juli 2011

VIDEO


Da var videoen ferdig lastet opp (egentlig for 2,5 timer siden...) som jeg sa i forrige innlegg at jeg skulle legge ut, så here you go! 


Flinkiiingenmin!♥

Har jo egentlig 100 videoer men alle er på mobilen.

Hva har du gjort i dag?? 

EMILIE OG SIDECUT!I går dro Emilie hjem til Bergen igjen, trist. Men har cert kjempegøy mens hun var her! Litt tragisk at det regnte hele tiden omtrent menmen... 
Vi brukte mesteparten av tiden til å høre på musikk, se på film, spille piano og vere ut når det ikke regnet.

Nå, over til håret mitt. Som jeg sa i forrige innlegg nevte jeg at jeg skulle klippe Tommy sveis, ja det skal jeg men ikke lengden på ventere side bare sidecut i første omgang så får vi heller se hva jeg gjør om jeg klipper det kortere ettervert


Ser btw bra ut i dag!

Litt dårlige bilder, men jeg tok ikke så mange. Skal heller legge ut bilder når Emilie har lagt de ut på face + at jeg holder på å laste opp en video som sikkert ikke kommer før i kveld tror jeg :-)

ADAM LAMBERT

 
Tumblr_lnl7wrbiou1qkk3iqo1_400_largeAdamlambert_large Tumblr_lnzmvvfhhi1qhrk6n_largeTumblr_lnlhbq5qmv1qm91s5o1_400_largeP_large_mq9o_725c00022e9d5c71_largeTumblr_llppwytvmm1qcwz43o1_500_large
32940_la_largeTumblr_lkyir4mzhs1qfxngfo1_500_largeTumblr_lkhyohgngy1qije6no1_500_large Normal_23_large
Adam-lambert-sexy-2_large Adam-lambert-sexy-1_large Tumblr_lntj5znzb51qjns9xo1_500_large 280239820_large

Because I digg you guys!♥♥♥♥

De siste ukene har jeg bli helt Adam Lambert frelst, har bare hørt på han, har bare sett på bilder av han, har bare sett på videoer av han på youtube og you name it. 
Emilie har kinda blitt liiiit lei av det men hahahah! Hun har Bill og jeg har Adam har vi blitt enige om.

Og JA, han er homo. JA, han tør faktisk å vere seg slev. JA, han har en fantastisk stemme uten grenser for det kan nå. 


Gaaaaaaaaaaad som jeg og Emilie har ledd av de to siste mens hun var her! de sto på 24/7, det er så elsk!!!
Btw; På den siste videoen, hør på latteren hans etter "kittens" eller wtf.♥ OGOGOG!! Rainbash?!

Skjekk verden kuleste spilleliste HER! Siden det er de jeg hører på hele tiden!

Nawww!♥  Adommy, søteste right?
Sånn, nå skal jeg ikke plage dere småbarn med dette mer, bare en ting til! JEG SKAL KANSKJE KLIPPE MEG TOMMY SVEIS :-''DD Det blir man bare litt glad for, haha!

Og for dere som tror at Tokio Hotel har gått ut på dato for me, har de ikke det!

Hva syntes dere om han?? 

BECAUSE I LOVE YOU!
Tommy Joe Ratliff♥

Pen eller hva?? 

UKAS FAVORITTSANG!


Har hatt totalt  dilla på Whataya want from me - Adam lamert denne uka, begynte med at jeg skulle laste ned musikk så kom jeg over denne sangen. Har hørt den før men har aldri tenkt over det men nå har jeg KUN hørt på denne sangen om å om igjen i en uke sikkert!

Lekleklekker!♥

Hva syntes du om sangen??
Har du en favorittsang atm??
 

SOMMER?


Jeg, å sikker mange andre som trodde at sommer 2011 skulle bli den beste sommeren på lenge! Men neida har ikke sommerfølese enda og det er nok ikke så rart heller siden det nesten bare har regnet å vert overskya hele ferien.
Men de få dagene med sol har jeg vertfall utnyttet til å sole meg og prøve å bade.


Håper bare på at August blir bedere enn juni og juli....
Jeg skal jo til Danmark i August åsså! Det gleder jeg meg gaaanske til.

Har du sommerfølelse enda??
Hva syntes du om sommeren 2011??

 

Å GLEDE SEG TIL!


For dere som ikke visste det så kommer Emilie til meg på torsdag å skal vere her til tirsdag! :-D Jeg gleder meg nok liiiiitt for mye siden det bare er TO dager til torsdag, å at jeg nesten aldri ser henne siden Bergen er ikke barebare å kjøre opp å ned til hele tiden.(Bilder fra da jeg var hos henne i januar)Så Emeline og Emilie, forbered dere på å stå opp tidlig på torsdag da flyet lander halv ni tiden på torsdags morran! ♥

Skjer det noe spennende hos deg i det siste??

BYE OLD, HEY NEW!


HÆI småfolk! I dag har jeg å mamma vert byen å jg har lenge snakket om å bytte piercinegn min så i dag fant jeg ut at jeg ville det.
Derfor... gikk vi opp i det studioet jeg tok den, så bytta han mammen den for meg.

Glidelåås! Me gusta


Blinkskudd, eller hva?

