oktober 2011

HALLOWEEN OG INDUSTRIAL


Da jeg var i byen var det faktisk lyst, nå er det bekmøkt ute, + at det er tåke, Awyeah!
Men tilbake til overskriften, i stad var jeg og Therese i byen siden jeg skulle ta industrial og Therese skulle se etter jakke.
Siden jeg har tatt piercing før var jeg ikke nervøs, ikke før jeg satt i stolen, da satt jeg omtrent å rista og klemte hånda til Therese bare da han skulle tegne på øret ehee. MEN FAEN SÅ VONDT DET VAR! Du kjenner det skikkelig, men merklig nok kjente jeg det bare  når han stakk nede og ikke oppe så da han ver ferdig trodde jeg det var et stik til liksom!

Så har jeg lagd en sånn søt liten halloweensjokoladepyramide (greide du å lese det?(trollface)) siden jeg fikk lyst til det. Ja, jeg begynte å gråte!
Ja, pyramiden min♥
Måtte bare slenge den med (y)

Har du noen piercinger??
Hva skal du i kveld??
 

SER MEG SELV PÅ VIDEO FRA RIHANNA KONSERTEN!


Er det ikke bare døds awesome? Jeg kan faktisk for første og site gang se meg selv på en video fra en SÅ stor konsert, det er bare utrolig kult!

Vi står på venstere siden av scenen! :)Der tror jeg du ser oss best, jeg til venstere og Therese til høyere, visst det var vanskelig å se.Mehee, det er bare sånn SINNSYKT awesome!

Whataya think?? 

A NIGHT TO REMEMBER... RIHANNA 281011!


Ja, da var jeg jeg kommet hjem fra danmark og konserten!!
Det var HELT FANTASTISK RÅTT! AMAZING!!♥ Men skal heller fortelle dere hele historien fra begynnelse til slutt! 

Alt begynte på torsdags kvelden da mamma'n og tanta til Therese ble kjent med en i crewet til Rihanna som het Kenny. Han sa at han skulle fikse alt med å få møte henne, bra plasser at ho skulle spille sanger som vi ville osv.

De bodde på hotellet vår btw; så da vi kom sto det to turnè busser + denne! Jeg fikk totalt rage da jeg så dem!! 
Å jeg å Therese utforsket hotellet for å finne henne, å da vi trodde at vi hadde funnet rommet hennes, viste det seg å vere et bøttekott! OMG x'D


Så kom dagen, vi dro med buss til Jyske bank boxen der konserten skulle vere. Kenny ringte til Therese sin mobil å kom til oss å prata og fortelte alt som skulle skje og hva vi skulle gjøre. Vi sto utenfor i kø over en time, men det var TOTALT verdt det! Sp da vi kom inn gikk vi først på do, kjøpte litt mat og drikke og jeg å Therese tok et tattovering (vanntattoo) som Rihanna hadde designet.

Sene kjøpte vi hver vår muffins, å så ser vi Kenny kommer mot oss med Meet&Greet lapper som vi måtte ha på skjørta for å komme inn på VIP plassene ved scenen!
Han fulgte oss hele veien å fikk oss inn "bak" scenen der vip folka står. Vi satt der å venta en god stund så gikk vi på do, da fikk vi mange missunnelige blikk siden vi prata skikkelig høyt om det (y).

Da vi kom tilbake igjen åpna Dennis (en som var vakt der) gjerdet for oss (like a baws) så vi kom både ut og inn så mye vi ville. Vi satt der å var så nerme at vu kunne slappe at på scenen å se svettet mellom skjeggstubbene på danserene! 
Da det endelig begynte spratt jeg opp somm en sprettball å alle skrek! Calvin harris varma oss opp og fikk alle i skikkelig partyhumør! Han var HEEELT RÅ der oppe! Men vi så det bare fra siden pga plassene våre, men det er ikke viktig!... 
Etter en liten stund kom Kenny med trommestikker, plektere og vann til oss! Elsker den mannen!♥

(Har desverre ikke noen bilder fra konserten siden vi ikke hadde lov å ha med profft kamera dit, så har bare bilder fra mobilen og videoer. Skal få lagt dem inn!)

