Hverdag

VINTERFESTIVALEN 2013


I helgen var jeg og konf gjengen pluss noen andre konfirmanter fra området på leir/vinterfestival i porsgrunn. I utgangspunktet ville jeg ikke dra, men så bestemte jeg meg for å bli med allikavel. Og det er jeg glad for! Det var såå gøy! haha.
Vi sov alle jentene inne i en gymsal, og guttene i enn annen hall rett over veien. Vi hadde veldig tett program de dagene og det ble ikke mye tid til å slappe av, så når klokka var ett og det skulle vere ro i salen var jeg heelt utkjørt.
Konsertene var det gøyeste syntes jeg, de var veldig flinke til å inkludere publikum og selvfølgelig opptre! På dag to var det forskjellige seminarer avhengi av hva du hadde meldt deg på. Jeg tok selvfølgelig foto/video. Det jeg (og mange andre) ikke var klar over var at man måtte ha med eget kamera, men jeg fikset det jeg! Fikk låne kameraet til presten, hahaha tidenes rareste menneske..Dette blide er det jeg ble aller mest førnøyd med! Lyset ble så fint og alle fargene! hihi^^ nå er begge redigert forskjellig også.


Partytime 

GRATULERER MED DAGEN ADAM LAMBERT!


Tumblr_lxwyahaofi1qhrk6n_large395776_279487908779622_164602206934860_787755_854220472_n_largeTumblr_lxjj5odczs1qhdukwo1_500_largeTumblr_ltf3g8y3a91qfvbt1o2_1280_largeTumblr_lttzcmxsqk1ql28qto1_400_largeTumblr_lxabae8acp1qmccllo1_500_largeTumblr_lx57r4cglg1r4g3r5o1_500_largeTumblr_lxdmw9alkx1ql28qto1_500_largeTumblr_lwvkj3gnaf1qkok43o1_400_largeAhxhz1jcqaag7lb_largeTumblr_lrkkmjswna1qcwz43o1_500_largeSweetlambliff_largeTumblr_lrcjorfq6d1ql28qto1_500_largeTumblr_le4h6s6bsw1qfudp1o1_500_large


FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN
♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥
FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥
FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥
FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥
FYFAENSÅFIN♥FYFAENSÅFIN♥

Gratulerer med 30 års dagen diin! Elsker deg♥ 
You make the world a better place.

Okey, skal gjøre en lang historie kort.
Det startet en gang i sommer da jeg fikk den nye mobilen min. jeg skulle laste ned musikk til den og surfet litt rundt på spotify. Jeg gikk inn på en artist som jeg ikke husker hvilken var. Så oppi hjørnet sto det sånn foreslåtte artister, altså Adam lambert. Jeg tenkte med meg selv : jaja.. Får vel høre litt på han da!. Så jeg gjorde det å hørte Whataya want from me og ble TOTALT frelst!. Så siden den gang har alt bare gått oppover. Jeg har vel forsåvidt funnet ut litt mere om meg selv og lært at livet skal man bruke mens man har det uansett hva andre mener om deg eller personligheten din.
Hvis ikke du er du, hvem skal vere du da!? 
Tumblr_ljnpxeqwvg1qhj00vo1_400_large
Words♥

PAKKER I POSTEN, HOHO!


Har ikke blogga på en stund nå, men fuck that shit!
I dag fikk jeg hentelapp i posten på iPod dekslet mitt OG kigurumien min! Det er bare så vidt at den blir alt for liten... Hater høyden min atm. IKKE VOKS MER det hadde vert fint


Det er ikke så fargerikt på ekte


Jeg har ikke sminke på siden jeg egentlig er syk

FINALLY!


I dag fikk vi endelig juleferie og i går snødde det masse! Julestemningen er på topp så nå er det bare å vente på julen.

Vi hadde en veldig grei skoledag i dag, først møtte jeg Therese og Ingrid. Vi gikk ned til byen siden hele u-skolen skulle har julegudstjeneste... Det var SÅ KJEDELIG! hater å vere i kirka.
Etterpå gikk vi opp til skolen igjen for å se på innebandyturneringen og få karakterkort.

Vi ble ferdige ganske tidlig i dag, læreren sa vi skulle få gå hjem kl 12 men NEIDA tror den ble halv ett før vi fikk gå.
Men jeg kom meg nå hjem. Når jeg kom hjem hadde jeg og fant snøkrig på verandaen siden han ville ut og jeg kjedet meg litt.

Nommen♥Han tok igjen...

Ja, jeg er ute i singletten, men det var ikke kaldt :-D


Resten av dagen skal jeg bare daffe og juble over ferien og at det er jul om 3 dager!! Digg i vite at det er to uker til skolen...

Har du ferie?

LAST CHRISTMAS


Nå sitter jeg og hører på julemusikk for fullt, haha! Neida, jeg gjør ikke det. Prøver å få litt julestemning men den planen er så lang misslykket. 
På morran i dag så jeg på julefilm, i går så jeg på julefilm og snart skal vi pynte litt mere til jul! Hard life...

Ja, derfor ønsker jeg meg ny pc... selvom denne funker bedere enn alle pc'ne jeg har hatt og prøvd, haha!
Se så grusomt vær vi har, JEG VIL HA SNØ! Men Fantern sitter ute og koser seg.

Hva skal du i dag?
Har du julestemning?
 

ROC ME OUT!


Nå sitter jeg og hører på Det nye albumet til Rihanna! Det er død awesome, åsså spiser jeg nudler, det er nok favoritt "småmaten" min♥
Senere i dag tror jeg det blir Arena senteret med therese på salg! Skal se om jeg finner en kjole til juleballet, hvis ikke jeg gjør det skal jeg bestille en dritfin rød en fra Nelly!

Det var litt vanskelig å fokusere med selvutløseren i dag :'/


Ikke spør...


Yummi!

Hva skal du i dag?

YEAH YEAH YEAH!


Kom ikke på noe bedere så skrive som overskrfit men...
I dag har egentlig vert ganske kjedelig. Jeg våkner > steller meg > prter med folk på face> musikk,pc osv > middagsjester.
Jeg skulle jo egentlig vert med Therese i dag, men vi fant ut at det bare blei stress siden vi fikk gjester å hos skulle til mamma'n sin. Men i MORRA blir det party! Selvom vi har party på chat (japp der går det hett for seg) er det mye gøyere å vere sammen (tihi).

Nå for øyebikket sitter jeg å hører på musikk og ser på Donald på Disney ehee...

Ja, det ser ut som jeg har bart! :( BART♥f

Ehm? Er ikke helt sikker på havs om skjedde der, men tror jeg fikk penikksiden kameraet snart tok bilde!

Bollekinn power♥


Hva gjør du i dag/kveld?

IT'S OK TO BE GEEK, RIGHT?


