Bilder

FLOWERPOWER!
Det er så deilig å kunne skru av alarmen på mobilen for godt i to mnd! Ingen bekymringer, ingen forpliktelser  og å bare ta alt som det kommer! Være ute i varmen og ikke trenge å gå inn når klokka er ti siden det er blitt mørkt.

SOMMER 2013


Noe jeg er ganske sikker på er at denne sommeren kommer til å bli BRA! Mest pga. Skolefri, lange varme kvelder, sol, grilling, henge masse med venner og lage uforglemmelige minner.
I dag har vi vert på sykklektur til Stølsvika (strand i Arendal) med skolen. Jeg er mildt sagt sliten og støl (legg merke til ordspillet. stølsvika STØLsvika) etter at jeg måtte sykle over to timer. Og jeg er ganske bitter nå, så ikke kom nærmere enn fem meter med mindre du har is.
Høyere armen min er blitt så solbrent at det kjennes ut som om den brenner, men heldigvis har jeg ikke vondt.

I  morra kl 11. begynner jeg offisielt sommer ferien med en tur til denne fine karen! ↓

Per♥

Noen som skal noe gøy i ferien?

DEN SISTE TIDEN/BILDER

Jeg blir faktisk forundret hvis jeg har noen lesere igjen nå. Men for de som faktisk har klikket seg inn på bloggen, i og med at jeg ikke har blogget på to mnd, setter jeg stor pris på.
Tenkte bare jeg kunne ta og samle opp litt hva jeg har gjort siden sist.
Jeg har konfirmert meg. Nå skal jeg kjøpe Lett MC! Honda cbr, om noen lurte♥


Var hos pappa en ukes tid, og mens jeg satt ute å leste, la jeg merke til den nydeligste himmelen jeg har sett på lenge!
Er ikke naturen bare vakker om sommeren?


Dette er forresten sjarmtollet jeg bor med. Er ikke han ikke bare kjekkas #1 


Dette bilde er det egentlig en morsom historie bak. Jeg prøvde å få ho til å le, og ber ho forestille seg at det kommer en sykt morsom maur forbi. Det funker folkens! Prøv det :)


Jeg har tatt konf bildene til min bedere halvdel♥


Lest bøker. + at nå holder jeg på å lese Crossfire serien. Trenger du nytt lesestoff, LØP Å KJØP CROSSFIRE!

NO BRACESSOMETIMES WE NEED SOME GLITTER// inspirasjon
Noe jeg ikke får nok av er glitter og diamanter. Så når jeg får penger til jul skal jeg dekorere så godt som alt på rommet mitt, inkl høyttalerene. Fant et bilde som jeg falt vedlig for og da måtte jeg jo prøve å lage min egen versjon! Har desverre ikke det bilde nå, fant det ikke.

Syntes om bildene? 

GIRL WITH GOLDEN EYES

GOTTA LOVE STARS

Jeg elsker sånn seriøst stjerner! Alt er pent med det, skal så skaffe meg en tattovering snart.. med masse stjerner♥

Hva syntes du om stjerner?

VÅR


LONG TIME


Heia! Nå begynner det å bli en stund siden jeg har vert inne og blogget, men lysten har vert helt på bunn de siste måndene. Har egentlig ikke så mye nå heller men siden jeg hjemme og koser meg med influensaen min og ikke hadde så mye å gjøre følte jeg bare for å fortelle om det som hadde skjedd den siste tiden.

Jeg har lagt syk siden fredag og blei lit skuffa siden jeg skulle feire bursdagen min på lørdag og søndag. Men jeg var fisk nok til å ta meg sammen og holde en slags 3 manns fest, haha! Ingrid og Therese kom til meg sånn i fem tiden, vi spiste pizza og godteri og hadde det gøy egentlig.
Den følelsen du får når du laster opp alle bildene i 400px og må laste opp alle igjen i 700px...........................................

Shopping

Nå etterpå skal jeg reise til ski storsenter med folka her. Sa kanskje litt om det i går, men uansett. Det er jo salg! Jeg digger salg.
Nå sitter jeg å tuller med den gale lillesøsteren min, hun er kul haha!

