og ha det gøy LIZZAAM!Bounce*

I morra ved fire tiden komer Marie peuws til meg og natter, blir KOS!♥

Gjort noe spennende i ferien så langt?

STØLSVIKA


Heii c:
I går var hele trinnet på sykkeltur til Stølsvika, en strand som ligger på Fevik.
Det skulle på en måte være vår avsluttning, så de som hadde med seg grillmat grilla og de som hadde med badetøy bada osv.
Etterpå ble de fleste med på en konkuransse, vi var fem på laget vårt. En av oppgavene var at tre stk. skulle svømme ut til et skjær i det pisskalde vannet.
 
Therese og cecilie tok det på sparket, reiv av seg klærne og bare løp ut! Alt det for ikke noe, vi kom på 4.plass, nest sist liksom... men som Therese sier, det handler ikke om å delta. Men å vinne hahah åhw.. c:

I dag var vi på skolen tre timer og bare koste oss. Kake, godteri, brus, leker osv. Rett før vi gikk sånn ved elleve tiden fikk vi karakterkort, er ikke så veldig førnøyd menemen.
OG! Jeg fikk vite at jeg skal få hest på fôr 99% sikkert ^^ Hun med hesten ringte meg i sta og sa at det var meg hun likte best, man blir litt stolt. Kan starten på sommerferien bli bedere? 


Sommersang i mine ører♥

Har du fått ferie enda? 

FERIEN RETT RUND HJØRNET!


Ååååh! Kjenner jeg gleder meg helt sykt til ferie nå! Er så lei å måtte stå opp klokka syv hver morgen. Nå er det bare tre skoledager igjen, og på onsdag slutter vi elleve. FERIE NEXT!
I dag har jeg vert på skolen, vi så på en film om hvordan det var i gamle dager med denne farge forskjellen. Altså at hvite hadde flere rettigheter enn de fargede. Det var en helt grei film, men ikke en jeg hadde valgt selv tror jeg.
Og, haha! Jeg holdt på å sovne men siden det skjedde så mye rundt meg fikk jeg så mange rare "drømmer" før jeg sovnet på ordentlig og plutselig så bare skvetter jeg til som om noen skulle begynnt å skyte..

Etter skolen dro jeg hjem, så på tv og lagde meg noe mat før jeg skulle ut på agr og prøve en hest jeg kanskje får på fôr. Han heter Per og er en 22 år gammel kalblods vallak (?) veldig snill og fin hest, så håper veldig jeg får har! Nå skal det jo legges ned på Arendal hestesenter å da har jeg ingen steder å ri :/ Kommer til å savne det stedet sykt!! Men om Marie får fôrhest der skal jeg så bli med (y)


Det var veldig mye sol da..

Jeg elsker å være ute i hagen hos pappa! Det er så stor og myk c': og varm!
 

Hva skal du i sommer?

INNKJØPBik bok


Lindex


Bik bok. Den er så sykt fin! men trusa var for liten så må bytte den :c


Bik bok


Cubus, se! den har stjerner♥ jeg elsker stjerner


h&m og bik bok


Vita


Singlett bik bok   shorts Cubus


øh


Blidfisææn!

Ja, fikk svidd av noen hundringser i dag. Skulle egntlig kjøpe nye sko, men det fant jeg ikke så gikk heller på speed shopping. Men syntes jeg fortjente det, har ikke shoppa på noen uker og det var ikke mye for å si det sånn. Jeg trenger sommerklær.
Jeg lurer på hvor det ble av stjerne armebåndet mitt? Det vashå FINT .-. 

TRESPASSING


Jeg var med mamma på biltema for å kjøpe noe malekoster og greier. Da jeg fant en fantastisk ting

...nemlig sånn! ↓ ↑ husker ikke hva det heter men.
Det blir tatt for gitt/gjitt (ja, eller hvordan man skriver det) her i huset at jeg har et privatliv...Fikk forresten overtalt mamma til å ENDELIG kjøpe mikrobølgeovn! Det tok sin tid, men ho gikk med på det til slutt. I tillegg var den på salg til 699,-


Bloooooonkesmilefjæs!