Nå som sikkert de fleste sitter å koser seg med film, godteri osv sitter jeg og jobber med tysken! Eh, ja. Men jeg hadde ikke noe å gjøre åsså trengte jeg å pugge litt ekstra på tysken siden jeg har vert borte fra timene så mange ganger.
Vi skal jo ha tentamen til jo osv så da må jeg jo kunne litt så...Morratryne på kvelden er ikkje bra!

Er forresten helt SINNSYKT lei av alle som skriver at de er eller har vert på kino å sett denne helvettes Twilight, hvem bryr seg egentlig? Det er skikkelig frustrerende... Åja, jeg er ikke en av disse Twilight fansa æsjåugg!

Hva har du gjort i kveld?
Liker du Twilight?

UTYeah man!
Nå skal jeg snart ut å spise med mamma på Marco polo, fuckyeah!

FRIDAY


 Nå sitter jeg og ser på Idol, Henrik som er på nå (SINNSYKT kjekk, pen, digg osv! Eheee) også ligger hunden min å slikker seg da! Ja, jeg bor i et interresangt(?) hus! Men det er bare småtteri av alt det ekle han driver med da, haha.

Sexy and i know it!

Hahahha, dør!


Fine gutten min♥


Hva gjør du i kveld?
 

PYSJ PÅ SKOLEN!


I sta skulle jeg finne klær til å ha på meg i mogen å da prøvde jeg bare en topp jeg ikke har bukt siden 6. klasse! Jeg syntes faktisk den er ganske fin, men den begynner å bli LITT trang så får bruke den før den blir alt for liten.
Når jeg prøvde den hadde jeg tilfeldig vis på meg pysjbuksa mi å syntes de to passa skikkelig godt sammen så derfor vurderer jeg å bruke pysjbuksa på skolen (selvom jeg tror jeg ikke kommer til å gjøre det da) 

Fjortizszszzzz forevaaah!♥

Eh ja, jeg hadde ikke mye sminka på å nå hører jeg på Jonas brothers av alle! jaja..

Så, hva syntes du? Skal jeg går med pysjen min!
Gått i pysj offentlig før?

UTEN INTERNETT

I går slutta plutselig internettet på pc'n min å virke, men ikke på mamma sin! Så nå når ho kommer hjem skal vi opp på en eller annen butikk så de kan fikse det. Eller så hjelper onklen min meg når han kommer.
Det er egentlig ganske frustrerende, spesielt for meg so er SÅ avhengi, men de fleste syntes vel at det er frustrerende å ikke ha data da...


Litt små bilder, men Webkameraet tar ikke større :/

Hva skal du i dag?

HARD
Nå sitter jeg med musikken på fullt, alene hjemme party slår aldri feil, haha! Også mobber emilie meg litt siden jeg DIGGER Rihanna sin gitarist, han er bare døds pen♥ Og jeg har han på video! Jeg elsker meg selv for det!

Vi har studie uke på skolen denne uka, så de timene kan vi egentlig jobbe med det vi vil så jeg og ingrid holder på med et foredrag vi skal ha i engelsken til mandag. Det skal vare på hele fem min å vi SLITER mildt sagt! På to dager har vi ikke skrevet en side en gang, så deeet....
Og i naturfagen i dag hadde vi et visst kapittel. Hahha! Tror ikke jeg har ledd så mye i en skoletime før.


Skal egentlig gjøre litt lekser nå, men ender vel opp foran pianoet isteden.

TODAY


I dag har det ikke skjedd stor, jeg var på skolen til en forandring! Neida, men siden jeg var syk var jeg hjemme hele forrige uke.
Mamma kjørte og henta på meg i dag! Snakk om sykescervise! Nå skal jeg får gjort litt lekser. Skjønner egentlig ikke så mye av ukeplanen siden ingen har forklart meg det i og med at vi har studieuke på skolen å da blir det litt anderledes.
Nå snart får mamma besøk av en venninde så da blir det nok en kjedelig dag...
Lurer forresten på om jeg skal gå gjennom gamle leker osv som jeg ikke trenger å legge ut på finn så jeg får litt penger til macen jeg skal kjøpe så kanskje jeg slipper å kjøpe brukt? hvem vet! 

Hva gjør du i dag?? 

WRITTEN IN THE STARS LIKSOM....

I dag skjer det ikke mye, har litt planer om å se film etterpå siden jeg er filmgal (a). men sidne det er så utrolig dårlig vær her og jeg er syk blir det nok en innedag med mindere THERESE!!!!! (just sayin') vil leke med meg da! :-)

Når jeg våkna i dag hadde jeg sinnsykt vondt i ledda mine, har det forsåvidt enda men. Veldig ubehagelig så skal prøve å ta et par joggeturer fra rommet mitt og inn i stua noen ganger for å få løsna litt! Dagens trim rettere sagt.

Har ikke sminket meg :(


ja....


awww, han er litt søt da♥


Tegnedilla i det siste btw; men ikke mobb han.....

Nå skal jeg stelle meg, så skal jeg prate med Therese siden jeg vil leke somsagt!
Har også en litt ubehagelig sødagsfølelse, kommer sikket av at jeg har vert hjemme hele uka.

Hva gjør du i dag??  

BESTILLT!


SIden det er salg på Nelly fant jeg meg noen fine sko som jeg ville ha! De var satt ned fra 399,- til 200,-  så da slo jeg til. 
Var utrolig manefine men jeg har 40-41 i sko størrelse å de er ALLTID utrolgt å det var bare disse med 41 (som jeg likte) som var igjen.Og jeg ELSKER høye hæler (a)

Fine hva?
Gleder meg skikkelig til jeg får de om noen dager! 
Er syk btw; har vert det hele uka...

Bestillt noe fra Nelly i det siste??

DANMARK I DAG!


Ja, ida våkna jeg faktisk kl 4 på morran (skikkelig stolt)! Så gikk jeg å stelte meg i halv fem tiden, tok frokost å nå sitter jeg her og blogger før jeg skal dra.
Jeg skal møte Therese kl 6 ca så drar vi til Kristiansand og båten går kl 8.
Goddamnit jeg gleder meg :-D Og i morra kveld er det rett på Rihanna konsert :-D (ehee)
Hva skal du i helga??

SKAL PÅ RIHANNA KONSERT!


Må bare si ÈN siste ting (haha lyver for meg selv nå). Men okei, jeg kan si at jeg blogger sånn veldig skjeldent siden jeg savne jo litt å blogge. Men uansett tilbake til overskriften.


Therese har invitert meg med på Rihanna konsert den 28.okt. Siden hun hadde en billett til overs spurte hun meg om å vere med (for en gave!). Jeg er ikke så VELDIG fan av henne men det er alltids gøy å dra på konsert. Men ho har jo veldig mange fine sanger også.  Å sa jeg forresten at det var i Danmark? Nei, vi drar med båten kl.0800 på torsdagen og drar hjem på lørdagen, så det blir en flotters helg (y). Skriver heller flere detaljer senere.

