juni 2012

STOOORT SMILEFJES MED JEFFREY CAMPELL SKO!


I dag har jeg, søstra mi og hennes nye familie vært i byen på shopping! Jeg har shoppet som en gal de siste ukene så har svidd av 4-5000,- ehee...
Men jo.. Jeg trenkte nye sko så kjøpte bare tidenes fineste


De kostet 1699,- da. Men det er sp sykt verdt det!!


Og disse skjønnassene til 699,- stolt over å ha kjøpt alt selv!..
Og for dere som leser bloggen min vet jo at jeg ELSKER stjernerSmykketre fra ålehns ellerno

Har du jeffrey campell sko?
Favoritt skopar? 

OPP-PUSSING


I går klokka 10 nøyaktig på kvelden fant jeg ut at jeg skulle ommøblere(?)  og rydde rommet mitt, noe som virkelig trengs. Holdt vel på to timer før jeg la meg og fortsatte i dag. Har holdt på hele dagen så og si og ble ferdig for ca en time siden.
Skal tapetsere hele rommet mitt hvitt så sommeren går med til å ta ned ALLE FUCKINGS PLAKATENE og kjøpe tapet. Gleder meg til å få "nytt" rom c: Har heller aldri hatt et så rydding, rent og oversiktlig rom. Helt sykt hvor mye støv som samler seg opp gjennom åra.

Litt av bladsamlinga mi fra 2007


Jo, og forresten sånn gikk det da jeg skulle få skrivepulten ut av døråpningen

SMINKEVIDEOERVar dette nyttig?

SYKKELTUR


I dag har jeg og Therese solt oss. Vi greide å ligge ute i over en time å svette i varmen. Teppet jeg lå på var seriøst helt vått etterpå, høh. Og vi sykla en dritlang tur!  Ok bare en og en halv time da, men den føltes skikkelig lang. Jeg er blitt veldig sprek i det siste kjønner dere.. ^^
Har også kjøpt trampoline som jeg skal forbrende litt kalorier på og ha det gøy LIZZAAM!Bounce*

I morra ved fire tiden komer Marie peuws til meg og natter, blir KOS!♥

Gjort noe spennende i ferien så langt?

STØLSVIKA


Heii c:
I går var hele trinnet på sykkeltur til Stølsvika, en strand som ligger på Fevik.
Det skulle på en måte være vår avsluttning, så de som hadde med seg grillmat grilla og de som hadde med badetøy bada osv.
Etterpå ble de fleste med på en konkuransse, vi var fem på laget vårt. En av oppgavene var at tre stk. skulle svømme ut til et skjær i det pisskalde vannet.
 
Therese og cecilie tok det på sparket, reiv av seg klærne og bare løp ut! Alt det for ikke noe, vi kom på 4.plass, nest sist liksom... men som Therese sier, det handler ikke om å delta. Men å vinne hahah åhw.. c:

I dag var vi på skolen tre timer og bare koste oss. Kake, godteri, brus, leker osv. Rett før vi gikk sånn ved elleve tiden fikk vi karakterkort, er ikke så veldig førnøyd menemen.
OG! Jeg fikk vite at jeg skal få hest på fôr 99% sikkert ^^ Hun med hesten ringte meg i sta og sa at det var meg hun likte best, man blir litt stolt. Kan starten på sommerferien bli bedere? 


Sommersang i mine ører♥

Har du fått ferie enda? 

FERIEN RETT RUND HJØRNET!


Ååååh! Kjenner jeg gleder meg helt sykt til ferie nå! Er så lei å måtte stå opp klokka syv hver morgen. Nå er det bare tre skoledager igjen, og på onsdag slutter vi elleve. FERIE NEXT!
I dag har jeg vert på skolen, vi så på en film om hvordan det var i gamle dager med denne farge forskjellen. Altså at hvite hadde flere rettigheter enn de fargede. Det var en helt grei film, men ikke en jeg hadde valgt selv tror jeg.
Og, haha! Jeg holdt på å sovne men siden det skjedde så mye rundt meg fikk jeg så mange rare "drømmer" før jeg sovnet på ordentlig og plutselig så bare skvetter jeg til som om noen skulle begynnt å skyte..