Og neglene mine er fortsatt fine


 
Gjort i dag? 

GUL NEGLELAKK

Gul neglelakk er så innmari fint! Ikke sant?
Gash lizzååm.

LOL


Stikker til Therese snart, vil skal på kino og se LOL.

Bustete hår! (y)
 
Sett lol? 

PAKKE I POSTEN!

Bestilte de på lørdag og fikk de på tirsdag.
Dekslene er fra iutstyr.no det er veldig mange fine der til de fleste mobiler egentlig og veldig billige! disse kosta bare 79 & 89 kr
Dette er helt klart favoritten min♥ 
Bollefjes ^^

BLÅTT HÅR


Tidligere i dag fikk jeg plutselig lyst til å farge litt av håret blått, så why not? fargen står jo bare på rommet å støver bort så tok å vaske håret og begynte å farge.
Blå er jo min absolutte favoritt farge. fargen over alle farger veithuuu
 

Legger ut bedere bilder i morgen og en video hvis det er ønskelig.

LOPPEMARKED I STALLEN


I dag skal jeg opp på loppemarked i stallen med lisa. Skal vere der til tolv så reiser om 40 min hoho.
Vi fikk lov å ha islandshestene, noe som eg likarrrr! Det er så gøy å ri på de små tassene, og spesielt  å løpe. løpe kjempefort på tur♥ Tar med podden så kanskje noen bilder?
Siden det er så fint vær er det extra gøy å ri, ikke det at det ikke er gøy ellers men fint vær får meg alltid i humør c:

Men nå må jeg spise frokost. nøyaktig nå faktisk. hadeJaaa...
Bare fordi jeg elsker den serien


Og dette beistet av en edderkopp var på rommet mitt i dag


Rot. heh, mammaaaa? (a)
Og seee! stjernelaken♥

Og bare sånn btw; så døgnet jeg i natt c: tenkte å legge meg 4 men da var det i gang med å lysne så gadd ikke. Skulle opp om 5 timer uansett

Hva skal du i dag? 

SÅNN SÅ VI UT I 1. KLASSE...Sånn her så jeg og therese ut når vi var små c: dette innlegget skulle liksom vert publisert for lenge siden, men har bare ikke gjort det.
BITCH WE ARE FLAWLESS!

Ikke mobb Kjell inge haka mi da..


Og jeg brukte faktisk briller en periode i 3-4 klasse, men ikke på den størelsen da .-.

Brace yourself, sexy beibs is comingHAHAHHAHHAHAHHHA å herregud... sånn kan jo skjehey sexiii


snus på den du!


Og bare visst noen lurte har jeg og Therese planer om å lage en blogg sammen, siden vi alltid er sammen, og alltid er morsomme, og alltid lager vieoer og tar bilder. Det hadde vert en fin mulighet til å bli norges humorblogg

Har du forandret deg siden 1. klasse?


NULL SØVN


Våknet for en stund siden etter verdens verste natt! Tror jeg har sovet 2 timer til sammen ellerno. 
Drømte hele tiden at det var noen som ville ta meg og vere slemme osv, så når jeg lukket øynene kom alt tilbake og når jeg åpnet dem var det bare inni hodet mitt. Har aldri greid å drømme det samme når jeg sovner igjen, og når jeg vil går det ikke og når jeg ikke vil går det tydeligvis.
Så jeg endte opp med når klokka var rundt fem at jeg skulle sette på musikk og sovne til, og det hjalp faktisk litt, ikke i begynnelsen men ettervert.

BESKYTT MEG!

Opplevd noe liknene?
 

LANGHELG


Fri til tirsdag, jeg elsker fri.
I dag sålangt har jeg sellt meg i langt over en time, skiftet på senga etter at hunden min tissa som en gal i den.
Nabolaget har dugnad, men har kun sett mamma med en kost så langt. Late folk...


Nå kommer snart en person jeg ikke liker. Ikke liker i det hele tatt

Hva skal du i helga?

TIDENES GNAGSÅR!