Denne helgen skal jeg vere litt med Aminda, neste helg skal jeg feire bursdagen til Ingrid, å helga etter der er det Danmark! :-D Så er det jo halloween! Må bare si at dette blir en BRA måned...Må bare skryte litt av veggen min!
Jeg har forresten farget håret, der er det blondt og brunt men jeg har farga det rosa og blått nå for noen dager siden (jeg er en vandrene regnbue:) men har ikke bilde av det enda. Men det kommer!

Sett Rihanna live før??

HÆI!


Hallo, nå begynner det å bli en stund siden dere har hørt fra lille meg! Jo, jeg ha kommet hjem fra Danmark men har ikke hatt noe blogglyst etter det så derfor har det vert  litt øde her. Har åsså mista, eller kan vertfall ikke finne usb ledningen til kameraet mitt så blider blir det ikke så mye. Men har KJEMPE masse bilder å vise dere når jeg finner den! :-DSå, skjedd noe nytt i det siste??
 

PÅ VEI TIL MEG!


Nå har jeg kjøpt en finfin ting! Noen som kan gjette hva det er, ikke det nei? Da skal jeg si det. 
Jeg har kjøpt ny phoooone :-D Vivaz U8I pro, gleder meg så sykt til den er i mine hender i løpet av uka.
Finfinfinfinfinfinfinfin!

Har du den telefonen, er den bra?? 

OVERNATTING


Som nevt i forige innlegg sa jeg jo at Therese har sovet hos meg, always fun! Vi gjorde egentlig ikke så mye at det gjorde noe men vi hadde jo litt Dj Dan. Ikkje braaa...... Vi var nede i barnehagen å preiket litt, varpå pc'n å hørte på musikk! Dun dun duuun. Hahaha! Flere som ser hvor dårlig jeg er til å fortelle?


 

PARTY


Føler jeg bare blogger om bursdager nå for tiden, burde nesten lage en egen kategori for det. Men uansett i dag fyller onklen min 40 år, vi ferier det hjemme hos oss siden vi har så "stor" hageplass så nå er nesten hele familien ute hos oss i den grusomme varmen.

Bursdagsbarn!

Har ikke blogget så mye i det siste men har vert utrolig opptatt og trøtt siden jeg må stå opp så tidlig for å ut med Fant å tisse. 
Therese har åsså vert hos meg, fra den 1-2 OVERNATTIIIIING! men lager heller et innlegg om det etterpå.

Hva har du gjort i det siste??
 

GOD MORGEN


Nå sitter jeg godstolen min med tv å musikk å fryser litt faktisk, men det går nok fort over. I dag skal jeg faktisk ikke så mye, bare vere med Therese kanskje og sole meg litt vis jeg gidder.
Hva skal du i dag??

BYEN.


Nå har jeg kommet hjem fra byen å har max vondt i beina! I dag var det internasjonalt marked i byen å så mase folk som er der! Det skjer mye i Arendal by nå om sommeren, masse turister, masse mat og boder!
Lena er her åsså i helgen, elsker når hun er her.

Flotte tær!!

Så vidt jeg forstod skulle Therese komme opp en tur, men aner ikke når. Så langt kom vi ikke før ho logga av face! :-(
 
Hva har du gjort i dag?? 

BURSDAG


Senre i dag skal jeg i bursdagen til Kim, siste gangen jeg ser hele klassen nesten alle vertfall.
Senere i dag kommer søstra mi på besøk å skal vere her over helga! 

Hva skal du i dag??

5 DAY'S TO GO♥

BAMBI


Nå sitter jeg å ser på Bambi, skjønne filmen.
Fikk ikke sove diretke mye i natt, sovna nok ikke før kl. var neremre 3 på natta, Gleder meg sånn utrolig til vi skal hente hunden til Onsdag!

Snasenasen ville vere med på bilde!

Har du sett bambi??
 

VI SKAL HA VOFFE!


Når har mamma gått med på at vi kan få oss hund. Har vert mye ja og nei men de siste 2 dagene har det gått oppåver. Vi må ha en allergivennlig hund siden mamma er allerisk så må vi ha en allergivennlig hund. Mest sannsynlig skal vi han en shih tzu eller bichon frisè type.
Vi har sendt meldig til noen som har shih tzu valper å noen skulle se på de i morgen å vis ikke de blir solgt skal vi se på de!! Selv har jeg lyst på en  Tibetansk spaniel, Golden retdriver eller King charles cavalier terrier (tror jeg det var) Men de er ikke allergivennlige og er veldig dyre....

Søte Lissi! Hunden til Therese


Hahhahah! Måtte bare slenge med dette!

Har du hund, hvordan??
Hvet du om noen som gir bort valper eller selger hunder billig??

THERESE SNART


Nå skal jeg bare spise opp maten min å drikke opp juicen min så kjører mamma meg forhåpentligvis ned til THERESE.
Skal grille med dem i kveld å, gøøøy! Vi var sammen i går åsså med da rakk jeg ikke å lage innlegg siden jeg venta at Tokio hotel skulle komme på scenen!
Men uansett så var ho hos meg i går, vi sykla runt på på gåsåsen å jeg viste henne litt rundt å masse mer.
Så lagde vi to videoer en lang å en kort en som jeg skal legge ut i den nermeste fremtid.

Haha! Leppa mi ser helt forvridd ut!
Hva skal du i dag?

SOVER UTE


Sitter i sofaen ute å får ikke sove enda, emn det kommer vel. Er noe med å vere ute i frisk luft, da er det ikke like lett å sove. Nå for øyeblikket hører jeg på fineste zoom into me å tenke fotsatt på Bill. Kanskje derfor jeg ikke får sove?
I stad før jeg hadde lagt meg var det en giga veps på vinduet! Guuud jeg er så redd for insekter at det er ikke ord!


Nå er jeg faktisk trøtt, så det hjalp å blogge litt. men nå skal jeg se om jeg greier p vere uthvilt til i morgen= soveeee!

Sover du mye ute??
Sovet ute i år?? 

SYKKELTUR TIL MANDAG!


Til mandag skal vi på en lang sykkeltur med skolen. Vi starter kl: 09.00 å¨morran, da ta vi ferja fra byen å over til tromøya? Tar vil ikke mere en 10-15 minutter over så skal vi sykle gjennom hele tromøya, men med masse stopp hvor vi skal spise, bade, kjøpe noe, tisssssse, osv. 
Nå vi kommer frem skal vi overnatte i telt til tirsdagen. Gleder meg sinnsykt mye! Så skal vi sykle tilbake til skolen å ha sommeravslutning eller hva det var for noe.

I fjor sommer hadde vi en langlang gåtur gjennom skog å mark. Gjett hvem som hadde passe slitne bein nå vi var feridge.
Har dere gjort/skal noe liknene??

BORED!


