I WANT!!

VIL HA!


Ååee! Jeg har alltid hatt så lyst på Stitch kigurumi, men spesielt nå som alle andre har fått det. Blir så missunnelig, haha!
                   Stitch kigurumi (AW) - Click Image to Close  
Se  fin! Skal mase masse på mamma om å få den, den koster jo "bare" rundt 400,- 

Har du kigurumi? 

HVILKEN KJOLE?!


Satt i går og så litt på kjoler jeg skal ha til jul og til ballet hvsi jeg skal gå da. Å disse to skilte seg helt ut fra mengden (en til men den fant jeg ikke igjen siden jeg så den for noen dager siden)

Falt totalt for den første da jeg så den på siden, men digger den nederste åsså! Så jeg sliter litt med å velge da.

Hvilken likte du best? 

ØNSKELISTE TIL JUL


                          
iPod touch 4
                           
Macbook pro
               
Ridehjelm
                   

Filmer og musikk


Penger

Hva ønsker du deg til jul?

HVA SKAL JEG VELGE?


Jeg sliter litt nå (selvom jeg er ganske tidlig ute) siden de pengene jeg får til jul skal jeg pruke på ny pc, siden det trenger jeg innmari nå! Men lurer på om jeg skal kjøpe meg Macbook eller iPad og vanlig pc!
Jeg har jo liksom alltid ønsket meg Macbook OG iPad såååeee, men hvis jeg velger iPad og pc er det jo litt lettere å ta med en iPad enn en mac, å da får jeg to ting. Jeg forvirrer meg selv!!....
 

HJELP!?!?!

DRØMMETELEFON!


Jeg trenger desperaaaaat en ny telefon nå som jeg bare har en gammel nokia siden min har vertødelagt så lenge, å siden iphone ikke går er dette en absolutt favoritt som jeg SKAL ha!!


Bjuutifol!♥ 

Hvordan tlf. har du?? 

VIL HA BLÅTT HÅR!


Har så innmari lyst på blått eller lilla hår med sorte striper i. Det er så sykt fint å har hatt lyst på det så lenge så vist jeg får lov av mamma å bestille det vil jeg gjøre det i sommer(?) kanskje. Skal klippe meg på tirsdag + at bunfargen begynner å gå ut å jaaaaaaaa VIL HA BLÅTT ELLER LILLA!!!
Tumblr_lkc80l5gyu1qc3e31o1_500_large
Tumblr_lhhmw2hqbz1qamgv9o1_500_large
Tumblr_ljm60t9kyi1qbqjq6o1_400_large
222194_10150165866001845_734541844_7010565_3528066_n_large

Meg snart!!

Har du lyst på noen "galne" farger i håret?? 

VIL HA, MÅ HA, SKAL HA!


Har så innmari lyst på kamerastativ, men jeg har ikke råd. Bare vist jeg bruker de pengene jeg får av papi, men de skulle jeg egentlig bruke på ridesko! Men....... kommer an på hva det koster.
                                                 
Så et på EliteFoto som var på salg eller bare var veldig billig å kosta bare 299,- eller så var det 199 ,- Husker ikke helt siden det er en stund siden.

Noen som hvet et sted med billige kamerastativer?? 

hits