Jaa... Da har man tidenes gnagsår på fingrene. De fleste lurer nok på hvordan det er mulig så da skal jeg si det.
I går var jeg ute og rei, så fikk rett og slett tøylegnagsår. På begge ringefingrene så har noen "giga" plaster på de nå.

aw♥ Gode blika jentamii! Sta som et esel, men god som en sol♥
MÅ BARE AVKLARE EN TING! Jeg sitter ikke oppå c:

Hadde liksom gnagd av masse hud på fingrene så jeg var helt, øhm ekkel og sår der.


 

LYKKETROLL


I går dro jeg til pappa, skal bli her til fredag så er det hjem til Arendal igjen.
I dag har jeg bare daffet rundt og lekt litt med Sunniva, vert på pc'n og ett på tv. Det er ikke akkurat så mye å gjøre her så.Sunniva var veldig nøye på at jeg måtte ha med dette bildet siden ho tok det c:
Nå tror jeg at jeg skal se en av filmene jeg har lastet ned.

Og forresten er senga mi skikkelig vond å ligge i, tror jeg vrei meg i en halvtime i natt
 
Hva skal dere i dag? 

FEEL FREE BITCH


Har inngått en avtale med meg selv å ikke bruke mye sminke denne påska. Det er liksom så stress å sminke seg sånn ekstremt mye når jeg likevel bare er inne.
Menuansettda. I dag har jeg vert med en liten dumming som heter Therese. Må si jeg begynner å bli rimelig lei av å skrive det navnet!
Men vi har vertfall kommet frem til å lage vår egen blogg, en ny egen blogg. Crazyz gikk konkurs da vi ble flaue av å bla tilbake i arkivet og ikke hadde noen som leste den.
Nanvet skal verr noe kort og greit, jeg kom frem til noe så kult som K**z, ingen får vie noe enda, og Th kom på noe så fett som S**z. Det skal inneholde z har vi funnet ut, siden det er en awsome bokstav.Haha oy shit. Yaya, hysterisk!

På tirsdag skal jeg inn til pappa mest sannsynelig og bli der til fredag. Sånn det var det.

Gjort i dag?

DRUER. YOU KNOW!

Vi har det med å stappe druer inn i kjeften når vi er sammen. Rett etter at vi har spist sjokolade.
Vi spleisa på den i dag faktisk, vi betalte ti kroner hver, så spiste vi den mens vi gikk opp til meg å stappet druer i munnen og hørte på superhøy musikk

Før ho gikk lå vi ute, oppå hverandre og lo. Vi har et tett forfold c: Så prompa vi på hverandre.

PÅSKEEG OG SÅNT.


Nå er det en hel uke ferie, jeg har hatt to uker på en måte siden jeg har vert syk hele denne uka.
I dag har jeg kommet meg litt ut av senga og fått vasket håret og gått en tur med Fant in tha sun. Ville gå innom Therese siden jeg skulle samme veien, men de skal begynne å flytte i dag så JEG FIKK IKKE LOV! :(De pottene er egentlig grise støgge c:

Noe gøy som skjer i ferien?
 

GR8!

Jaja, flott skal man se ut da! Haha. Men jeg får dårlig selvtillit av ipod kameraert.
Nå ligger jeg på senga å fryser som bare faen og hører på musikk. Hvordan jeg skal overleve stallen etterpå aner jeg ikke, men får vel bare kle meg godt.

MAD DOG


Du skremte meg først! Men jeg var tørst! Så drakk jeg deg pen som prinsesse Madelèn..
Hører på Ølbriller elsker deg sangen! Kan hele utenat nuuu,  ja og kjenner på foten min sovne...
I dag har det egentligt ikke skjedd stort. bare skole, kjedelige skole. Også har det snødd! :-D høydepunkt. Eller det snør enda da. Neida, bare tulla! Det slutta

uklart♥


Hund i farta!

Han prøver å bli kul ved å herme etter meg...
Men nå skal vi ut på tur i det fine snøværet å han skal ha på seg dressen sin♥

I morgen (tror jeg) skal jeg kjøpe hårfarge å bleke ALT håret i løpet av helga håper jeg! 

Skjer i dag? 

HÆI JA!


Jeg kom ikke på en kulere overskirft i farta...
I dag har jeg:
musikkfilmspistlektsovetlengetvvertalneoghattparty. Kort oppsummering okei?
 
