Design

NY HEADER!


Har mekka meg en ny header etter som jeg ikke var så fornøyd med den andre og ble mere fornøyd med denne!Hva syntes du??
 

ENDRET DESIGNET LITT

Som jeg sa, skulle jeg endre designet mitt litt å nå begynner jeg å bli frnøyd. Trenger bare en ny header.
Tror jeg skal ta noen headerbilder til uka så da blir det antagligvis ny header å.


Nå skal jeg bare fikse litt småting til så blir jeg vel fornøyd en gang.

Hehehehehehhehehehhehe..........

Ps: Det ser myye bedere ut på forsiden! 

Nytt design


Siden jeg har vudert å bytte til bake til denne bloggen ville jeg ha nytt design. Er ikke så fornøyd som jeg hadde trodd, så dette kommer ikke til å vare så lenge. Bytter i såfall til bake til det gamle igjen, et gratis design, eller det jeg har på den andre bloggen.


 

Nytt design!!


Ja, nå har jeg fått lagt inn det nye designet mitt, er utrolig fornøyd nå,  litt uvant uten header men det går seg nok fort til.
Det som er så bra med dette designet er at jeg ikke har sidemeny å da kan jeg har DOBBELT så store bilder i innglegga mine, altså 1000px. men gidder ikke ha de såå store de tar jo hele bloggen, så får holde meg til noe mindere. 


                                                              Music for life♥

Hva syntes du om det nye designet mitt?

 

Vil ha nytt design!


Nå er jeg bare DØDS lei dette designet! Men greier liksom ikke få meg til å bytte heller isden jeg har brukt så evig lang tid på dette, å ikke halvparten så lang tid på det andre, men det var fordi jeg visste på forhånd hvordan jeg ville ha det da. Du kan se her hva jeg har tenkt på å si hva du syntes. All inspirasjonen til designet har jeg hentet her.


Syntes du jeg skal bytte??

Something changed


Har endret småting i designet, med overskrift og "kommenter her" knappen. Er litt usikker på om jeg skal ha den understreket eller hakke større? Hva syntes dere blir finest?

neeei, jeg har ikke blitzen på så da blir det litt dårlig kvalitet...
Å etterpå skal jeg skryyyyyyte av de nye fine klærne mine på bloggen!! ^^

hits