Kjeder meg som fy nå! Har ingenting å gjøre annet en å høre på musikk å se på tv. Kunne jo gått ut, men er ikke så gøy alene :-( Så hvis noe vil finne på noe med lille meg er jeg ledig!
Holder på å laste opp den siste videoen fra i går så begge kommer vel om en times tid ca.

I kveld skal vi grille pølser på skikkelig gassgrill, eller nesten da. Vi har ikke gassgrill. Den står på moysand så vi kjøper bare engangsgriller siden vi griller så skjeldent. Men når det først er så fint vær ute må man jo benytte det. I dag er det faktisk 30 grader ute å jeg har ikke vert lengere en ute på trappa.


Hva skal du i dag??

BADEBALL OG BADMINGTON


Nå har jeg vert ute med Ingrid, vi var føst på fotballbanen så gikk vi opp på en lekeplass i nærheten av huset mitt å sang på "min første kjærlighet"  og ladge andre vers som f.eks: Min aller første bukse, så stor å fin å god. Den er min absolutte favoritt... Osv.
Etter å ha hatt konsert  på lekeplassen gikk vi ned til meg å prøvde å finne ut hva vi skulle gjøre, så jeg henta badeballen så kaste vi den frem og tilbake til hverandre. men det ble kjedelig så vi fant på noe annet.


Føler det ble maaange bilder av meg..


Lue i over 20 grader!
Senere fant vi frem badmington'en min og spilte litt sånn aper med rebies.haha! Men det ble åsså kjedelig, så vi gikk ned på fotballbanen, men så gikk jeg hjem siden jeg var så sulten at jeg nesten døde av sult!

Har tatt 2 små filmer på sikkert ikke mere enn 50  sek ca hver, men kamera ville ikke filme mer. Legger de ut i morgen :-)

Hva har du gjort i dag??
 

GOD MORGEN


Hadde  for en gangs skyld god tid, eller egentlig ikke da. Men bedere enn jeg peier å ha, skal gå og fire minutter altså klokka åtte så må kjappe meg litt.
Har åsså greid å ødlegge mobilen igjen så 3-tallet ikke funker å før det var mobilen skrudd av å jeg trenge 3-tallet i pinkode får å skru den på så....


Arkiv bilde, har ikke tid til noe annet.

Skal du åsså på skolen nå??

HJELP?


Jeg trenger litt hjelp. Sånne koder du må ha for å innstalere sims er de like til like spill? Jeg har mista min å trenger på en måte den for å få innstalert spillet.
Jeg har SIMS 2 DOUBLE DELUX! Så hvis noen flere har den, hadde jeg satt stor pris på om jeg kunne fått koden (heter sikkert noe annet) plisplisplisplisplisplisplisplisplisplis!!


Hvis de er like, hva er den isåfall??

SYK


Har skikkelig vondt i halsen å tett nese. Perfekt på en så fin dag som dette, når det endelig er fint vær og varmt ute er jeg syk! Men ikke alle andre dager når det er kaldt å renger.  Nå får jeg bare prøve å bli så frisk til i kveld så jeg får kommet meg på kino, skal Pirates i 3D gleder meg massemassemasse! Åsså må jeg vere frisk i morgen siden vi skal på sykkeltur med klassen om noen dager å da er det smart å få med seg beskjeder.

Nå skal jeg bare slappe av med Playhouse disney♥ Det er faktisk utrolig koslig! Mye bedere enn det vanlige.
Så skal jeg rette håret å sikkert drikke mere varm saft og kakao, dope meg på sugetabeletter å pusse nesa til den faller av.Skjekk den fete HD kvaliteten på tv'n min da!Hva skal du i dag??
Er du syk??

KREATIV!


Sitter sprengmett å ser på tv å blogger. Tenkte å teste ut det nye objektivet mitt litt før jeg skal dra til stallen, men har tonnevis med lekser å gjøre tror jeg verfall. Siden jeg har vert borte i 3 dager må jeg øve masse til engelsk prøven i morra.
Hva skal du i dag??

LITT FRA DE SISTE DAGENE


Ja, nå sitter jeg godt plantet i senga mi me tv'n på og pc'n i fanget.
Kom hjem ca kl halv ni etter å ha sittet på på bussen i fire timer. Gjett hvem som hadde vondt i rompa da!

I dag har vi vert runt på Karl Johan og Oslo city. Jeg var inne på Dragenshule men hadde ingen penger igjen, men fikk 2 ing forde om da. Fikk et slips av mamma og strømpebukser av Lena. Jeg brukte opp alle pengene mine + 300 av mamma sine penger i går på (trommevirvel....!!!!!) BYTT OBJEKTIV til kameraet mitt!! 50mm f/1.8 er kjempefornøyd med det å skal bruke det masse fremover, det kostet 999,- på Japan Photo.

SkurrSkurrSkurr....

Samme dagen som vi kom inn til Oslo dro vi opp til broren min og grillet å møtte litt av familien.
Så prøvde jeg ut den nye linsa mi!!
Nå skal jeg drikke opp saften min, gå på batdet å leggemeg å se på tv litt før jeg sovner..

Hva har du gjort de siste dagene da?? 

HADE


Nå har jeg faktis super dårlig tid å ikke tid til å blogg, men men... Nå om ca 20 min kommer morfar å kjører oss til bussen så drar vi. Jeg har pakket å stelt meg å alt er klart!Glamorøss!
Hvis ikke jeg tar med pc'n blir det ikke blogging før på torsdag!
 

OSLO


I dag reiser jeg å mamma med bussen inn til Oslo å besøker søstra mi. Gleder meg masse til å se henne igjen!
Skal ikke på skolen før på torsdag så slipper skole i 3 dager, digg! Håper på å få shoppet litt når jeg er der inne så sparer i 2 timer til.
Så nå kan jeg bare glede meg til 4 timers lang busstur. Hvis jeg tar med pc'n og det er internett på bussen, kanskje jeg blogger litt der å.


Hva skal du i dag??

PAKKE I POSTEN


Nå for få minutter siden fikk jeg en nokså forsinket bursdags gave av Emilie beste♥ Men elsker den uansett om den hadde kommet til jul!

3 arebånd fra Emilie nå! Gult og sort er et slags vennearmebånd ho fant ut av på Tusenfryd!
Jeg elsker jo armebånd, smykker, neglelakk, øredobber,sløyfer i det heletatt! Alt som har med pynteting å gjøre!
Så piss at du bor timer unna meg, hvis ikke hadde jeg vert sammen med deg myyye mer det kan du banne på!

Hva syntes du??
Ha du venner som bor langt unna??

LYKKELIG FAMILIE


For ca en time siden kom mamma å hentet meg i stallen, var der til litt over syv så dro vi å kjøpte den isen jeg ikke fikk på 17.mai.Spiste faktisk ikke en ensete is da er det mulig? Men samma det..... Over til den lykklige familien min!

