august 2011

BILDER AND STUFF FRA FERIEN


Jeg har ikke fått lagt ut bildene fra Danmark enda, fant forresten usb ledningen min i går. Den lå i kameraveska, burde vel egentlig ha lett der føst men legger den ALDRI der så den var ikke tenk på engang....Må si jeg lada mobilen hver kveld der nede. Musikk 24/7♥
Le lugar!


Var i stallen på torsdag, hadde med kameraet å Aminda var fotograf! :-D

Skjønna♥Litt snasen må jeg si!

Bare notice Star i bagrunnen, ehee!Ogogog! Det glemre jeg nesten, latser opp en video nå så den kommer i kveld eller i morgen Hva har du gjort i ferien??

HÆI!


Hallo, nå begynner det å bli en stund siden dere har hørt fra lille meg! Jo, jeg ha kommet hjem fra Danmark men har ikke hatt noe blogglyst etter det så derfor har det vert  litt øde her. Har åsså mista, eller kan vertfall ikke finne usb ledningen til kameraet mitt så blider blir det ikke så mye. Men har KJEMPE masse bilder å vise dere når jeg finner den! :-DSå, skjedd noe nytt i det siste??
 

DYREPARKEN


Hei småtroll! I dag tok vi turen til Dyreparken, eller Zoo som det heter her. Utrolig kjedelig faktisk samtidig som det var litt gøy. Er ikke så glad i å tråkke rundt når det ikke er noen karuseller osv, er litt glad i det jeg! :-)
Å vet dere hva som var dumt? DET VAR IKKE HESTER DER! Ble litt sur da.Ja, jeg hadde egentlig lastet opp noen andre fiiine bilder, men de kom ikke opp så da ble jeg pissed å bare tok noen i farta.


Hva har du gjort i dag??

FORDI JEG KOSER MEG PÅ HOTELLET......


Ja da var vi her da! Båtturen over gikk fint men det var så mye bølger så nå vi skulle i taxfreen holt alle på å falle flere ganger å jeg gikk i folk å faensoldermor. Kjøpte meg masse sjokolade å fikk en parfyme av stemora mi♥ Escada taj sunset, har siklet etter den i lange mnd nå å nå! Endelig min.

Når vi kom frem kjørte vi inn til Aalborg å til hotellet, pakket oss inn så var det ut å spise, handle å kikke oss litt rundt. jeg har jo vært her mange ganger før så kjente meg litt igjen!
I morgen skal ned på en sånn tattoo sjappe å se om de har noen fine piercinger og spiraler, skal nemilg utvide hullet i øret liiiitt! Ikke noe mer enn 2-3 mm siden jeg syntes det er så stygt med sånne store hull at fysj!

Senga miii! Har internett til i morgen klokken 5

 

HADEBRA NORGE!


Eller ikke helt enda da men fant ike på noe bedere. Nå snart kan jeg tenke meg, kommer pappa å henter meg så bærer det til Kristiansand hvr vi skal ta båten over til Danmark.
Nå har jeg ikke så mye blider at det gjør noe så arkivbilder tar over igjen! 
Nå er jeg ferdig med å pakke, så har lit tid til å sitte på pc'n før jeg drar. jeg hørte at man måtte bestale for å bruke internett ombord så det gidder jeg ikke. JEG SOM ER DATANARKIS!

hadebraaaa!
Hva skal dere i dag??

 

DANMARK I MORRA!


Ja folkens! I morra tidlig kommer pappa helt fra Drøbak for å hente meg så kjører vi til Kr.Sand for å ta båten over. 
Først skal vi vere noen dager i Ålborg så reiser vi videre til en hytte vi skal bo på et sted.. 

Nå for øyeblikket holder jeg på å farge håret, eller egentlig etterveksten siden jeg hade så stygt hår nå. Vi ikke se ut som en soltørka tomat i danmark akkuratt.

Flik til å pakke!


Fordi jeg ELSKER den sangen♥


Har forresten fått  verdenshistoriens ekleste, styggeste og mest smertefulle kvise på nesa :'(


Japp, hårfarge!


Fordi jeg må ha noe å gjøre på båten i morra. Håper det er internett der siden da kan jeg sitte på pc'nhvis det blir tid. Åsså skal jeg handle massemasse i taxfreeen 

Pappa har forresten kjøpt ny minnebrikke til kameraet mitt så masse bilder blir det, siden pappa overdriver alltid med å kjøpe ting til meg♥ 

Har du vert på noe ferie i sommer??
Eller skal du noen plass?? 

CIRKUS I KVELD.


I kveld er det cirkus her i vår lille by å vi har fått rabattbilletter i posten så siden det er så billig drar vi å ser. Vi er ikke arnadro (?) fans, å jeg liker heller ikke at de har dyr med siden jeg  veldig i mot dyremisshandlig!Meget pent må jeg si!


Så har jeg kost meg med sjokolade....


.....og det nye Topp, å skal ha med Stratosen å hvitløksbaguetter på cirkuset. Jeg ELSKER hvitløksbaguetter.

Har du vert på cirkus i det siste??
Liker du hvitløksbaguetter??

SIDECUT


I går dro jeg ned til byen å klippet meg. Har jo sagt mange ganger at jeg skulle klippe sidecut så derfor gjorde jeg jo det! Jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Kanskje pga at de har verdens beste frisør der nede, Henriette. Hun har klippet meg hver gang jeg har villet ha ny sveis å blir alltid blitt fornøyd!


Håret mitt se oransje ut, MEN DET ER BARE LYSET I ROMMET SOM GJØR DET!

Hva sytes du??
Har du sidecut??

BLOGGEN ETT ÅR!


I dag har bloggen min bursdag! Ett år.
Utrolig hvor fort det går, syntes ikke den var lenge siden ejg satt å skrev minn første innlegg med alle smilefjesene og hjetene (OMG) fysjameg jeg som hater folk som blogger sånn så har jeg gjort det selv en gang. Men har forandret meg mye gjennom over ett år med blogging. For hvis noen husker det så hadde jeg en blogg før denne som jeg bare hadde i 5mnd så lagde jeg denne.

MEN det er ikke bare bloggen som har forandret seg, jeg har forandret meg noe ****** det siste året. når jeg ser på gamle bilder av meg blir jeg kvalm nesten av å tenke på at jeg har sett sånn ut hahaha!

SE! Jeg har vert blond uffameg...


Poff så var man brun! å har møtt en litt for komisk person.


Poff, der hadde man lugg!


Poff der var det en annen sveis!


Poff der var det noe nytt igjen!


Og som jeg sa i går hadde jeg klipt meg, men det skal vere en overraskelse til senere!

(sett på 2:00)Nå skal jeg så opp å ta meg frokost før jeg sulter så skal jeg stelle meg å, ja så vert jeg ikke hva jeg skal.

Hva skal dere i dag??
 

THE BEACH.


Hey folket! I dag har jeg og Therese ver på stranden og jeg har bada skikkelig for første gang i år! (OMG) Jeg kommer seint med å bade føler jeg. Men uansett kjempegøy hahah, men det som skjedde på stranda BLIT på stranda....

Og siden jeg var så godt i gang med bloggingen kan like gjerne si at jeg reiser til Danmark den 5. August og blir der til 15(?) 

OG HAR FORRESTEN KLIPPET MEG I DAG! MEN LEGGER IKKE UT BILDE FØR I MORGEN :)

Hva har du gjørt i dag??
Har/skal du på noe ferie i år??

 

hits