juni 2013

FLOWERPOWER!
Det er så deilig å kunne skru av alarmen på mobilen for godt i to mnd! Ingen bekymringer, ingen forpliktelser  og å bare ta alt som det kommer! Være ute i varmen og ikke trenge å gå inn når klokka er ti siden det er blitt mørkt.

SOMMER 2013


Noe jeg er ganske sikker på er at denne sommeren kommer til å bli BRA! Mest pga. Skolefri, lange varme kvelder, sol, grilling, henge masse med venner og lage uforglemmelige minner.
I dag har vi vert på sykklektur til Stølsvika (strand i Arendal) med skolen. Jeg er mildt sagt sliten og støl (legg merke til ordspillet. stølsvika STØLsvika) etter at jeg måtte sykle over to timer. Og jeg er ganske bitter nå, så ikke kom nærmere enn fem meter med mindre du har is.
Høyere armen min er blitt så solbrent at det kjennes ut som om den brenner, men heldigvis har jeg ikke vondt.

I  morra kl 11. begynner jeg offisielt sommer ferien med en tur til denne fine karen! ↓

Per♥

Noen som skal noe gøy i ferien?

DEN SISTE TIDEN/BILDER

Jeg blir faktisk forundret hvis jeg har noen lesere igjen nå. Men for de som faktisk har klikket seg inn på bloggen, i og med at jeg ikke har blogget på to mnd, setter jeg stor pris på.
Tenkte bare jeg kunne ta og samle opp litt hva jeg har gjort siden sist.
Jeg har konfirmert meg. Nå skal jeg kjøpe Lett MC! Honda cbr, om noen lurte♥


Var hos pappa en ukes tid, og mens jeg satt ute å leste, la jeg merke til den nydeligste himmelen jeg har sett på lenge!
Er ikke naturen bare vakker om sommeren?


Dette er forresten sjarmtollet jeg bor med. Er ikke han ikke bare kjekkas #1 


Dette bilde er det egentlig en morsom historie bak. Jeg prøvde å få ho til å le, og ber ho forestille seg at det kommer en sykt morsom maur forbi. Det funker folkens! Prøv det :)


Jeg har tatt konf bildene til min bedere halvdel♥


Lest bøker. + at nå holder jeg på å lese Crossfire serien. Trenger du nytt lesestoff, LØP Å KJØP CROSSFIRE!

hits