Altså.. Meg= Datter\ bebby  Michelle= Mamma   Malin= mamma 2   Ingrid Amalie= bebby 2  Aminda (ikke på bilde) Tante!
Åsså var jeg så flink at jeg tok mine aller første skritt i dag ""så sulle Ingrid A. prøve men fikk det ikke til så jeg hjalp ho med å reise seg, å jeg trodde ho sto men hvem falt? Jo Ingrid OVER MEG!!! Så en godel av meg så i sanden, eller hele meg lå i sanden men hele meg fikk ikke sand på seg!
 
Hva har du gjort i dag?? 

GRATULERER MED DAGEN!


I dag våknet jeg halv åtte med at sola kom inn på rommet, eller våkna egentlig halv seks men sovna fort igjen.
Gikk på badet å stelte meg mens mamma lagde frokost.
Vi drar vel ned til byen sånn i halv  ti, ti tiden for å håpe på å få en parkeringsplass.

Avslører ikke outfiten enda! Men dere skal få se i kveld.


Ooooorker ikke å redigere bildene mine, har ikke tid heller siden det tar 10000 år å avslutte photoshop, noe som jeg IKKE har tålmodighet til.

Hvordan vil din dag bli??

UNGDOMSKOLEN


Tilbake etter bloggpausen!! Jippi!

I går fikk vi vite hvem vi skulle gå i klasse med på ungdomskolen, jeg kom i 8A. Er ganske fornøyd, men IKKE fornøyd med klasserommet! Skulle ønske vi kunne vere med å velge selv å at A-klassen fikk velge først (sluuuu).
Vi tok åsså klassebillde og portrettbilde av alle sammen, men fy så stygg jeg ble på mitt så det skal dere verfall ikke få se.
Etter vi hadde gjort det gikk vi å fikk omvisning på u-skolen mens de andre tok bilder osv.


Haha!! Jeg ser sur ut, men jeg er ikke sur, blir bare ikke noe fin på bilder når jeg smiler.
Å! Sa jeg at det kom folk fra myra og strømmen skole som begynte? Nei det gjorde jeg ikke men sa det nå!

Må\måtte du bytte skole til ungdomskolen?

080511


Nå har jeg netopp blitt ferdig med å se på film å spist brødskiva mi! Flink hæ?  Litt senere i dag skal jeg til byen å se på Thor 3D. tror aldri jeg har sett en 3D film på kino så dette kan bli intresant.
Hva skal du i dag??
Har du sett Thor 3D?? 

HVA SKAL JEG BLOGGE OM?


Har null inspirasjon til hva jeg skal blogge om for tiden! Så siden det er dere som leser bloggen min, og dere kan få lese om det dere vil når jeg ikke finner på noe kan jo dere vertfall hjelpe meg litt!


Noe spesielt du vil se på bloggen??

Bytte tilbake?


Vurderer å byte tilbake til denne bloggen fordi det ikke gikk så bra på den andre bloggen som jeg trodde, men hehe. Jeg har jo ikke prøvd så mye da. Kankje det går bedere? men de gikk liksom så bra her så håper det fortsetter å gå like bra. Men da vurderer jeg sterk nytt design!


 
Skal jeg fortsette her?? Dere bestemmer!! :D 

Ny blogg


Ja, jeg har joldt på med den nye bloggen min! Ble veldig fornøyd med den å håper jeg ikke glemmer den helt bort da.
Men hvis jeg gjør det, skal jeg bytte det designet til denne bloggen. Ville ha et annet navn men det var opptatt av en som ALDRI blogger! Hvis man ikke har blogget på et år er det kanskje en fordel å slette bloggen så andre kan bruke navnet!....
Håper du leser den å legger meg til som venn (skal fikse en snarvei til det). Finn den nye bloggen min Heeeeeeer! 

Hva syntes du om den nye bloggen min??
Vil ha ny blogg!


Har skikkelig lyst på en ny blogg, nytt navn, nytt design, alt nytt! Har lyst på et kort bloggnavn som er lett å huske. Men hvis jeg gjør det mister jeg nok alle leserene mine, å jeg kan ikke bytte bloggnavn hver gang jeg har lyst på noe nytt.


Syntes du jeg skal bytte??

1. påskedag


Hei småbarn!
Hatt besøk i hele påska så litt kleint med blogging, men familien først. 
Været har vert kjempefint hele tia og i går hadde vi grillfest med pølser, grillribbe og laks. Kjempegodt med grillmat og masse sol å varme. Tror jeg har fått et lite myggestikk på skulderen siden det klør noe helt jævlig der!
I dag skulle jeg egentlig vert hos bestefaren min å feire bursdag men jeg er for lat til å gidde å flytte på ræva.


 Hva har du gjort i påska??

Småfolk


Den lille sofaen jeg fikk av Kenneth da jeg var veldig liten passer på en måte fortsatt!

Litt forskjell?
Haha! det er ikke noe galt med ansiktet hennes, men jeg hvet ikke hvor mye jeg får lov å legge ut.

Har du mini sofa??

Friluftsblogger'n


Har endelig fått somla meg til å gå ut å blogge i stede for å sitte inne. Når det først er varmt må man jo bruke det!
Jeg er jo egentlig et innemenneske som ikke liker å vere ute bare for å vere ute men jeg SKAL ver brun på de fiskebleike beina mine i år, så må vare mye ute, gå mye i shorts og sole meg masse.


Er det fin vær hos deg??

Påske


Fikk det stooore påskeegget mitt i dag, stappet med godteri, kort og film. Skal egentlig ha det på lørdag men sden vi får besøk i dag kunne likegodt alle få det.
Det er skikkelig fint vær i dag, 25 grader å sol! Digg med tynne klær igjen. Har gått rundt i shortsen min og vedens fineste sko♥ 

Nam! Glad jeg fkk den filmen, den er kjempebra. Og  kveld skal jeg se Forbannelsen på Tv. Skrekkens påske neddah..

Har du fått påskeegg enda??
Sett noen av de filmene??
 

Laget video til dere!


Ja, jeg har laget en liiiten video til dere. Dette er bare den andre videoen min, nå må jeg skjerpe meg! Men det skal nok bli flere nå som jeg endelig fant ut passordet til youtube kontoen min selvom det tar år å dag før den er lastet opp, så det er ikke sikkert at den kommer i kveld men kanskje?


Hva tror du videoen(?) er om??

Ryddet


På morran i dag bestemte jeg meg for å ryddepå den GRUSOMT rotete skriveulten min! Jeg kunne ikke engang se den, så rotete var den. Nå er jeg veldig fornøyd håper den fortsetter å bli sånn og at jeg ikke bare roter.
Glemte å ta "før" bilder men bare lag et bilde inni hodet deres: Skyhøye dvdstabler, søppel, støv, kliss og masse dritt. Bare jeg tok på noe raste alt omtrent.
Nå er det vertfall ryddig og jeg har laget min egen lille plass jeg kan holde på med de forbaska stjernene mine! (alle er sikkert lei av å høre om de nå)
 

Har du det ryddig??