Blogg.no er litt fucka så kunne ikke laste opp bilder. Måtte kopiere fra facebook, derfor er det litt stort .__.
Nå skal jeg stelle meg, skole i morra og jeg tror ikke jeg kommer til å greie å våkne kl. SYV... 

Når begynner du på skolen? 

On the run!

Nå sitter jeg å spiser frokost og ser på tv. Så etterpå skal vi til farmor og farfar.

I går var vi i byen å så på alle rakettene, men lager et lite innlegg om det senere.
Skjer i dag??

NYTTÅRSFORSETTER


♥ Bli flinkere til å spare penger
♥ spise mindere snop
♥ Vere snillere med mamma♥
♥ Mase på mamma om å få snakebites (ehe)
Tumblr_ltsjptyssl1r5ziemo1_500_large 
398401_245665485502314_114982095237321_612504_1241060744_n_large 
Tumblr_lvxxit3gys1r5ziemo1_500_large 

♥ Ha det ryddig på rommet
♥ Være mere aktiv
♥ Bli flinkere på skolen
♥ Kjøpe ny pc
♥ Blogge bedere

378679_245665082169021_114982095237321_612495_178309981_n_large 
390890_245664662169063_114982095237321_612485_968009672_n_large 
Tumblr_lx2nlcf0qq1qzyd2oo1_500_large  

♥  Ikke dø i verdens undergang
♥  Bli flinkere til å få meg nye venner
♥  Fortelle en stor hemmelighet på bloggen...
♥  Bli bedere på piano
♥  Reise ♥ 
♥  Ta av reggisen! Håper jeg

Hva er dine nyttårsforsetter? 

HOS DADDY!


I dag har jeg kjørt inn til pappa, skal feire nyttårsaften her og litt sånn.
I morra skal vi på salg på Ski storsenter, bra pappa har et blankt kredittkort siden det har ikke jeg! ^^Jeg har innstallert meg vertfall!

Må sove i tv stua siden søstra mi har laga "walk in closet" (eller hvordan man skriver det) på rommet mitt

Ellers i dag har jeg stalket Home and away. Har kinda begynt å digge det nå. Mest pga at Chris hemsworth spiller i noen sesonger da (a). HAN ER FORTSATT SÅÅÅ KJEKK!♥ Digger han på alle mulige måter!

Ja...

Tror også at jeg driter i spørrerunden. Ingen gidder jo å stille spørsmål, så da er det ikke noe vits. Tar det heller en annen gang kanskje

Gjort i dag? 

JULEGAVER 2011Elskbarhetenmin♥
+at jeg fikk litt over 3000,- som jeg skal spare til ny pc og kanskje kjøpe et fin deksel til iPoden!?
Og sånn btw; Nå jeg laster ned potify appen må man ha premium?

Fikk du noe fint?

JUL. DEL 1


De fleste lurer sikkert på hvorfor jeg sitter her og blogger og nerder data på julaften, men jeg har ikke noe å gjøre før søstra mi kommer litt senere i dag. Er ikke så askepott fan så det gidder jeg ikke se på.
I går ettermiddag kom broren min med dame og barn, vis jeg kan si det sånn haha! Vi spiste julegrøt, så på juleprogrammer på tv, pynta treet og la under alle pakkene. Og flere skal det bli!Se så ond jeg ser ut, haha!SEEEE hva jeg fikk i den siste kalendergaven min i dag! Har nettop sett den. Elsker den filmen♥

Nå får jeg vel stikke ut i stua til resten av familien, eller!? 
Vi har ikke snø... Vi har sol og blå himmel, og som jeg skrev på face har været blitt tilbakestående.
Legger ut flere bilder i morgen eller overimorgen. Vil jo ikke sitte på pc'n i jula så!
OG BTW; Skal få iPod'n min i kveld så skal broren min hjelpe meg å låse den opp. Haha omg IKKE gi meg sånne "avanserte" ting som jeg greier å "ødlegge" heldigvis har jeg en datanerd av en bror så han fikser det (y) 

GOD JUL ALLE SAMMEN! HA EN FIN KVELD :) 

BITTE LILLE JULAFTEN


I dag har jeg og mamma hatt en slags storrengjøring til jul. Mama er ganske nøye på å ha det støvfrit til gjestene kommer i morgen og på julaften.