HELLO KITTYCanon eos 550D+ 50mm f/1,8

FINT

Canon eos 550D f/1.8

Våknet op til skikkelig fin sol ute for en gangs skyld i dag! I det siste har det bare vert tåke, regn og overskyet.

Hva skal du i dag?
Har du fint vær?
 

I LOVE U


Jeg savner photoshopen miin :'/.
Etter at den andre pc'n min bleødelagt er jeg stuck med denne fram til jul, da skal kjøpe ny pc! har forresten blitt ening med meg selv, så skal kjøpe macbook!
Men uansett. Så nå må jeg bruke picknik og sånne teite program til å redigere, ikkje braaa... har nok fått litt for fine vaner. Canon eos 550D + 50mm f/1.8


Hva skal du i da??

BILDER AND STUFF FRA FERIEN


Jeg har ikke fått lagt ut bildene fra Danmark enda, fant forresten usb ledningen min i går. Den lå i kameraveska, burde vel egentlig ha lett der føst men legger den ALDRI der så den var ikke tenk på engang....Må si jeg lada mobilen hver kveld der nede. Musikk 24/7♥
Le lugar!


Var i stallen på torsdag, hadde med kameraet å Aminda var fotograf! :-D

Skjønna♥Litt snasen må jeg si!

Bare notice Star i bagrunnen, ehee!Ogogog! Det glemre jeg nesten, latser opp en video nå så den kommer i kveld eller i morgen Hva har du gjort i ferien??

FLOWERSCanon eos 550D + 50mm f/1.8


MUSIC


Så en kul video på youtube i stad hvor en aller annen person lagde et kult bilde som jeg åsså ville prøve på, så jeg så ferdig videoen å prøvde selv. Ble ganske fornøyd med resultatet.

Her er resultatet av den. Lagd i photoshop sc5.
Om det er flere som vil lage er det døds lett!

Hva syntes du om bilde?? 

STARBUCKS

Canon eos 550D + f/1.8

LIFE IS BEAUTIFULCanon eos 550D + f/1.8


YOU + MECanon eos 550D + f/1.8
Inspirasjon: BlomsterfeenhannaGRILLET


Føler meg som en skikkelig god blogger i dag! men har ikke att en ting å gjøre så måtte finne på noe.
Litt tidligere i kveld tok jeg å mamma å grilla oss litt pølser som jeg sa i stad.
Da de to siste pølsene lå på grillen var vi mette å skulle vente til litt senere med å spise de, men så hadde en fugl vert å tatt de! Herregud hvor blir de oppfdatt hen?
Hva har du gjort i da??
Grillet i det siste?? 

BILDER FRA BURSDAGEN


Vuderer sterk å legge meg nå siden jeg skal til Oslo i morgen. Må stå opp kl 9 men det fikser jeg!..
I dag\kveld har jeg ver hos Antonie i bursdag, kjempegøy! Tok ikke så mange bilder å de jeg tok ble så utrolig proffe, haha.

Glad i deg Gangstaaa!♥Jaja!... Mest bilder av meg å Madelèn♥ Hvet ikke hvorfor men sånn ble det! :-)
Men NÅ skal jeg bare trygge publiser, så skal jeg skru av pc'n å stelle meg så roper den gode, myke, varme, senga mi! 

GOD MORGEN


God morgen! I dag våknet jeg faktis halv åtte fordi jeg ikke greide å sove, bare lå og vrei meg åsså var jeg sååå sulten og måtte veldig på do så det egentlig bare greit at jeg våknet da.
I dag skal jeg ikke så mye tror jeg vertfall rette håret mitt og så skal kanskje jeg å mamma til byen senere å gå på cafè.
Men hva er alt dette med at jorden går under i dag? Jorden har vert i mange milliarder år å lengere skal den vere her. Hvorfor skal den bare plutselg gå under i dag? Hvorfor ikke i går? Syntes det er teit at de gjør mange folk nervøs å redde ved å si at jorden går under! haha!Kjempefint vær her i dag!
Nå skal jeg bare spise vannmelon og et nammenamme rundstykke!

Hva skal du i dag??
Tror du at verden går under i dag??