Therese kommer!


Nå kommer therese å skal sove her! Jeg skulle egentlig til ho men jeg hadde/har litt vondt i magen så skal dit en annen dag i påska. Ikke spør hvor gale vi kommer til å bli, vi skal spille wii, vere på pc'n har PÆTYY MED TRYGVE som vi sier (trygve er n sånn kelner på peppes. haha) sikkert sise godteri, se på tv, bilder og ja... De fleste vet vel hva som skjer når man tar mentos i cola? det sker på en mååte når vi er sammen.
Hvis du vil kan du lese bloggen vår HEEEEER. Lagde nytt design til den i dag^^Men hadeee♥

Isbilen på besøk!

Kjøpte ikke is :( Men ville ha først når den kjørte...
Nå kommer mamma hjem kl. 15.00 ca og da drar vil til byen! IGJEN Wuhuuu! Føler jeg er i byen hver helg, men det er ne jeg må (egentlig ikke) ha hver helg, som jeg ikke får kjøpt i ukedagene.

Har isbilen vert hos deg i år??
Skal du til byen??

Ferie!


Endelig er det ferie! Ikke mere skolen på en uke tror jeg.
Hadde en drøm i natt jeg skulle ønske var sann. Vi skulle dre til etellerannet syden-land å vere det i TO hele uker!!!!!! Blei litt sur når jeg merka at det bare var en drøm. Men tilbake til saken.
Føler at det er alt for langt mellom feriene, at vi lærer for mye på en gang på skolen å det går bare ut igjen. Vi burde faktisk ha ferie mellom hvert kaittlel i bøkene haha.Digg med ferie??
Hva skal du i ferien?? 

Gratulerer med dagen verdens beste mamma♥


Gratulerer med dag mamma! Er utrolig glad i deg og alt du gjør/har gjor for meg.
I dag blir gamla 54 år, det er gammelt det!

 Etterpå kommer det litt besøk. Og nå baker vi kakeeee!

 Har noen du kjnner bursdag??

Pysjen på.


Nå har jeg slurpet i meg 2 posjoner tomatsuppe, drukket saft å tatt pysjen på. Elsker å ha den å etter en lang dag med stramme bukser♥
Det internasjonale markedet gikk veldig bra, gøy i spøkelseshuset åsså selvom noen bare MÅTTE ødlegge så jeg skjønte aldri når jeg skulle gjøre "skremme" tinga mine haha! Vi må ha samlet inn vertfall 10.000,- å i morra blir det kosetime med godteri, brus og film siden vi var så flinke, å siste dag før påskeferien.Har du tatt på deg pysjen??
Hva har du gjort i dag?? 

Klar for å skremme folk!!


Eller ikke enda da. Skal ikke på skolen før fire, men skal noe annet først.
Drar ut på Ottorsland NÅÅ for å gjøre noe greier. +At mamma har meldt meg på idrettsleirern i dag mest sannynlig kommer jeg inn på ridning♥ 

MEN NÅ MÅ JEG GÅÅÅÅÅ!!

Hade...

Spøkelseshus.


I morgen skal vi ha Internatinoalt(?) market etter skolen, eller utpå ettermiddagen. Vi skal først ha påskelunsh på skolen så siste generalprøve på spøkelseshuset.
Hele 7. kl skal ha spøkleseshus nede i kjelleren i morgen, jeg tror det blir døds bra! Men det dumme er at jeg finner så vidt tinge som ligger på gulvet jeg skal skremme de med. + at når jeg skal "snike" meg innpå det som går runden ser jeg så vidt hvor de er.
Men vi har øvd så mye, så det går nok bra.


Antonie skal sitte oppi et slags vindu å slippe ned en klissblaut t-skjorte som skal vere liket. Åja haha! Glemte å si hva som skal skje i spøkelses huset!
-Vel, det skal vere en sånn gal forsker som har forske og testet ut alt for mye ting på kona si, så ho har blitt gal. Å går igjen i huset altså bomberommet.-

Kanskje vist jeg er VELDIG snill tar jg med kameraet, men tror ikke jeg gjør det.

Skal dere ha noe liknene på skolen??

IMOT MOBBING!

        Gå inn her å bli med å støtt kamanjen du åsså!

Det må alltid skje noe rart når vi er sammen!


Nå har jeg nesten nettop kommet hjem fra Therese. Skulle egentlig hjem til rett etter skolen, men jeg kunne ikke siden jeg måtte vaske håret å rette det osv. Så sånn i kvart over fire tiden kjørte mamma meg ned.

Vi tok litt bilder, var på pc'n, spilte fotball og dro på peppes å spiste pizza!+ at jeg har hikket i HELE dag.... Drukket tonnevis med vann, og alt det har forsåvidt kommet ut igjen haha! Og etter det kjørte de meg hjem.hahahahha!!


haha! Ikke spør!...

Hva har du gjort i dag??

Null sol..


Bæsj! I dag er det IKKE sol!! Jeg som hadde gledet meg til å våkne til sol, men nei.. Overskya dritt vær. Men det er jo lov å hope at den kommer utpå dagen.
Det var jo så fint i går, varmt å massemasse sol. Helt sommer, å ikke i dag! Men nå må jeg ikke rate meg bort i alle fortvilelsene mine..


 

Shorts vær!


I hele dag har det vert så utrolig varmt! 
Når vi spilte kanonball i storefri måtte jeg gå inn  å ta av meg tightsen(?) og bare gå med shortsen min. Da jeg kom hjem var det nesten 25+ grader ute!! JIPPI sommer♥


Er det varmt hos deg??

10.04.11


God morgen alle dere som er ope like tidlig som meg. 
Vel.. kl. 7.00 på morran i dag begynte ipod høytalerern  min å dure så høyt som et helt orkester!!! Jeg trodde det var mamma so vekte meg for jeg skulle på skolen, men det var det ikke. Er litt sur på den som gjør sånt. 


Og forretsen! Husker dere dette innlegget? HAHAHHAHAH! Alle trodde på det FORSIKA APRILSNARR!
Jeg har jo ikke hatt aprilsnarr på bloggen, å det ville jeg ikke gå glipp av! Le av dere selv...
 

Har du blitt lurt i år??
Våkner du tidlig??

Lørdag!


I dag er det lørdag, å jeg skal kanskje en tur til byen med mamma å prate med en frisør. Skal kanskje stripe håret mitt lyst, har alltid ville ha det men jeg har farga håret så mye at det er slitt som fy!
                                     ♥Fineste sangen♥

Hva skal du i dag?? 

Okei da...


Så skal jeg begynne å blogge igjen. Men det er bare pga jeg savner det litt og fordi så mange har blitt "sure" på meg siden jeg skulle slutte! Men det er ikke sikkert jeg blogger hver dag for det.
Tror egentlig jeg bare var litt irritert over at folk ikke kommenterte så mye som før. Men jeg fant ut av at leserene er vel det viktigste, men kommentarer er ALLTID gøy!

