juni 2011

PUPPY


Da har vi fått gullgutten i hus, utrolig hvor rolig og kosete han er! Litt vansklig å gå tur med enda men han får bare lære seg til det.
Litt etterpå skal vi opp til dyrlegen å gi han noen flått-dråper sånn at ikke flåtten setter seg på han, siden han hadde to i stad som vi fikk fjernet da!

Nyyyydelig, ikke sant??


I DAG ER DU MIN!


Blitt litt mye hundeblogging i det siste, men er så gira! De fleste vet vel hvordan jeg har det.
Men uansett, nå om ikke lenge drar vi til Lillesand å henter lille voffsen min! Gleder meg så grusom til å se han å bare kose masse med han. Etter vi har kommet hjem skal vi inn på dyrebutikken å hente en kurv som de har holdt av til oss, så er det hjem i think.
Skal huske å legge ut masse bilder av han når jeg kommer hjem.

Oioi! Smasken!
Mihi, Therese tok liitt av med kamera når jeg var hos ho i forgårs(eller wtf) så fikk ikke spise i fred, skjønner hvordan kjendiser har det.. "Tine melk" "Aaaaaaavsted med deg, lille kjøttmeis" 

Nå skal jeg bare hive i meg et rundstykke og noe å drikke så kjører vi snææt!

Hva skal du i dag?? 

GLEDER MEG!


I hele dag og noe av gårsdagen har gått til å rydde rommet og noe mere av huset men mest rommet mitt. Så nå er det faktisk FINT og stort her inne, jeg hvet hvor jeg har alt jeg eier og har er hen før viste jeg ikke det (hihi).
Så denne dagen har heldigvis gått fort siden før jeg og mamma hadde storrengjøring av huset var vi på shopping etter småting til hunden vi skal hente I MORGEN!!! Herregud som jeg gleder meg! Har gått en uke å bare venta, 1 dag igjen♥ 


Nå skal jeg sette meg ut litt hvis jeg gidder. Å bare vente på at jeg skal legge meg å stå opp i morgen tidlig å dra av sted til Lillesand å hente lille Fante gutten!♥

Hva har du gjort i dag??
Hva skal dere i morgen?? 

WATCH ME BLEED


Nydligste sangen♥

Har hørt på den i timesvis nå! Blir aldri lei den, den er bare sykt nydelig!!


Har du hørt sangen før??
Hva syntes du om den??

GOD MORGEN


Nå sitter jeg godstolen min med tv å musikk å fryser litt faktisk, men det går nok fort over. I dag skal jeg faktisk ikke så mye, bare vere med Therese kanskje og sole meg litt vis jeg gidder.
Hva skal du i dag??

ANGRY BIRDS


I dag har Therese vert her, kjempegøy! Vi gjorde egentlig ikke så veldig mye men holdt på å le oss sakk av noen av bildene på artige.no åsså spiste vi JORDBÆR!♥!
Tok ikke med kameraert ut så bilder blir det nok ikke gitt! men noen gamle bilder overlever vi.Hahaha!!
Forhåpentligvis skal vi vere sammen i morra å da skal jeg maby overnatte! :-D
Ja! Glemte nesten overskriften! Hihi. men vi er angry birds narkiser å jeg det var en level jeg IKKE greide men fytte så greide jo Therese den på andre forsøk men en fugl igjen!... Urettferdig.

Hva har du gjorrt i dag??

3 DAY'S TO GO♥

BYEN.


Nå har jeg kommet hjem fra byen å har max vondt i beina! I dag var det internasjonalt marked i byen å så mase folk som er der! Det skjer mye i Arendal by nå om sommeren, masse turister, masse mat og boder!
Lena er her åsså i helgen, elsker når hun er her.

Flotte tær!!

Så vidt jeg forstod skulle Therese komme opp en tur, men aner ikke når. Så langt kom vi ikke før ho logga av face! :-(
 
Hva har du gjort i dag?? 

MUSIC


Så en kul video på youtube i stad hvor en aller annen person lagde et kult bilde som jeg åsså ville prøve på, så jeg så ferdig videoen å prøvde selv. Ble ganske fornøyd med resultatet.

Her er resultatet av den. Lagd i photoshop sc5.
Om det er flere som vil lage er det døds lett!

Hva syntes du om bilde?? 

BURSDAG


Senre i dag skal jeg i bursdagen til Kim, siste gangen jeg ser hele klassen nesten alle vertfall.
Senere i dag kommer søstra mi på besøk å skal vere her over helga! 

Hva skal du i dag??