Litt senere skal vi ned på butikken og handle inn det siste vi trenger av mat og drikke osv.
Og siden jeg spiser opp all marsipanen (er veldig glad i det!) skal jeg få min egen pølse jeg kan lage kuler av og bare gomle i meg, haha! 

Kjedet meg litt i photoshopen i sta såee...!!!

Hva skal du i dag?

20.DESEMBER.2011


I dag er det bare fire lange, eller korte dager til jul!
Denne desember har gått skikkelig fort. Syntes nettop det var 1. desember og det føltes ut som det var et år til julaften men nå er den rett rundt hjørnet.

I morgen er siste dag på skolen så er det FERIE! Jeg var ikke på skolen i dag siden jeg følte meg dårlig så da tenkte jeg det var best å vere hjemme så jeg ikke ble verre til julaften.
Siden jeg var hjemme fra skolen i dag satt jeg meg ned å så på favoritt julefilmen min! Nemlig denne:

Får så sykt julesteming av den! Og det er nok det jeg trenger nå siden det ikke er så mye som et snøfnugg på bakken...

Hva skal du i dag?
Har du julestemning?

IPOD BLOGGING

Hei! Nå sitter jeg å blogger fra min nye iPod! Jeg kjøpte den tidligere i dag, eller mamma gjorde det. Det er egentlig en julegave men fikk lov å ha den på prøve frem til i morgen kveld. Kjenner jeg gleder meg til jul nå

UPDATE


Hallo alle sammen!
Det har skjedd en del de siste dagene så tenkte jeg kunne fortelle litt om det.

På torsdag var det juleball på Strad hotell, det var helt fantastisk gøy! Hoppa og dansa i 4-5 timer. Men de ga resultat! Nå har jeg så vondt i leggene at jeg ikke kan går vanelig en gang... Men det overlever jeg. (les mere om det HER!)

På fredag også kjent som i går, bleka jeg håret igjen så nå er det så tørt og dødt at det faller av i tonnevis! Og hadde jeg ikke føna håret i sta hadde det sikker ikke vet tørt før i morgen tidlig. JA det var fortsatt vått på morran i dag!

Det ser ikke så ille ut som det er.

Fant ser vettskremt ut♥


Nå sitter jeg og koser meg med sukkerbolle og iste, DET er man det!
Etterpå skal jeg og mamma ut å kjøpe de siste julegavene. Også skal vi på expert og kjøpe iPod touch 4g  til MEG :-D Men den får jeg ikke før jul da. Skal kjøpe den i hvit siden det er finest. Tror vertfall det blir hvit.

Hva skal du i dag?
Skal jeg kjøpe sort eller hvit iPod?

I WHISH THAT I COULD TURN BACK THE TIME...LØRDAG


Heihei!
Til når har jeg faktisk gjort endel! Jeg har spist, vaska håret, dusja, retta håret osv, stelt meg OG jeg skal finne på noe med Therese (kom vel egentlig ikke som et sjokk at vi skal vere sammen. Vi er litt sånn together alone♥)
Hun skal kanskje sove over her sååe da vet vel de fleste hva som skjer!...Hva skal du i helga?
Husk spørrerunden min
HER!!

SPØRSMÅLSRUNDE!


Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg hadde spørre runde her på bloggen , så da bestemte jeg meg for å ha det nå :)
Svarene kommer kanskje på video!
Svarer jo ikke på alt for personlige spørsmål, men godtar det aller meste. Så bare spørr i vei så ser jeg når jeg legger ut svarene!


Kommenterer tilbake på alle som spør, btw;

TOTAL MADNESS!


Etter skolen i dag ble Therese med meg hjem, alltids gøy! Vi tok først og lufta fant og lagde noe mat siden begge var så sykt slutene. Jeg er ikke så veldig flink til å lage mat og å komme med forslag osv så vi tok bare noen nudler! Men det er jo godt.

Jeg har bart og Therese sover...