LITE Å GJØRE PÅ EN FREDAG


I dag skal jeg faktisk ingenting! Har vert å spilt piano for en og en halv time siden å det var det. 
I kveld skal vi ha tacoooo! favorittmaten min♥ Så skal vi se på norske talenter hvis det er i kveld, er litt usikker siden det er finale neste uke , eller er det i dag? Jeg følger ikke så godt med. Men når man ikke har noe å gjøre hvorfor ikke ta bilder?

Canon eos 550D.

Hva skal du i dag??

Gjort noe spesielt?? 

ALT KLART TIL 17. MAI. OG NYTT HÅR!


I går farget jeg og klippet håret mitt, eller mamma gjorde det da. Er kjempefornøyd og har til og med ny sveis til i morgen.

I K&H timen lagde jeg og Antonie den fete rapen! Og Therese spilte trommer på strikepinnene sine, haha!
Og i friminuttet etter hadde vi show for Vilde og Ingrid Amalie. Ellers har det ikke skjedd så mye i dag, mamma har strykt flagg og sløyfer til i morgen.Canon eos 550D.

Nå gleder jeg meg egentlig bare til i morra! Skal huske å spise masse is, drikke masse brus å spise masse god mat! Å Jeg må huske å kose meg, siden jeg ikke skal gå med korpset i år kan jeg spise DOBBELT så masse is! Hehehehehe...

Gleder du deg til i morgen??

FREDAG, UKAS HØYDEPUNKT


Som de fleste sikker har funnet ut er det fredag å det vil si at det ikke er skole før på mandag!
I kveld skal vi ha kylling, sjokolade og Norske Talenter, kan det bli bedere? Så håper jeg på mandag at vi kan dra til Lillesand å jeg får kjøpt meg noen ridesko med ståltupp og muligens ridebukse å hjelm.
Nå ser jeg på Stallgjengen for n'te denne månden, men det er ikke så mye å se på på før det begynner noe gøy. Åsså har jeg drukket alt for mye brus! Bare siden i gårkveld har jeg drukket 2 og en halv 1,5L brus! Gjett hvem som får hull i tennene.


 Hva skal du i helga??

Hva er din mentale tilstand?


Kjeder meg veldig nå! en dere vil ikke hvite hva jeg har gjort utenom å ta litt bilder...


Kjeder du deg mye??
Hva gjør du når du kjeder deg??

Aprli 2011


Det er så mange bloggere som driver å oppsumerer månden sin i bilder, så tenkte jeg åsså skulle begynne med det, så her er bildene mine fra april 2011.Fiskebensflette


For ca en mnd siden eller mere lærte jeg mag endelig å lage fiskebensflette! Har syntes det har vert så fint å ville lage det selv men har aldri kunnet det, så da ble jeg glad når jeg fant den videoen.
I dag for førsta gang bestemte jeg meg for å prøve å ha det, jeg bla ganske fornøyd å skal definitivt ha det masse fremover!
 Kan du sånn?

Vasket håretFøler meg flink som tok meg tid til å vaske håret nå! Syntes det var på tide med klissete håret mitt.

Hva skal du i dag?? 

Hundreogtjuetre.....


.....papirstjerner på 2 dager! Har litt lite å gjøre mn det er fortsatt kjempegøy å drive med det. 
Hadde aldri trodd jeg skulle bli så hekta, men det ble jeg.
I går var jeg å mamma nede på Panduro å kjøpte en blokk md mønstrete ark, nesten alle var stive men denne var veldig myk  som gjør at det blir lett å lage. + at de er veldig fine syntes jeg!


Summer feelin'


Herregud så fint vær det er ute nå! Sikkert over 20 grader.
Kan gå barbeint å likevel vere varm, gleder meg så til sommeren. Fant ikke shortsen min på morran så var den under senga haha! var litt skuffa da jeg først ikke fant den men nå er jeg glad.
I kveld skal vi faktisk "grille", men på engangsgrill siden mamma ikke greier den store gassgrillen. Men får likevel sommerflølelse av det♥


Har du sommerfølelse??
Har du grillet i år??

Bilder fra i går.


Som jeg sa kom Therese hit i går for å natte. JA det gikk like galt som jeg hadde forventet, men vi var gode borgere åsså! Vi ga mat og vann til nabokatten som ALDRI får stell av de bare går rundt, tynn og sulten stakkars.
Vi tok en del bilder, det blir sikkert mere i dag men gidder ikke vente med det.


