desember 2012

WISH ME LUCK...


I'll need it

Det er min fuckings engelske muntlige tentamen. Heldigvis var jeg flink, og det kommer til og gå bra.


Nå skal jeg legge meg. Er førstemann i morra ,altså halv ni! Kunne ikke fått et værre tidspunkt..
 Fant denne på face i stad. tissa på meg av latter

Sett på tangerud bakken i dag forresten?

 

ØNSKELISTE


I år ønsker jeg meg faktisk ganske mye til jul. Åra før har jeg bare øsnket meg penger, men ikke i år. Trenger så mye nytt. Eller trenger og trenger.
Tumblr_mckftwqdut1rz0n0vo1_500_largeTrueblood_510_largePic_50ccfc93ddf2b33118001f3a_large Tumblr_mf4pjvowhq1rqahzdo1_400_large
Forventer jo selfølgelig ikke få alt. Ønsker meg kanskj enoe av det jeg ikke får til bursdagen min.
I år skal vi ferie jul sammen med søstra mi og rundt 20 andre, så det blir kos! i år har jeg hatt veldig julesteming så håper det holder seg frem til jul og at snøen rekker og legge seg på nytt. Nå smelter alt men heldigvis er det meldt snø fre onsdag eller noe.

hva ønsker du deg til jul? 

SOMETIMES WE NEED SOME GLITTER// inspirasjon
Noe jeg ikke får nok av er glitter og diamanter. Så når jeg får penger til jul skal jeg dekorere så godt som alt på rommet mitt, inkl høyttalerene. Fant et bilde som jeg falt vedlig for og da måtte jeg jo prøve å lage min egen versjon! Har desverre ikke det bilde nå, fant det ikke.

Syntes om bildene? 

JULEBALL KJOLEN OG INNKJØP


Rett etter skolen i dag dro jeg ned på Arena og kjøpte inn det siste jeg trengte av tilbehør til i morra. Har tenkt å kjøre glitter. Alt skal glitre. Mascara, negler, hår, kjole, sko osv. Er veldig fornøyd og kunne ikke tenkt meg å bytte ut noe.Elsker skoene! My gawd, de er til å dø for. Kille shoes. Bokstavlig talt, har vondt i føttene bare av å ha de på på blidene, og jeg har bare i kveld til å gå de ut på! Hjeeelp
Bare et lite linselusbilde på slutten.. Slår aldri feil


Så, innkjøpene:

Vita


Gina tricot. En pakke med tre kosta bare 49,- så kjøpte to 


En frisørsalong


Glitter


Glitter


Eurosko. Haha, se på de skjeve beina.. 

Trenger forresten litt hjelp med neglelakk. Hvilken av de over syntes dere jeg burde bruke som passer til resten? Vær litt crazy. Ta helt av liksom

BUSY WOMAN


Herregud for en stressende uke! Først to dager i stallen, så i morra skal jeg ut å kjøpe sko, torsdag er det juleball og fredag er det piano. GJETT hvem som skal slappe max av i hela...
Kan forresten prøve å få lagt ut et bilde av kjolen min i morra. Det er superfin!!
Ballet kommer til å bli sykt bra! Håper jeg da. Om det blir som i fjor har alle noe å glede seg til. (hater forresten å ikke ha noe mere tid på noen av spotifyene mine.. Håper jeg får premium en gang♥)

Hvem får vel ikke is i skjegget av å vere ute i ti minus? Herregud å kaldt det er... ugg


Tok forresten truse på hunden min. Han skjønner det ikke helt enda da

(fake piercinger) Men nå skal jeg kose meg med kviklunsjen min som jeg hadde glemt og saft. Det har jeg fortjent så sykt.

Skjer noe spesielt denne uka?
Juleball?

4 MÅNDER OG 19 DAGER SIDEN SIST.


Det har vert lenge siden nå, jeg har jo egentlig sluttet å blogge men fortsatt er det folk som er innom bloggen! Noe som er utrolig koslig. Så tenkte siden jeg allerede var inne på blogg og hadde lite å gjøre kunne jeg fortelle dere hva jeg har brukt tiden min på de siste måndene.Jeg har pusset opp rommet og er såå fornøyd! Det gamle rommet så ut som det hadde stått siden krigen..

Jeg har tatt masse bilder! 
Her har det kommet masse snø nå. Er så koslig å gå ute å ta bilder i snøen.


 

Jeg har vert hos verdens aller beste hest♥
Og tatt bilder og minner for livet med min rare bestevenn.

Også, ukas høydepunkt. Lady gaga konsert!!Snakk om opplevelse for livet! Selvom det ble litt dramatisk mot slutten da jeg besvimte mitt i Americano. Jeg vet ikke hva som skjedde. Men det var så utrolig dårlig luft, jeg var tørst og sulten, det var trangt og jeg hadde stått opp i mot fire timer og beina mine verka som fææn. Og plutselig bare falt jeg og våkna opp på beina til en dame som tilfeldigvis var sykepleier.
Og sekunder etter kom det en vakt som fulgte meg ut til Røde kors hvor jeg fikk vann of ikke minst FRISK LUFT! 
Jeg følte meg litt svimmel etterpå men det er jo helt normalt, så når jeg følte meg bedere gikk jeg og Therese ut igjen. Vi stilte oss ved siden av folkemengden og hadde helt grei sikt.

Therese var jo helt gal! Ho er jo blodfan av Lady gaga og skrek og sang hele tiden. Jeg kunne til og med høre skrikene hennes på andres videoer.
Så etter 2 og en halv time var showet ferdig og pappa kom og hentet oss så var vi hjemme halv ett tiden (evig lang kø ut av telenor arena), og spiste hefti mye mat før vi gikk og la oss.
Dagen etter var det buss hjem til Arendal. De andre passajerene må ha blitt drit lei av oss. Spess Therese med den latteren sin.

Jaja, det var litt av det jeg har bedrevet tiden med, og kanskje jeg starter og blogge igjen? Jeg har savnet det, men har også ganske liten tid til alt. Får se :-)  

Var du på gaga?
 

hits