Slutter å blogge..


Ja, jeg vurderer å slutte å blogge siden ingen kommenterer mere! Hva er vitsen å blogge da hvhis ingen leser bloggen din? Jeg legger jo en del arbeid i det, tar masse bilder, skriver +++ . Så virker det som ingen bryr seg!

Flinke meg.


I dag føler jeg meg flink! Jeg greier to ting på en dag, det er rekord for meg.
Vel først på morran på vei til skolen fik jeg gnagsår å halta hele veien til skolen.... Hadde vondt i foten vert friminutt siden da hadde jeg skoa på.Åsså har jeg blitt litt bedere på å skjeile (hvis man skriver det slik)


eeehhh.... ja.

Hva har du gjort i dag??
Noen "kunster" å dele??

Morning


God morgen syvsovere. Våknet vel i 9.00 tiden i dag, men da orket jeg ikke å blogge.....
Våkner uansett til et fantasisk fint vær i dag. Sol, for en gangs skyld! Da forsvinner vel det siste av snøen her nede så vi kan gå med litt tynnere klær, det kan vi vel uansett men det har vert ISKALDT til nå.

♥sol♥sol♥sol♥sol♥sol♥sol♥sol♥sol♥sol♥sol♥sol♥sol♥sol♥sol♥sol♥sol♥sol♥ Nå trenger bare sommeren å komme!

Sitter å ser på den ellgamle filmen med langbein og max som skal på tur, husker ikke hva den heter. Har sett på den filmen helt fra jeg var liten åsså har den gått så utrolig mye på Disney snart kan jeg vel hele filmen utenat.


Har tatt masse bilder bare nå på morran, kanskje det kommer en fotoserie etterpå?


Har dere sol??
Hva skal du i dag?? 

By'n.


3 dager uten blogging! Men jeg har en god grunn for det.... men det tar jeg lit senere.

Straks drar jeg å mamma til byen, jeg skal ha noen singletter, en shorts og muligens noen sko. Kanskje det blir mere men dette skal jeg vertfall ha.
 
Litt så ekstrem redigering...

Hva skal du i dag??

Happyface til tusen!


I dag gikk jeg for en gangs skyld å henta posten, å det lønte(?) seg i dag! Siden når jeg åpnet postkassen var det noen brev som aldri er til meg men IDAG! var det noe finfint til meg!

Bæææææ! Så vakkert! Gjett alle de missunlige kundene som står i kø bak meg, ser dette..... 

Videoblogg?


Lurer litt på om jeg skal lage en videoblogg etterpå. Men aner ikke hva jeg skal prate om?
Så hvis du lurer på noe, noe jeg SKAL gjøre på videoen så pleaseee spør/si i fra! jeg er jo åpen fo ca alt!


 Lurer du på noe??
Noe du vil jeg skal gjøre?? 

I'm off to bowling!


Nå straks drar jeg til bowlinga å møter jentene! Håper å vinne denne gangen åsså! Etter det drar vi til på peppes å spiser pizza å lager bråk for alle de andre stakkars gjestene!
Men vi har bestillt bor litt unna de andre kundene så vidt jeg hvet. 

Sløv, sløvere, Emeline.....

Hva skal du i kveld?

Bakt kake


I dag har jeg og mamma bakt kake jeg skal ha med på skolen i morra siden jeg har bursdag.
Så skal vi ha kosetime å jeg skal ha med film som vi skal se. Håper bare vi får lov til å se en av de filmene jeg har tatt med vis ikke blir det ikke mye kos......
Fikk åsså bankkortet mitt i dag men bare et midlertidig siden det med TH bildet tok lengere tid enn forventet, så siden jeg har bursdag å skal til byen å shoppe i morra med Lena ville jeg ha det.Nå kan dere åsså oppskriften til den HEMMLIGE kaka mi!!


Nam♥

I dag...


....Skal jeg kanskje vere med mamma opp til Lise å hjelpe ho å flytte.
....Vere på pc'n
....Se på tv
....Ta bilder
....Blogge
....Kjede meg........Hva skal du i dag??

Vinn påsatte negler hos neglsnekkeriet!!


Nå kan du vinne påsatte negler hos neglsnekkeriet i Oslo!
Gå inn her for å delta! http://neglsnekkeriet.vpweb.no/Sponsetblogg.html
Facebook siden dems:
<iframe src=?http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FNeglsnekkeriet%2F149931751737981&amp;width=292&amp;colorscheme=light&amp;show_faces=false&amp;stream=false&amp;header=true&amp;height=62″ scrolling=?no? frameborder=?0″ style=?border:none; overflow:hidden; width:292px; height:62px;? allowTransparency=?true?></iframe> 


Og kart til bygget!
<iframe width=?425″ height=?150″ frameborder=?0″ scrolling=?no? marginheight=?0″ marginwidth=?0″ src=?http://maps.google.com/maps?f=q&amp;source=s_q&amp;hl=no&amp;geocode=&amp;q=stovner+senter+oslo&amp;sll=37.0625,-95.677068&amp;sspn=36.178967,86.572266&amp;ie=UTF8&amp;hq=&amp;hnear=Stovner+Senter,+Stovner,+0985+Oslo,+Norge&amp;z=14&amp;ll=59.962652,10.924578&amp;output=embed?></iframe><br /><small><a href=?http://maps.google.com/maps?f=q&amp;source=embed&amp;hl=no&amp;geocode=&amp;q=stovner+senter+oslo&amp;sll=37.0625,-95.677068&amp;sspn=36.178967,86.572266&amp;ie=UTF8&amp;hq=&amp;hnear=Stovner+Senter,+Stovner,+0985+Oslo,+Norge&amp;z=14&amp;ll=59.962652,10.924578″ style=?color:#0000FF;text-align:left?>Vis større kart</a></small>

Kan ikke vere med selv siden jeg kan ikke kommer meg til oslo bare for å sette på negler..

Er du med i konkuranssen??

Bli sponset!


haha! i dag føler jeg at jeg har vert aktiv! Men jeg skal ikke blogge før til kvelden etter dette....http://jpx.no/blogg/vi-sponser-din-blogg/

R.I.P skapdøra mi...


Jeg skulle bare lukke skapdøra mi, så knakk hele driten av. Begynte å le med en gang så prøvde jeg å sette den på plass men jeg greide det ikke. Så det lønner seg ikke å å lukke skapdøra!!!!hahahahaha!!!!

Skjedd med deg noen gang??

Fiværet på plass!


Endelig en dag med varme grader å fint vær! Har nok venta på denne dagen helt siden snøen kom. Så nå er det bare å håpe ALT smalter å sommeren kommer♥
Om ca 20 min kan jeg tenke meg, drar jeg og mamma til byen hvis ikke vi drar før. Håper på å få kjøpt meg noe kult jeg kan ha nå på våren å til bursdagen min.For føste gang på evigheter er det over 10 grader ute! Det blir digg å komme seg ut i finværet!