5 DAY'S TO GO♥

BILDER FRA ST.HANS FEIRING


Nå har vi kommet hjem fra en kjølig St.Hans fering på Hove. Ikke så masse folk, men nok. Også har de jo begynt å sette i stand Hove festivalen som jeg ikke aner når er men kan tenke meg at det er nå om ikke så lenge.
Hvordan har du feiret St.Hansaften i dag??

ST.HANS


Nå kommer jeg fra oven aka loftet. Jeg å mamma har vert å funnet litt forskjellige pledd vi skal ha i kurven til  Fant og litt i bilen når vi er på tur.
Men tilbake til overskriften. I dag er det St.Hans aften å vi skal kanskje ut på Hove i kveld å se på bålet å grille litt osv bare hvis det er fint vær, siden i stad regnet  det noe så inni ***** så få håpe det holder seg unna.

Oi så pen!!

Hva skal du i dag/kvled??
Skjedd noe spesielt i dag??

6 DAY'S TO GO♥ 

STEM PÅ MEG I FOTOKONKURANSSE!


kan du vere så snill å stemme på meg fotokonkuranssen jeg er med i? Mine er de to første bildene under navnet Comanche. Hadde blitt veldig glad om du stemte på meg HER :-)

Har du stemt?? (a)


BAMBI


Nå sitter jeg å ser på Bambi, skjønne filmen.
Fikk ikke sove diretke mye i natt, sovna nok ikke før kl. var neremre 3 på natta, Gleder meg sånn utrolig til vi skal hente hunden til Onsdag!

Snasenasen ville vere med på bilde!

Har du sett bambi??
 

HAR KJØPT EN LITEN VALP!


Herregud jeg greier ikke la vere å smile nå! Har akuratt kjøpt meg eller meg å mamma har kjøpt oss en liten Tibetansk spaniel som skal hete Fant, mamma likte ikke Scotty så godt å den passa best til å hete Fant♥ Gud for en nylig liten gutt. De hadde bare den igjen å vi lå først i køen.(bildene tatt fra finn.no)

Har du noen gang sett noe mer herlig? Min lile go'gutt♥ Greier ikke vente til Onsdag!
 
Har du hund?? 

SØRSVANN


Kom hjem fra søsrvann for en liten stund siden, bada ikke. For kaldt enda men skal vel bare snart i neremste fremtid.
Nå sitter jeg å ser etter hunder på finn å håper å finne det perfekte nurk som skal hete scotty♥ Oppkaldt etter hunden til Tom.


Har du bada i år??

MED I FOTOKONKURANSSE


Kom over en fotokonkurannse så hvorfor ikke bli med? Temaet var natur så jeg deltar med disse bildene.Håper det blir gokjent som "Natur bilde"

Bli med HER du åsså! 

VI SKAL HA VOFFE!


Når har mamma gått med på at vi kan få oss hund. Har vert mye ja og nei men de siste 2 dagene har det gått oppåver. Vi må ha en allergivennlig hund siden mamma er allerisk så må vi ha en allergivennlig hund. Mest sannsynlig skal vi han en shih tzu eller bichon frisè type.
Vi har sendt meldig til noen som har shih tzu valper å noen skulle se på de i morgen å vis ikke de blir solgt skal vi se på de!! Selv har jeg lyst på en  Tibetansk spaniel, Golden retdriver eller King charles cavalier terrier (tror jeg det var) Men de er ikke allergivennlige og er veldig dyre....

Søte Lissi! Hunden til Therese


Hahhahah! Måtte bare slenge med dette!

Har du hund, hvordan??
Hvet du om noen som gir bort valper eller selger hunder billig??

STARBUCKS

Canon eos 550D + f/1.8

VLOG: AVSLUTNINGA


Flinke ikke sant??

INNKJØP


Etter vi var ferdige i Pollen i dag var jeg å mamma en snartur inne på Arena på Upstairs og en ennerannen telebutikk. Har veldig lyst på iphone 4 men herrgud så dyrt det er med abenoment(?) å greier! å får nok vente litt med det til over sommeren eller noe.
Etter det var det Harebakken fordi mamma skulle ha noen bøker og jeg sko, fant noen døds fine som skal brukes mye i løpet av sommeren!

Ustairs  59,-


Upstairs  18,-
Upstairs 18,-


Økonomisko  249,-
 

AVSLUTNING I POLLEN


I dag har barneskolen hatt avslutning i polln. Vi sang en sang Jan petter hadde skrevet, vakkått asså!
Er så rart at dette var aller siste dag med klassen og at det er ungdommskolen etter sommerferien.
I skrivene øyeblikk holder jeg på å laste opp en video fra da Bjørn- magne og Henrik spilte ACDC på slutten i dag,men fytte rævva så lang tid det tar! Nesten 3 lange timer med en video å¨bare ett anslig minutt ca.

