Hund

PUPPY


Da har vi fått gullgutten i hus, utrolig hvor rolig og kosete han er! Litt vansklig å gå tur med enda men han får bare lære seg til det.
Litt etterpå skal vi opp til dyrlegen å gi han noen flått-dråper sånn at ikke flåtten setter seg på han, siden han hadde to i stad som vi fikk fjernet da!

Nyyyydelig, ikke sant??


I DAG ER DU MIN!


Blitt litt mye hundeblogging i det siste, men er så gira! De fleste vet vel hvordan jeg har det.
Men uansett, nå om ikke lenge drar vi til Lillesand å henter lille voffsen min! Gleder meg så grusom til å se han å bare kose masse med han. Etter vi har kommet hjem skal vi inn på dyrebutikken å hente en kurv som de har holdt av til oss, så er det hjem i think.
Skal huske å legge ut masse bilder av han når jeg kommer hjem.

Oioi! Smasken!
Mihi, Therese tok liitt av med kamera når jeg var hos ho i forgårs(eller wtf) så fikk ikke spise i fred, skjønner hvordan kjendiser har det.. "Tine melk" "Aaaaaaavsted med deg, lille kjøttmeis" 

Nå skal jeg bare hive i meg et rundstykke og noe å drikke så kjører vi snææt!

Hva skal du i dag?? 

GLEDER MEG!


I hele dag og noe av gårsdagen har gått til å rydde rommet og noe mere av huset men mest rommet mitt. Så nå er det faktisk FINT og stort her inne, jeg hvet hvor jeg har alt jeg eier og har er hen før viste jeg ikke det (hihi).
Så denne dagen har heldigvis gått fort siden før jeg og mamma hadde storrengjøring av huset var vi på shopping etter småting til hunden vi skal hente I MORGEN!!! Herregud som jeg gleder meg! Har gått en uke å bare venta, 1 dag igjen♥ 


Nå skal jeg sette meg ut litt hvis jeg gidder. Å bare vente på at jeg skal legge meg å stå opp i morgen tidlig å dra av sted til Lillesand å hente lille Fante gutten!♥

Hva har du gjort i dag??
Hva skal dere i morgen?? 

hits