Siden kameraet mitt har blitt lite brukt i det siste søget jeg for at det fikk kjørt seg litt, haha! Ingen av oss kan vere alvorlige på blider som kanskje noen har merket?

Ehm...?


Nå må jeg pugge litt til tysk tentamen, så skal jeg ta meg noe mat! Jeg ELSKER mat♥ Og så skal jeg på do. Tror jeg går på do først jeg (y)


Hva har du gjort i dag?

ENGELSK TENTAMEN


Nå sitter jeg og gomler på bollen min og Tokio Hotel på sportifyen♥ Great life!
And BAM der ble det ødelagt med tankene på tentamen i morgen... Det ENESTE positive er at vi kan gå når vi er ferdige og ha med godteri. Jeg som suger i engelsk! Dette skal bli gøy.
Vi fikk tilbake norsk tentamen i dag, 4-  ikke sånn direkte fornøyd men gjorde jo så godt jeg kunne..

Lite fritids foran speilet i sta.
Ehm?


Se og le! LIKE MORSOM HVER GANG!! HAHAHHAHAHAHHAHHA sorry men dør så serriøst!


Skal dere ha tentamen?
Syntes om videoen? 

VISSTE DU DETTE OM MEG?


Visste du at!?...
- jeg er 13 år?
- jeg er 1.75 høy?
- jeg har hatt MANGE dyr?
- jeg har farga håret 13 ganger tilsammen?
- jeg har to piercinger, men vil ha flere!
- jeg digger tattoveringer å har store planer om å skaffe meg en når jeg blir eldere!

- jeg faller UTROLIG lett for gutter som spiller i band, men smike, som kan kle seg osv. i det hele tatt for det meste kjendiser (a)
- jeg har likt Tokio Hotel i 5-6 år nå, og liker de fortsatt!
- musikk er det som renner i årene mine♥
- jeg har skikkelig dårlig humor
- jeg prater like mye som dagen er lang
- blir hyper av alt mulig og nermest hyper og gal dagen lang ^^
- jeg kan det å irritere folk!

- familien min på pappa sin side er fra finnmark?
- jeg eksler å tegne!?
- eplejuice&melk narkoman♥
- jeg er ganske musikalsk av meg, spiller fløyte og piano. Men piano er best i verden!
- foreldrene mine er skilt og pappa bor 4t. unna meg
- jeg har 3 søsken
- jeg har tysk på skolen
- jeg får ike så bra karakterer at det gjør noe- jeg greier ikke å vere alvorlig på bilder!
- når jeg konsentrerer meg får jeg skikkelig konsefjes!
- hvis jeg sitter å holder på med noe på pc'n kan det hende jeg begynner å gynge sakte uten at jeg merker det, haha!
- når jeg vil vere i fred går jeg inn i "boblen min"
- rommet mitt er rotete konstant
- jeg er ikke flink til å spare penger!
- jeg er veldig barnslig av meg
- jeg DIGGER å dumme meg ut eller vere gal offentlig!
- liker å bli lagt merke til for å si det sånn!
- jeg er en skikkelig badass, mehhehe...

- DISSE ER PERFEKTE I MINE ØYNE!♥
 Søteste♥

btw; sorry hvis jeg skrev mye feil, men gidder ikke gå gjennom alt sammen!

Visste du noe av dette?

PARTY ROCK!

I dag har jeg bare daffa rund egentlig, hadde det ikke vert for at Therese kom etterpå hadde jeg ikke giddet å stelt meg.
Ja, Therese skal sove hos meg i natt! Det blir jo gøy som vanlig, men syntes litt synd på facebook vennene våre da ehee.... siden ver gang vi er sammen plager vi alle med hyperheten og overtrøttheten vår, så neste dag angrer vi på MASSE av de vi har gjort. Så det er nesten som å vere full egenlig.

Det går for det meste i pervosnakk(haha er vel ikke sååå uvanlig), musikk,plaging og gutter(øhøø), haha!


Måtte bare legge med dette, Therese på sitt beste♥

Ja vi skal ha masse godiis!
Jeg har vet hyper siden i går kveld, men prøver å ikke la det gå utover bloggen!
Ogoogog!