Da konserten begynte og danserene kom opp, var de så nerme at jeg kunne ta på de uten å strekke ut hånda skikkelig! (OMG)
Men senere kom jo alle bort å tok på oss da, JA Rihanna og mange fra badet har tatt på meg og sett på meg! :-D
Jeg har aldri skreket, hoppet  og hatt det så gøy i hele mitt liv! Da det var ferdig kom det en mann bort til meg å tok meg på hånda å sa at han digget håret mitt! Jeg ble helt i hundre å visste ikke noe annet å si enn "Thank you" å smile skikkelig! Etter det igjen kom det en mann henn å gav meg en trommestikke å gikk ikke før jeg tok den♥

SÅÅ! Kommer vi til slutten da det var ferdig! Han som spilte bass kom hen til oss og begynte å snakke med oss så tok han oss med backstage der alle skifta osv. Så da møtte vi en av danserene som begynte å prate med oss. Han sa at han digget håret mitt å tok på øredobben min å sa "sånn må jeg å få meg"
Så var det hjem da! :-)

MIIIIIP!!


Man ser at den er skikkelig brukt, å da jeg fikk den i hendene mine var den fortsatt varm♥


Like a baws!

Men det som var SKIKKELIG dumt var at vi ikke fikk møtt ho :'/
Åsså har jeg så SINNSYKT dårlig samvittighet for at vi ikke fikk sagt hade og en skikkelig takk til Kenny som var så snill mot oss! kan aldri tilgi meg selv for at vi bare dro på den måten.

Da vi kom tilbake til hotellet var jeg helt kake etter å har stått rett opp og ned fra kl 17.00 til 11.30 ca på høye hæler, kunne ikke engang stå ordeltlig oppreist!

Jeg å Therese samme dag vi kom, ehe vi kjedet oss litt så hadde det litt gøy med håret!


Håper jeg har fått med meg alt, litt mye å lese men håper du tok deg tid (Y)! 

Har du vert/skal på Rihanna konsert??
Noen gang stått på VIP plasser??
 

DANMARK I DAG!


Ja, ida våkna jeg faktisk kl 4 på morran (skikkelig stolt)! Så gikk jeg å stelte meg i halv fem tiden, tok frokost å nå sitter jeg her og blogger før jeg skal dra.
Jeg skal møte Therese kl 6 ca så drar vi til Kristiansand og båten går kl 8.
Goddamnit jeg gleder meg :-D Og i morra kveld er det rett på Rihanna konsert :-D (ehee)
Hva skal du i helga??

RAINBOW HAIR, JUST SAYIN'


Jeg sa at jeg skulle legge ut bilder av det nye håret mitt, men det har bare aldri blitt til at jeg hr gjort det, men i dag tok jeg meg sammen (y)!..ÅSSÅSSÅSSÅSSÅ! Må jeg bare skryte litt, siden jeg tegnte noe i går som jeg ble litt fornøyd med. JEG er ikke noe flink til å tegne vanligvis, men nå anstrengte jeg meg litt siden det "bilde" eller hva jeg skal si, er så nydelig! (a)
Men hade da!
-Hva syntes du om mitt pene hår??

SKAL PÅ RIHANNA KONSERT!


Må bare si ÈN siste ting (haha lyver for meg selv nå). Men okei, jeg kan si at jeg blogger sånn veldig skjeldent siden jeg savne jo litt å blogge. Men uansett tilbake til overskriften.


Therese har invitert meg med på Rihanna konsert den 28.okt. Siden hun hadde en billett til overs spurte hun meg om å vere med (for en gave!). Jeg er ikke så VELDIG fan av henne men det er alltids gøy å dra på konsert. Men ho har jo veldig mange fine sanger også.  Å sa jeg forresten at det var i Danmark? Nei, vi drar med båten kl.0800 på torsdagen og drar hjem på lørdagen, så det blir en flotters helg (y). Skriver heller flere detaljer senere.

Denne helgen skal jeg vere litt med Aminda, neste helg skal jeg feire bursdagen til Ingrid, å helga etter der er det Danmark! :-D Så er det jo halloween! Må bare si at dette blir en BRA måned...Må bare skryte litt av veggen min!
Jeg har forresten farget håret, der er det blondt og brunt men jeg har farga det rosa og blått nå for noen dager siden (jeg er en vandrene regnbue:) men har ikke bilde av det enda. Men det kommer!

Sett Rihanna live før??

hits