1. klasse


1.klasse


2.klasse


3.klasse


Oss, finner dere meg? (ytterst til høyere i noe grønt)
7B og galingen kamil som hoppa i pollen!


Linnea

Jeg skal jo noe gøy i sommer da!
- Idrettsleiren
- Tusenfryd
- Bø
- Danmark
- Stranda
- Sole meg
- Bergen maby?
- Vere masse med venner!
- Slappe av
Og masse mer!! Skal vedde på at dette blir beste sommeren i år! Ja selvfølgelig det er jo bare an sommer hvert år ^^


Hva skal du i sommer??
Har dere ferie??

SOMMERFERIE OG NY HEADER!


Herregud så fort tiden flyr! I morgen er de sommerferie og siste dag på barneskolen. Sykt trist at klassene skal spittes opp, kommer til å savne alt det køddet vi fant på, som f.eks i vår en gang tror jeg det var når Jan petter kom sent inn til timen så jeg stilte kolla et kvarter frem så når vi skulle ut kvart over tolv var den egentlig bare tolv så vi fikk en halvtime friminutt i stedefor 15 min. Aaahh gode tider, gode tider....

Eller da Therese lo så ho spruta melk på hele pulten? hahahha! Alexander sin forelskelse i saftflaska si og den konstante hyperheten. begynte å le så jeg gråt for noen uker siden hahahah! men da hadde vi spist maaase sukker!
På fredag når vi skulle rydde i klasserommet fanr jeg en liten nissesjokolade bak noen bøker som jeg å ingrid delte. Hadde lagt der sikker siden jul å smakte fantastisk av melkesjokolade!

Men kan ikke skrive alt som har skjedd for da skriver jeg jeg til onsdag sikkert.
(her er noen bilder fra sklen hjemmeside) Sykkelturen.


CIMG0756.JPG

CIMG0765.JPG

CIMG0779.JPG
haha! En svane kom inn på stranda da vi hadde badestopp på sykkelturen, merkelig så tam den var. 

CIMG0788.JPG
(stolt fotograf)

 Leirskolen! Herregud, beste opplevelsen gjennom skoletiden så langt! kunne jeg bare skrudd tia tilbake?
Evjetun leirskole 2010 143.JPG

Evjetun leirskole 2010 155.JPG

Evjetun leirskole 2010 161.JPG

Evjetun leirskole 2010 167.JPG

Evjetun leirskole 2010 194.JPG
Me in my onepiece!

Evjetun leirskole 2010 223.JPG

Evjetun leirskole 2010 253.JPG

Evjetun leirskole 2010 265.JPG
Oi, det ble lite!


Men til resten av overskriften. I forrige uke var jeg med Therese, å litt senere på dagen dro vi opp på hytta dems å hadde en photoshoot så lagde en ny header av de bildene, siden ikke alle var på bloggen kan det hende at jeg lager en ny i nermeste fremtid hvis jeg får noen av bildene på mail.

Du kan se noen av bildene fra photoshooten vår HER.


Ser du frem til sommerferien??
Hva syntes du om den nye headeren min?? 

LIFE IS BEAUTIFULCanon eos 550D + f/1.8


HELGEBESØK


I helgen har vi hatt besøk av 2 av venindene til mamma, Kristine og Rita.
De kom begge på fredagen og dro i dag formiddag. I går var vi i byen på kjempestaden og spiste lunsj der og grillet når vi kom hjem igjen.Meg å gamla!Hva har du gjort i helga??

GÅRSDAGENS INNKJØP


I går var jeg, mamma, Kristine og Rita (noen venner av mamma som kom på besøk) i byen. Det var kjempesteden og masse boder men jeg kjøpte bare solbriller der og fikk med et dødskult brillehus og en brillepose, mye for pengene.
Før vi dro hjem var vi inne på Arena å kikket litt å jeg fikk noe av mamma siden jeg sparer til ny tlf.Piltotbriller: gatebod  99,-


Neglelakk: Pieces  ?


Smykke:  H&M  20,-
Topper: Cubus  2 for 149,-


YOU + MECanon eos 550D + f/1.8
Inspirasjon: BlomsterfeenhannaHALVVEIS TILBAKE


Har bestemt meg for å blogge bittelitt men ikke veldig mye, så derfor blogger jeg halvveis. Noen dager mere enn andre og noen dager ikke noe. Men det har skjedd så mye rart i det siste jeg ikke har blogget om så derfor kan ha et lite sammendrag av alt som har skjedd i de siste!Vert en god del med Therese!
Sommeravsluting med klassen.