DETTE er verdens nydligset person, Henrik mortensen♥ Vi skal gifte oss en dag!...
Hvem bryr seg om Isak når Henrik fins? IKKE jeg^^ Og hva er det som er så spesiellt med isak egentlig?

Nå skal jeg fortsette å høre på musikk og spise seigmenn og vente på Therese!

Hva skal du i dag?
Henrik eller
 Isak?

JAH...


I dag har jeg vert på skolen, ja faktisk så var jeg det! Men etter det ble jeg med Therese hjem, sammen med Vanessa. NEIDA vi var ikke litt gale!
Og forresten om noen kurte på det innlegget mitt i stad var det  Therese som hadde det litt gøy siden jeg logga ikke ut fra blogg på iPaden hos, jeg er FAKTISK IKKE ÅS SELVDIGGER men Therese er visst det siden ho må medele det på min blogg åsså, haha!

Fish?
 

Gjort i dag?

DØD HUD ER GØY!


Det klødde så sykt under foten min i stad, men det er ikke så lett å klø seg når foten bare er EKKEL DØØØØD HUD!♥
Så lå tilfeldigvis øreringen min på bordet foran meg, og jeg brukte den til å klø med. men det endte opp med at jeg pierca (eller hva søren) helen min, å det beste er: er at jeg ikke merker noen ting!

Tror jeg beholder den^^
Neida, kan ikke går rundt med den.

Nice eller?? 

Baklengs


Hele veien hjem far skolen i dag har jeg gått baklengs. det er mye lettere når man må opp den kjempe lange, tunge, bratte bakken hjem. men jeg kommer meg merklig nok hjem da.
Nå er det bare lekser som manlger så er dagen min igjen å ingen til så tenke på annet å å CHILLE eller hva dere kaller det.

Fra bursdagen i går...

Har dere laaange bakker for å komme hjem??
Går du baklengs i oppoverbakker??

Kino med skolen!


Nå må jeg kjappe meg!! Men vi skal på kino med skolen i dag, Jørgen + Anne= Sant! Så skal jentene (ikke meg og therese ^^) opp å ta HPV vaksine nr. 2. Glad jeg slipper haaater vaksiner, sprøyter etc.


Haaaade!!
 

Gratulerer med dagen Therese!


Føler veeeeldig mange har\har hatt bursdag nå i det siste bursdag ditt å bursdag datt. Men det var ikke det jeg skulle snakke om.
Nå kl 1800 skal til Therese i bursdag! så GRATULERER MED DAGEN THARASE^^HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHHAHAHAH!! Jeg ler høyt!! Neidah ikke mobb hoooo :(

Skal du i bursdag NÅÅ??

Jeg er svart'n så tøff!


Nå har jeg kommet hjem fra byen og JEG!! har tatt piercing! Herregud jeg var så nervøs at jeg holt på å spy men det gikk heldigvis veldig bra. Han som tok var veldig flink ver faktisk vondere å ta helix (I tppen av øret) enn det var å ta i navlen, men det merkes jo etterpå da.

 
Hvet ikke helt hva det gule er, men måtte ha sånn plaster på så det ikke så mye "dritt" inni såret.
Men kan legge ut bedere bilde i morgen hvis noen vil det?


Fornøyd med meg selv!
 

Byen og piercing.


I dag har jeg og mamma vert å sett på sånn motosykkeltreff i byen. Ikke så veldig intresant men jeg ble så kald at jeg måte hjem å skyfte til noe varmere klær.
Når vi kom ned igjen gikk vi på Marco Polo å spiste kinamat.oooooorker ikke å redigere bildene nå, er litt lat.
Og i morra etter skolen skal jeg ned til byen å ta PIERCING I NAVLEN!!! Guuud som jeg gleder meg! Gruer meg litt da, men gleder meg mest. Skulle egentlig gjort det på lørdag men da var det stengt for svarte! Ble litt sur da men vente vente vente...... Skal åsså i Therese sin bursdag så jeg må fikse gave å! herregud jeg jar mye på programmet i morra. Bli stressa av å tenke på det. Men jeg har massemasse å glede meg til.

Hva har du gjort i dag??
Har du piercing??
 

hits