Etter skolen dro jeg hjem, så på tv og lagde meg noe mat før jeg skulle ut på agr og prøve en hest jeg kanskje får på fôr. Han heter Per og er en 22 år gammel kalblods vallak (?) veldig snill og fin hest, så håper veldig jeg får har! Nå skal det jo legges ned på Arendal hestesenter å da har jeg ingen steder å ri :/ Kommer til å savne det stedet sykt!! Men om Marie får fôrhest der skal jeg så bli med (y)


Det var veldig mye sol da..

Jeg elsker å være ute i hagen hos pappa! Det er så stor og myk c': og varm!
 

Hva skal du i sommer?

INNKJØPBik bok


Lindex


Bik bok. Den er så sykt fin! men trusa var for liten så må bytte den :c


Bik bok


Cubus, se! den har stjerner♥ jeg elsker stjerner


h&m og bik bok


Vita


Singlett bik bok   shorts Cubus


øh


Blidfisææn!

Ja, fikk svidd av noen hundringser i dag. Skulle egntlig kjøpe nye sko, men det fant jeg ikke så gikk heller på speed shopping. Men syntes jeg fortjente det, har ikke shoppa på noen uker og det var ikke mye for å si det sånn. Jeg trenger sommerklær.
Jeg lurer på hvor det ble av stjerne armebåndet mitt? Det vashå FINT .-. 

TRESPASSING


Jeg var med mamma på biltema for å kjøpe noe malekoster og greier. Da jeg fant en fantastisk ting

...nemlig sånn! ↓ ↑ husker ikke hva det heter men.
Det blir tatt for gitt/gjitt (ja, eller hvordan man skriver det) her i huset at jeg har et privatliv...Fikk forresten overtalt mamma til å ENDELIG kjøpe mikrobølgeovn! Det tok sin tid, men ho gikk med på det til slutt. I tillegg var den på salg til 699,-


Bloooooonkesmilefjæs!

Og neglene mine er fortsatt fine


 
Gjort i dag? 

GUL NEGLELAKK

Gul neglelakk er så innmari fint! Ikke sant?
Gash lizzååm.

VIDEO


VI fant tamponger på nattbordet til Therese.

LOL


Stikker til Therese snart, vil skal på kino og se LOL.

Bustete hår! (y)
 
Sett lol? 

GIRL WITH GOLDEN EYES

PAKKE I POSTEN!

Bestilte de på lørdag og fikk de på tirsdag.
Dekslene er fra iutstyr.no det er veldig mange fine der til de fleste mobiler egentlig og veldig billige! disse kosta bare 79 & 89 kr
Dette er helt klart favoritten min♥ 
Bollefjes ^^

School

Atm sitter jeg på skolen. Vi har pause og får tilbake tentamener og sånnt, fikk tilbake matten og fikk 2-3.. Håpte på 3+ men får vere fornøyd. Matte er mitt værste fag så forventer aldri noen høy larakter

Rundt tre tiden i dag skal jeg opp til en som heter vivian og prøve hesten hos c: blir kozzz

Men nå får jeg vel gå! Engelsk tentamen venter

NY PHONE


Fikk beskjed om at den gamle telefonen min ikke gikk an å fikse siden jeg hadde greid å søle blanko inni den .-. flink* 
Men jeg overlever jo ikke uten mobil så måtte kjøpe en med en gang, det vil si i dag. Så jeg kikka litt på nettet og fant en rosa samsung galaxy som jeg MÅTTE  ha! men den hadde de jo ikke på butikken så jeg endte opp med en hvit en. Den er jo egentlig ganske dyr så regnet med 4000,- men det var kampanje og jeg fikk den for under 3000,- inkl. forsikring og skjermbeskytter så da ble jæi glaaa c: 
De fleste vet vel at den ser sånn her ut, men shit au..!

Åååh.. finfin bakgrunn♥ rrradeleiff

Og forresten må ALLE følge meg på instagram, emelinecarpenter. Da hadde jeg blitt veldig glad, og visst du vil gi meg nummeret ditt hadde jeg også blitt glad
 
Hvordan mobil har du dah? 

hits