I liiiiike♥
Kanskje det kommer en outfit etterpå!? Eller kanskje innkjøp (hvis jeg kjøper noe)

Har dere fint vær??
Gleder du deg til sommeren??

God morgen!


Jeg våkne egentlig i åtte tiden siden jeg måtte så innmari på do, å da fikk jeg ikke sove mere. Men til dere som netopp har våkna er dt god morgen. I dag skal jeg til byen å kjøpe bursdagsgave til søstra mi å se om noen av tilgodelappene min funker enda. Ha sååå lyst på noe nytt og kult nå som det er våren!
Så har jeg vasket håret, men det må jo gjøres av og til så mye drit jeg putter inn i håret..

Hva skal du i dag??

Bilder fra bursdagen.


For ca en time siden kom jeg hjem fra bursdagen til Vilde å Ingrid A. kjempegøy! Vi må ha pusta inn tonne is av helium hahaha!! Elsker å snakke med helium stemme, greide det ikke før men nå greier jeg det, har en ballong til men er ikke sikkert jeg bruker den før senere i kveld.

Oioioi!! Noen liker brusen sin!


Hahahahah!! Nå jeg tok opp kameraet å begynte å ta bilder fant de guttene ut at de skulle vere med på bildene, så mamma'n (?) til en av de kom bort å banka på vinduet så de ble med på noen bilder da. Å therese var vist veldig populær blandt guttene!
Hahaha!! Nå var jeg snill nå!


Litt foto hos oss å!På slutten nå han kelneren skulle vaske bordet dreiv vi å kasta papir på bordet så det ble ekstra mye jobb for han! Hohoho vi er onde. MEN det var absolutt noen gamle jævla  rasskjerringer (sorry utrykket) som skulle klage på oss "de har vert en pest å en plage" herregud hvem er det som sier sånn? Vi er jo trossalt barn å det er bursdag så vi må jo få lov til å ha det litt gøy, men det har vel ikke de hørt om. Men vi var litt frekke med de tilbake ^^

Hva har du gjort i dag??
Har du blitt klaga på før??

Stikker til skolen!


Nå må jeg foooorte meg fo å rekke å sitte på md mama å rekke skolen samtidig, komer sikkert til å bli en like kjedlig dag som vanlig..


HADE!!!

Endelig kom lua mi!I dag fikk jeg endelig hentet lua mi som jeg har ventet på i sikkert 3 uker nå! Er så utrolig glad for at jeg fikk den og bestillte den. Har gått med den i hele da (a) er så utolig glad i den♥ NEI det er ikke ekte pels! Da hadde jeg ikke med kniv på stupen gått med den! Jeg har jo kjøpt den og betalt for den for å hjelpe de stakkars små dyra!

Ganske dårlig dag for meg foran kamera i dag du!!


Er den ikke herlig skjønn?♥ Gleder meg til å bruke den på skolen på mandag!!

Har du sånn??
Hva syntes du om den??

Klager litt nå ja!!


Ja! Detter et KLAGEINNLEGG!!
Nesten annenhver kommentar jeg får står det: kommenter gjerne tilbake!.    Koslig hvis du ser på min blogg.     Kommentere på min blogg? osvosv!   Jeg har jo skrevet over kommentarfeltet at jeg ikke kommentarer tilbake hvis du kommenterer slik eller reklamerer for deg eller andre blogger!

Ja, dere skjønner vel poenget.. Dette er trolig iriterende! Til og med samme personen(er)  skiver det i hver kommentar, jeg kommenterer jo tilbake uansett så hva er vitsen?
Å jeg kommenterer ikke tilbake på disse/denne bloggen(e) før de slutter med dette, men det skjønner vel de fleste......

Har du samme "problem"??
Syntes du dette er irriterende??

Halvveis bra!


Nå begynner jeg å bli bedere fra sykdommen min. Er bare litt tett og sår i nesa rnda, men det går vel over snart.
Har sikkert bruk 2 trær med papir bare på å pusse nesa mi,  har sett hauger med filmer, har spist masse godteri, sovet lenge (av og til), sett på tv hele dagen, fått servert på senga og bare slappet av! men til mandag er det tilbake til normalen og tilbake på skolen igjen.


// Canon eos 550D   day 70-365


Gaaad Frozen er bra♥ Tror vi ser Asylum i etterpå og The crazies i morra! Skal ha med meg litt på tv åsså+ at vi har leid Asylum om må levere den i morra.

Btw; begynner å småblogge igjen nå, å for fullt igjen til uka ;)


Har du vert syk i det siste??
Har du sett noen av disse filmene??

Sverige!

 

I dag skal vi til Sverige og handle litt, hvis ikke Sunniva sover bort hele dagen, men det tror jeg ikke. Etter det skal vi kanskje besøke besteforelderen mine i Sarpsborg (?). Har ikke sett de siden nyttår så det begynner å bli en stund siden.
Har ikke så mye penger siden jeg må jo spare til fantreffet, men håper jeg får noe av pappa å kjøpe litt godteri for..

jajaja.... Det er ikke verdens letteste sak å ha en penge i øyet UTEN å lage en grimase...Men ike bry dere takk!
Er ikke sikkerpå hvor i Svarige vi skal, men kanskje på grensa siden det er så billlig der og hvis det er åpent da.
Skal ta med speilrefleksen, men hvet ikke hvor mye bilder det blir, men NOE blir det.
+at mobilen min har streika så musikk er dårlig med gitt! Driit åsså det er jo ikke noe å gjøre i bilen hvis ikke jeg har musikk og ipoden er hos mamma UTEN støm! æææhææ! ): jeg syns synd på meg selv!

Hva skal du i dag??
Har du vert i Sverige før?? (haha de fleste har vel det)

Vaffler!


For en stund siden lagde vi vaffler, å jeg gikk og smugspiste 2-3 stykker så når det kom på bordet  orket jeg kun en halv. Men angrer litt på at jeg spiste den siden nå har jeg døds vondt i magen!

Så mens vi holdt på med de siste vafflene skulle jeg rydde opp noen pærler Sunniva (søstra mi) hadde rota med, og akkuratt nå jeg var ferdig var ALT spredt utover hele gulvet, og jeg måtte rydde igjen............
Vaffleeeer♥

Liker du vaffler??
Rydder du mye??

Kooooos!

 

Nå har jeg spist middag, Laks og poteter (æsj).
Så hører jeg på musikk og blogger å bare slapper av resten av dagen med mindere noe vil finne på noe med trøtte gamle meg!..

To pc'er og mini dvd spiller! Da er det topp for meg vettu! (^^)


....og et tomt glass oboy da, men det er godt!!?


....peace out.

Hva gjør du nå??
Skal jeg ha en outfit etterpå??

hits