mars 2012

DRUER. YOU KNOW!

Vi har det med å stappe druer inn i kjeften når vi er sammen. Rett etter at vi har spist sjokolade.
Vi spleisa på den i dag faktisk, vi betalte ti kroner hver, så spiste vi den mens vi gikk opp til meg å stappet druer i munnen og hørte på superhøy musikk

Før ho gikk lå vi ute, oppå hverandre og lo. Vi har et tett forfold c: Så prompa vi på hverandre.

PÅSKEEG OG SÅNT.


Nå er det en hel uke ferie, jeg har hatt to uker på en måte siden jeg har vert syk hele denne uka.
I dag har jeg kommet meg litt ut av senga og fått vasket håret og gått en tur med Fant in tha sun. Ville gå innom Therese siden jeg skulle samme veien, men de skal begynne å flytte i dag så JEG FIKK IKKE LOV! :(De pottene er egentlig grise støgge c:

Noe gøy som skjer i ferien?
 

LONG TIME


Heia! Nå begynner det å bli en stund siden jeg har vert inne og blogget, men lysten har vert helt på bunn de siste måndene. Har egentlig ikke så mye nå heller men siden jeg hjemme og koser meg med influensaen min og ikke hadde så mye å gjøre følte jeg bare for å fortelle om det som hadde skjedd den siste tiden.

Jeg har lagt syk siden fredag og blei lit skuffa siden jeg skulle feire bursdagen min på lørdag og søndag. Men jeg var fisk nok til å ta meg sammen og holde en slags 3 manns fest, haha! Ingrid og Therese kom til meg sånn i fem tiden, vi spiste pizza og godteri og hadde det gøy egentlig.
Den følelsen du får når du laster opp alle bildene i 400px og må laste opp alle igjen i 700px...........................................

hits