Monster.


Jeg sa til Alexander i dag at hvis han gikk med den grusomme maska si fra skolen å hjm skulle han få et drops av meg. Å JA! han gjodre det, vinka til bilder, brata meg fremmede og var inne på butikken. Alle glante å lo, å jeg trodde jeg skulle dø av latter!!

Finner ikke USB-kablen til tlf, og hadde ikke kameraet med så det får bli sånn. 
Men dere skjønner poenget! 

Gått hjem i monstermaske før??

 

Med i fotokonkuransse!


Kom over en blogg nå som hadde fotokonkuransse. Og det liker jo jeg å vere med på, hvet ikke hvor mange bilder man kan delta med å jeg greier ikke bestemme meg mellom disse to, så bare tar begge.
Temaet er vår å syntes disse to var ganske vårlige. 
Bli med i konkuranssen her.

Bildeserie: Give me summer.


Er du klar for sommeren 2011??

Bildeserie 2: Converse


Bildeserie 1: Silent hill


Vert ute i tåka å tatt masse bilder, men dette er bare noen av dem.


Sett Silent Hill før??
Hvilke bilder tror du jeg skal ha i den neste bildeserien??

Bilder fra bursdagen i går (Del 1)


I går feiret jeg bursdagen min som sikker de fleste har fått med seg nå. Tok sikker 100000 bilder og noen videoer jeg prøver å få lastet opp, men det går ikke så prøver å legge de inn på youtube etterpå (kanskje).
Det var utrolig gøy, først bowla vi to runder, gikk på peppes og spise to pizzaer, tok bilder, prata, heliuuuum og masse annet gøy.
Nå det var ferdig ble Karina med meg hjem å sov hos meg til i dag.

Karina!


Hahahaha!! Leppa til Therese!!


Ingrid!
Døds fete krona jeg fikk av Therese!
Ja, Bill (jeg) vant!!

Kommer del 2 og kanskje 3 straks!

Life in bed...// Canon eos 550D.

Anbefaling av fotoblogg!


Kom over er totalt fantastisk fotoblogg for litt siden! Kunne lagt inn milevis av bilder, men dere kan vel se på bloggen hennes selv HEEER!

Fantastisk, ikke sant??

Fotokonkuransse!


Jeg er med i fotokonkuransse på bloggen til Maria.
Her er bildet jeg deltar med:

Håper det er godkjent^^
Bli med du åsså HER.

Redigerte kjendisbilder.


Har ikke hatt så mye å gjøre i dag så satt meg ned å redigerte noen bilder, ikke det beste men jeg lærer mens jeg holder på.(ikke spør)

Hva syntes du??
Liker du å redigere bilder??


Bildeutfordring.


Nå kjeder jeg livet av meg så tenkte jeg skulle ta en 10sek. bildeutfordring..
1. Et bilde du har tatt i dag og er fornøyd med
2. Et bilde du tok i går og er fornøyd med
3. Et bilde som sier mere enn 1000 ord
4. Et bilde som viser følelser
5. Et bilde av deg selv du liker som du tok denne uka
(et halvt hjerte)Tar du utfordringen??
Hva syntes du om bildene??

Bursdag.


Yeeeys.. I dag skal jeg i bursdag til mommo (bestemorra miiiiii), jeg kaller ho mommo å har gjort dt siden jeg var liten så gjør det nå å. Tror det var 8. eller 9.mars, men feirer den i dag. Familie selskaaaap! WUHUU.... nei..
Hva skal du i dag??
Liker du familieselskap??

Bilde til Caroline maria's prosjekt!Er med i Caroline maria's "100 øyne" prosjekt, er du?

Finn bloggen hennes her.

Er du med i prosjektet??
Hva syntes du om bildet??

Drøbak.

 
// Canon eos 550D.

Har du vert i Drøbak før??
Hva syntes du om bildene??

Canon love.

 

Nå skal jeg se film! Blogges senere.

Hvilket kamera har du??
Hva syntes du om bildene??

Grapes.

 


// Canon eos 550D.

Liker du druer??

hits