Mamma har hatt meenge folk på besøk og flere kommer det i dag!


Vert i stallen.
Var super gøy i går siden først på den timen jeg skal ri på hadde vi sprang, så litt senere etter timen min spurte Lise (ridelæreren) om jeg ville vere med på tur å det kan man ikke si nei til så jeg og Sharif (største hesten på blidet) blei med på langtur. Så skulle jeg hjem, men mamma måtte først komme ut der så jeg salte av han så ringte jeg mamma å i mellomtiden skule jeg å Lise gå ned å hente to av hestene, Pelle og Svarten. men de hadde så mye energi så vi greide ikke å holde de noe som førte til at de løp de siste meterene opp til stallen på egen hånd.

Det er egentlig alt som har skjedd den siste tiden, å nå er det ikke lenge til Idrettsleiren! Aldri vert der før så det kan bli spennende.

Har du gjort noe spennende i det siste??

BØ SOMMERLAND I MORRA!


Dette får bli et kjedelig innlegg siden jeg kan nemlig ikke finne USB ledningen til kamera!.
Har bloggpause enda men hadde bare så lyst til å friste folk litt.

I morgen reiser vi til Bø sommerland med skolen, gleder meg som en liten unge på julaften! Eller mere da. Bussen går i halv 9, 9 tiden på morran så bærer det til Telemark (hvis det var der det lå). Skal sitte med Antonie på bussen, hrm hrm.... stakkars resten av bussfølket. Vi tok følge hjem i dag å sa et eller annet ord på hele veien hjem som jeg ikke husker, men gøy var det det vertfall!  

Har ikke vert i Bø på årevis så skal bli gøy å komme dit igjen!


Nå skal jeg snart lage meg snadderloff og pakke til i morgen, så snakkes vi vel en gang i fremtiden.!

Ha du vert i bø før? 

BLOGGPAUSE


Har egentlig noe å blogge om, men orker ikke laste inn bilder, begynne å skrive en hel masse osv. Så tar like godt en bloggpause til jeg får blogglyst igjen.

FORELSKET

THERESE SNART


Nå skal jeg bare spise opp maten min å drikke opp juicen min så kjører mamma meg forhåpentligvis ned til THERESE.
Skal grille med dem i kveld å, gøøøy! Vi var sammen i går åsså med da rakk jeg ikke å lage innlegg siden jeg venta at Tokio hotel skulle komme på scenen!
Men uansett så var ho hos meg i går, vi sykla runt på på gåsåsen å jeg viste henne litt rundt å masse mer.
Så lagde vi to videoer en lang å en kort en som jeg skal legge ut i den nermeste fremtid.

Haha! Leppa mi ser helt forvridd ut!
Hva skal du i dag?

SOVER UTE


Sitter i sofaen ute å får ikke sove enda, emn det kommer vel. Er noe med å vere ute i frisk luft, da er det ikke like lett å sove. Nå for øyeblikket hører jeg på fineste zoom into me å tenke fotsatt på Bill. Kanskje derfor jeg ikke får sove?
I stad før jeg hadde lagt meg var det en giga veps på vinduet! Guuud jeg er så redd for insekter at det er ikke ord!


Nå er jeg faktisk trøtt, så det hjalp å blogge litt. men nå skal jeg se om jeg greier p vere uthvilt til i morgen= soveeee!

Sover du mye ute??
Sovet ute i år?? 

OVERLYKKLIG


Herregud for en fantastisk dag! Var med Therese på morran til litt over halv 6. så måtte ho hjem, å jeg gikk for å hente pc'n min, for jeg skulle se Livestream fra Mosvka. Tokio hotel skulle opptre der å jeg satt i over 3 timer å venta på de med ingen kom så jeg holt på å gi opp, men BAM så kommer deilighetene frem på scenen å jeg exploderer inni meg.


Sett noe penere??♥  

Så har jeg å Emilie hatt en typisk Bill samtale på facebook!

Vi er gaaalne bill fans! Du skulle bare vist♥
Gauler mer tårevåt av å tenke på han! Du finner ikke noen mer forelska gale folk enn oss, bare prøv.
Så nå er hjernen min Billefisert til tusen! Å jeg og Emilie er døde så jeg har gravd grav så det er plass til meg , hun og Bill!
Greier faktisk ikke tenke på annet så har gjort mye rart i kveld, skrevet feil, gjort mye rart. Ja....