Hva har du gjort i dag??
Har du piercing??
 

BÅTRACE I HELGEN!


I dag begyte båtracet/båtreset eller wtf. Men uansett så er det båtparade i byen i dag, men det er så dårlig vær så vi gadd ikke å dra. Men i morgen skal vi dra ned å se på når de skal kjøre, hvet ikke hva som er så spennende med det å at såååå mange folk kommer hit for å se på, jeg syntes ærlig at det ikke er noe spesielt gøy men liiiitt spennende da.
Hva skal du i helgen??
Skal du på båtracet?? 

MUSIKKTIPS?


Jeg trenger virkelig noe nytt å høre på! Er utrolig lei av den gamle musikken min, å siden jeg har ny telefon og det gamle minnekortet ikke passa (hedigvis på en måte) for jeg benytte meg av det nye  å laste ned masse nytt! :-) 
Så nå trenger jeg tiiips til hva jeg kan laste ned av bra musikk!


Tips til meg??

NY TELEFON!!


I dag har jeg og mamma vert å hentet min nyyydlige lille phone! Jeg sa jo at jeg bestilte den på en nettbutikk men de tok jo aldri telefonen når vi ringte ditså vi bestilte den heller fra euronics, så.... I dag har jeg noe å styre med. Elsker å få ny telefon siden da sitter jeg med den hele dagen nesten!....
Jeg skulle egentlig ha hvit, men de kunne bare få bestilt sort. men er glad bare jeg har ny telefon :-)
Er kjempefornøyd hittil vertfall!

Hva har du gjort i dag??
Får du ny telefon ofte??
 

FLOWERSCanon eos 550D + 50mm f/1.8


HOVE TUR


Tidligere i dag har jeg og mamma vert på Hove å gått tur med lille Fant å tatt litt bilder. 
Vi gikk ned til stranden siden jeg ville vasse litt, men for et grusomt lavvann det var der! Kunne gå milevis ut uten å ha vann til midten av leggen en gang.  
Jeg pleier vanligvis å HATE å gå tur der ute men for en gangs skyld ble jeg med. 

Slår av en prat med stammen!Senere i kveld skal vi til byen å se på "Ta sjansen", tror aldri jeg har sett det før men har alltid hatt så lyst såååå, gleder kjempe masse!

Hva har du gjort i dag??
har du vert på hove før?? 

NY HEADER!


Har mekka meg en ny header etter som jeg ikke var så fornøyd med den andre og ble mere fornøyd med denne!Hva syntes du??
 

VIL DU VERE SNILL Å STEMME PÅ MEG?


Har lagt inn et bidrag på den derre nelly tingen hvor du kan designe kjole å vinne stooore premier! Hadde satt så utrolig stor pris på om du ville stemme på meg HER


Hvis du har en kjole eller noe annet du skal vinne stemmer jeg med glede på deg åsså :-)
På forhånd, TUSEN TAKK!

PÅ VEI TIL MEG!


Nå har jeg kjøpt en finfin ting! Noen som kan gjette hva det er, ikke det nei? Da skal jeg si det. 
Jeg har kjøpt ny phoooone :-D Vivaz U8I pro, gleder meg så sykt til den er i mine hender i løpet av uka.
Finfinfinfinfinfinfinfin!

Har du den telefonen, er den bra?? 

DRØMMETELEFON!


Jeg trenger desperaaaaat en ny telefon nå som jeg bare har en gammel nokia siden min har vertødelagt så lenge, å siden iphone ikke går er dette en absolutt favoritt som jeg SKAL ha!!


Bjuutifol!♥ 

Hvordan tlf. har du?? 

SOMMERKOS


......Eller nesten da, det er sågg grått og sol ute men veldig varmt! Så jeg sitter inne med musikk, data og tv atm. Men skal ut på Stølsvika senere, skal prøve å huske kameraet så får dere se MASSE FINT fra Arendalsk sommer.
Det meste av dagen i dag har gått til at jeg har vert med mamma på butikken å gått turer med Fant, utrolig hvor mange som skal hilse på han eller peker og prater! Jaja sånn er det å ha er nuddelig hund.
Hva skal du i dag??
Har du gjort noe spesielt i dag?? 

OVERNATTING


Som nevt i forige innlegg sa jeg jo at Therese har sovet hos meg, always fun! Vi gjorde egentlig ikke så mye at det gjorde noe men vi hadde jo litt Dj Dan. Ikkje braaa...... Vi var nede i barnehagen å preiket litt, varpå pc'n å hørte på musikk! Dun dun duuun. Hahaha! Flere som ser hvor dårlig jeg er til å fortelle?


 

PARTY


Føler jeg bare blogger om bursdager nå for tiden, burde nesten lage en egen kategori for det. Men uansett i dag fyller onklen min 40 år, vi ferier det hjemme hos oss siden vi har så "stor" hageplass så nå er nesten hele familien ute hos oss i den grusomme varmen.

Bursdagsbarn!

Har ikke blogget så mye i det siste men har vert utrolig opptatt og trøtt siden jeg må stå opp så tidlig for å ut med Fant å tisse. 
Therese har åsså vert hos meg, fra den 1-2 OVERNATTIIIIING! men lager heller et innlegg om det etterpå.

Hva har du gjort i det siste??
 

hits