januar 2013

THE SHORT SECOND LIFE


I dag har jeg endelig fått skaffet meg et nytt lånekort på biblioteket. Hadde mistet det gamle og kunne ikke leve på mamma sitt kort akuartt.
Så siden jeg har blitt så glad i å lese kommer jeg sikkert til å besøke det stedet ofte. Var egentlig på jakt etter en bok som het Sirkelen, men den var utlånt, så fant heller en annen jeg hadde hørt skryt om og en annen jeg ikke hadde planlagt å låne men har hatt så lyst til å lese den lenge nå.Fant måtte steppe inn som modell i dag. Har en sykt dårlig hårdag...

Ha en fin dag videre :-)

NYTT DESIGN


Begynte å bli ganske lei av designet mitt nå, så tenkte hvorfor ikke bytte? Har hatt dette før en gang i en kort periode. 
Det er et helt enkelt design som jeg syntes passet nå.

Burde få på plass en header snart, ser litt nakent ut her..

Syntes?
Noen tips til hvordan jeg kan gjøre det bedere?
 

VINTERFESTIVALEN 2013


I helgen var jeg og konf gjengen pluss noen andre konfirmanter fra området på leir/vinterfestival i porsgrunn. I utgangspunktet ville jeg ikke dra, men så bestemte jeg meg for å bli med allikavel. Og det er jeg glad for! Det var såå gøy! haha.
Vi sov alle jentene inne i en gymsal, og guttene i enn annen hall rett over veien. Vi hadde veldig tett program de dagene og det ble ikke mye tid til å slappe av, så når klokka var ett og det skulle vere ro i salen var jeg heelt utkjørt.
Konsertene var det gøyeste syntes jeg, de var veldig flinke til å inkludere publikum og selvfølgelig opptre! På dag to var det forskjellige seminarer avhengi av hva du hadde meldt deg på. Jeg tok selvfølgelig foto/video. Det jeg (og mange andre) ikke var klar over var at man måtte ha med eget kamera, men jeg fikset det jeg! Fikk låne kameraet til presten, hahaha tidenes rareste menneske..Dette blide er det jeg ble aller mest førnøyd med! Lyset ble så fint og alle fargene! hihi^^ nå er begge redigert forskjellig også.


Partytime 

LESEHEST


Vi har fått i oppgave på skolen å lese en bok og så skrive en bokomtale om den, og siden jeg har blitt bitt av lesebasillen da jeg begynte på Twilight var denne oppgaven midt i blinken for meg.
Jeg har lånt en bok på biblioteket som heter Bråk av Ally kennen. Selv syntes jeg boka er veldig bra selvom jeg ikke er halveis enda. Interressant hele tiden og ikke minst spennende!
Det er flere bøker i serien og kommer garantert til å lese resten!

Vakre dyret mitt♥

Senere blir det mest sannsynelig konfleir i porsgrund i helga. Har følt meg dårlig siden i går kveld og dro ikke på skolen i dag siden jeg følge for å kaste opp hele tiden. Håper det er bedere i løpet av noen timer så jeg kan dra.

Hva skal du i helga?
Noen bra bøker og anbefale?

PRODUKTANBEFALINER-BEAUTY


Har kjøpt endel nytt i det siste og noe har jeg hatt en stund som jeg syntes er veldig bra. Så tenkte jeg kunne fortelle mine erfaringer :)Først så har vi denne shampoo og balsamen fra Tigi.Den fungerer mot slitt, ødlagt, tørt og skadet hår osv. Jeg har brukt den to ganger og merker allerede at håret er blitt mykere, glattere og mere glansfullt! Så disse to anbefaler jeg på det sterkeste om du er på jakt etter ny shampoo og balsam. De er litt dyre, men det er absolutt verdt det! Det er også andre typer for forskjellig hår


Så har vi denne varmebeskyttende sprayen fra Wella. Har brukt den i litt over en mnd kanskje, og før var håret mere flisete i tuppene når jeg retta det, men det begynner og komme seg nå. Så varmebeskyttende spray er et must om du retter håret ofte! Så hvorfor ikke kjøpe denne?


Så er vi kommet over på litt sminke.
Denne mascaraen har jeg brukt i et drøyt år nå og må ærlig si at det er den beste jeg noengang har hatt! Og jeg har hatt mange..
Den gir lange fyldige vipper uten klumper. Så de dere ser på tv som skal gi denne så kalte false falske vipper looken, kan dere bare glemme og heller bruke pengene på en som faktisk gir denne effekten!


Denne lipglossen fra Buxom/Bareminerals fant jeg i en nedstøvet sminkekurv så tenkte, hvorfor ikke prøve? Jeg sliter veldig med tørre lepper om vinteren som sikkert mange andre også gjør, og denne lipglossen levde opp til forventningene mine. Den sitter lenge på, lapper sammen sår på leppa, og beskytter mot kulde. Den er veldig klissete, men det er det som funker.
Så om du sliter med sprekte og tørre letter KJØP DENNE!


Da var vi kommet til sistemann.
Denne foundationen/moussen whatever. fra maybelline dekker veldig bra og sitter så og si hele dagen. Har vert fast bruker av denne i mange år nå og selvom jeg har prøvd nye merker har jeg alltid endt på denne tilslutt. Trenger ikke engang og ha pudder over.
Anbefaler også og ta denne på med fingrene for den extra effekten :)

Håper dette har vert til hjelp. 
Har du noe og anbefale?

DENNE STAKKARS BLOGGEN..


Blogging er visst ikke helt min greie, uansett hvor gøy det er. Må begynne og motivere megselv.
Hele denne uka har jeg lagt hjemme med "ødlagt" kne, det var så innmari vondt å tråkke på det og bruke det i det hele tatt. Men greide og komme meg til skolen i dag heldigvis. Har nok litt over gjennomsnittet mye fravær.. uups!

Farga håret lilla for ca to uker siden! liker det veldig godt, selvom jeg egentlig vil ha min naturlige hårfarge igjen :/ haha den får jeg vel aldri vite hvordan ser ut...Ser ikke så fin ut på bildene, menmen

Har også kjøpt meg en ny tv for pengene jeg fikk til jul! Er sååå fornøyd! Kunne ikke tatt et bedere valg (helt sikkrert)!
Siden jeg hadde en liten schtøgg 20" som forsvant bar gardinene og jeg måtte har mikroskop fot å få sett bildene fra andre siden av senga, kjøpte meg meg like godt en 42" led tv fra philips. Den var ikke så dyr heller, bare 3700,- ca. OG SÅÅ FANTASTISK BRA! Mye for pengene folkens.♥ I begynnelsen syntes jeg ikke den var så allverdens bra, men etter et par dager hadde jeg blitt vandt til den og da var det ikke så mye negativt å si utenom lyden. Men smart som jeg er kobla(?) jeg høttalerene mine til den.
Ganske stor forskjell fra en pc på 16" til en skjærm på 42"


 

Denne helgen skulle genetlig bestått av Lock-in, et arrangement for ungdommer fra 14-18 år hvor man er alle samlet på et sted innelåst en hel natt med musikk, dans og vanlige ting man gjør på fest utenom alkohol. Men siden det kommer bare fjortisser og 8 klassinger, frista det ikke så veldig og dra. Arendal fjortssene er ganske spesielle.
Så istedefor det blir det kanskje jentekveld! 

Hva består din helg av? 

hits