Nå skal jeg bare fortsette å sitte ute i varmen å drømme meg bort i Bill og TH musikk♥
 

Ja Bill innlegg må til noen ganger så dere hvet hvor mye jeg elsker han!

Hva har du gjort i dag/kveld??
Drømmer du deg mye bort?? 

GRILLET


Føler meg som en skikkelig god blogger i dag! men har ikke att en ting å gjøre så måtte finne på noe.
Litt tidligere i kveld tok jeg å mamma å grilla oss litt pølser som jeg sa i stad.
Da de to siste pølsene lå på grillen var vi mette å skulle vente til litt senere med å spise de, men så hadde en fugl vert å tatt de! Herregud hvor blir de oppfdatt hen?
Hva har du gjort i da??
Grillet i det siste?? 

SYKKELTUR TIL MANDAG!


Til mandag skal vi på en lang sykkeltur med skolen. Vi starter kl: 09.00 å¨morran, da ta vi ferja fra byen å over til tromøya? Tar vil ikke mere en 10-15 minutter over så skal vi sykle gjennom hele tromøya, men med masse stopp hvor vi skal spise, bade, kjøpe noe, tisssssse, osv. 
Nå vi kommer frem skal vi overnatte i telt til tirsdagen. Gleder meg sinnsykt mye! Så skal vi sykle tilbake til skolen å ha sommeravslutning eller hva det var for noe.

I fjor sommer hadde vi en langlang gåtur gjennom skog å mark. Gjett hvem som hadde passe slitne bein nå vi var feridge.
Har dere gjort/skal noe liknene??

SE SÅ LITEN JEG VAR!Canon eos 550D + 50mm f/1.8   day 151/365


Gå inn HER å få flere lesere på bloggen din!


VIDEO FRA I GÅR


Sånn! Da var begge videoene ferdig lastet opp. Det er på en måte GANSKE flaut å se igjen på haha!

Helst unngå vå perverse fantasi! Men det er 1000000 ganger verre i virkligheten.

BORED!


Kjeder meg som fy nå! Har ingenting å gjøre annet en å høre på musikk å se på tv. Kunne jo gått ut, men er ikke så gøy alene :-( Så hvis noe vil finne på noe med lille meg er jeg ledig!
Holder på å laste opp den siste videoen fra i går så begge kommer vel om en times tid ca.

I kveld skal vi grille pølser på skikkelig gassgrill, eller nesten da. Vi har ikke gassgrill. Den står på moysand så vi kjøper bare engangsgriller siden vi griller så skjeldent. Men når det først er så fint vær ute må man jo benytte det. I dag er det faktisk 30 grader ute å jeg har ikke vert lengere en ute på trappa.


Hva skal du i dag??

REPEAT


Herregud så jeg har fått dilla på Mr: Saxobeat! har hatt den på repeat i over en time nå! Gaad for en elskbar sang.♥


Hva syntes du om sangen??

BADEBALL OG BADMINGTON


Nå har jeg vert ute med Ingrid, vi var føst på fotballbanen så gikk vi opp på en lekeplass i nærheten av huset mitt å sang på "min første kjærlighet"  og ladge andre vers som f.eks: Min aller første bukse, så stor å fin å god. Den er min absolutte favoritt... Osv.
Etter å ha hatt konsert  på lekeplassen gikk vi ned til meg å prøvde å finne ut hva vi skulle gjøre, så jeg henta badeballen så kaste vi den frem og tilbake til hverandre. men det ble kjedelig så vi fant på noe annet.


Føler det ble maaange bilder av meg..


Lue i over 20 grader!
Senere fant vi frem badmington'en min og spilte litt sånn aper med rebies.haha! Men det ble åsså kjedelig, så vi gikk ned på fotballbanen, men så gikk jeg hjem siden jeg var så sulten at jeg nesten døde av sult!

Har tatt 2 små filmer på sikkert ikke mere enn 50  sek ca hver, men kamera ville ikke filme mer. Legger de ut i morgen :-)

Hva har du gjort i dag??
 

GOD MORGEN


Hadde  for en gangs skyld god tid, eller egentlig ikke da. Men bedere enn jeg peier å ha, skal gå og fire minutter altså klokka åtte så må kjappe meg litt.
Har åsså greid å ødlegge mobilen igjen så 3-tallet ikke funker å før det var mobilen skrudd av å jeg trenge 3-tallet i pinkode får å skru den på så....


Arkiv bilde, har ikke tid til noe annet.

Skal du åsså på skolen nå??

hits