Sommer 2011

DYREPARKEN


Hei småtroll! I dag tok vi turen til Dyreparken, eller Zoo som det heter her. Utrolig kjedelig faktisk samtidig som det var litt gøy. Er ikke så glad i å tråkke rundt når det ikke er noen karuseller osv, er litt glad i det jeg! :-)
Å vet dere hva som var dumt? DET VAR IKKE HESTER DER! Ble litt sur da.Ja, jeg hadde egentlig lastet opp noen andre fiiine bilder, men de kom ikke opp så da ble jeg pissed å bare tok noen i farta.


Hva har du gjort i dag??

FORDI JEG KOSER MEG PÅ HOTELLET......


Ja da var vi her da! Båtturen over gikk fint men det var så mye bølger så nå vi skulle i taxfreen holt alle på å falle flere ganger å jeg gikk i folk å faensoldermor. Kjøpte meg masse sjokolade å fikk en parfyme av stemora mi♥ Escada taj sunset, har siklet etter den i lange mnd nå å nå! Endelig min.

Når vi kom frem kjørte vi inn til Aalborg å til hotellet, pakket oss inn så var det ut å spise, handle å kikke oss litt rundt. jeg har jo vært her mange ganger før så kjente meg litt igjen!
I morgen skal ned på en sånn tattoo sjappe å se om de har noen fine piercinger og spiraler, skal nemilg utvide hullet i øret liiiitt! Ikke noe mer enn 2-3 mm siden jeg syntes det er så stygt med sånne store hull at fysj!

Senga miii! Har internett til i morgen klokken 5

 

HADEBRA NORGE!


Eller ikke helt enda da men fant ike på noe bedere. Nå snart kan jeg tenke meg, kommer pappa å henter meg så bærer det til Kristiansand hvr vi skal ta båten over til Danmark.
Nå har jeg ikke så mye blider at det gjør noe så arkivbilder tar over igjen! 
Nå er jeg ferdig med å pakke, så har lit tid til å sitte på pc'n før jeg drar. jeg hørte at man måtte bestale for å bruke internett ombord så det gidder jeg ikke. JEG SOM ER DATANARKIS!

hadebraaaa!
Hva skal dere i dag??

 

DANMARK I MORRA!


Ja folkens! I morra tidlig kommer pappa helt fra Drøbak for å hente meg så kjører vi til Kr.Sand for å ta båten over. 
Først skal vi vere noen dager i Ålborg så reiser vi videre til en hytte vi skal bo på et sted.. 

Nå for øyeblikket holder jeg på å farge håret, eller egentlig etterveksten siden jeg hade så stygt hår nå. Vi ikke se ut som en soltørka tomat i danmark akkuratt.

Flik til å pakke!


Fordi jeg ELSKER den sangen♥


Har forresten fått  verdenshistoriens ekleste, styggeste og mest smertefulle kvise på nesa :'(


Japp, hårfarge!


Fordi jeg må ha noe å gjøre på båten i morra. Håper det er internett der siden da kan jeg sitte på pc'nhvis det blir tid. Åsså skal jeg handle massemasse i taxfreeen 

Pappa har forresten kjøpt ny minnebrikke til kameraet mitt så masse bilder blir det, siden pappa overdriver alltid med å kjøpe ting til meg♥ 

Har du vert på noe ferie i sommer??
Eller skal du noen plass?? 

CIRKUS I KVELD.


I kveld er det cirkus her i vår lille by å vi har fått rabattbilletter i posten så siden det er så billig drar vi å ser. Vi er ikke arnadro (?) fans, å jeg liker heller ikke at de har dyr med siden jeg  veldig i mot dyremisshandlig!Meget pent må jeg si!


Så har jeg kost meg med sjokolade....


.....og det nye Topp, å skal ha med Stratosen å hvitløksbaguetter på cirkuset. Jeg ELSKER hvitløksbaguetter.

Har du vert på cirkus i det siste??
Liker du hvitløksbaguetter??

THE BEACH.


Hey folket! I dag har jeg og Therese ver på stranden og jeg har bada skikkelig for første gang i år! (OMG) Jeg kommer seint med å bade føler jeg. Men uansett kjempegøy hahah, men det som skjedde på stranda BLIT på stranda....

Og siden jeg var så godt i gang med bloggingen kan like gjerne si at jeg reiser til Danmark den 5. August og blir der til 15(?) 

OG HAR FORRESTEN KLIPPET MEG I DAG! MEN LEGGER IKKE UT BILDE FØR I MORGEN :)

Hva har du gjørt i dag??
Har/skal du på noe ferie i år??

 

EMILIE OG SIDECUT!I går dro Emilie hjem til Bergen igjen, trist. Men har cert kjempegøy mens hun var her! Litt tragisk at det regnte hele tiden omtrent menmen... 
Vi brukte mesteparten av tiden til å høre på musikk, se på film, spille piano og vere ut når det ikke regnet.

Nå, over til håret mitt. Som jeg sa i forrige innlegg nevte jeg at jeg skulle klippe Tommy sveis, ja det skal jeg men ikke lengden på ventere side bare sidecut i første omgang så får vi heller se hva jeg gjør om jeg klipper det kortere ettervert


Ser btw bra ut i dag!

Litt dårlige bilder, men jeg tok ikke så mange. Skal heller legge ut bilder når Emilie har lagt de ut på face + at jeg holder på å laste opp en video som sikkert ikke kommer før i kveld tror jeg :-)

SOMMER?


Jeg, å sikker mange andre som trodde at sommer 2011 skulle bli den beste sommeren på lenge! Men neida har ikke sommerfølese enda og det er nok ikke så rart heller siden det nesten bare har regnet å vert overskya hele ferien.
Men de få dagene med sol har jeg vertfall utnyttet til å sole meg og prøve å bade.


Håper bare på at August blir bedere enn juni og juli....
Jeg skal jo til Danmark i August åsså! Det gleder jeg meg gaaanske til.

Har du sommerfølelse enda??
Hva syntes du om sommeren 2011??

 

Å GLEDE SEG TIL!


For dere som ikke visste det så kommer Emilie til meg på torsdag å skal vere her til tirsdag! :-D Jeg gleder meg nok liiiiitt for mye siden det bare er TO dager til torsdag, å at jeg nesten aldri ser henne siden Bergen er ikke barebare å kjøre opp å ned til hele tiden.(Bilder fra da jeg var hos henne i januar)Så Emeline og Emilie, forbered dere på å stå opp tidlig på torsdag da flyet lander halv ni tiden på torsdags morran! ♥

Skjer det noe spennende hos deg i det siste??

BYE OLD, HEY NEW!


HÆI småfolk! I dag har jeg å mamma vert byen å jg har lenge snakket om å bytte piercinegn min så i dag fant jeg ut at jeg ville det.
Derfor... gikk vi opp i det studioet jeg tok den, så bytta han mammen den for meg.

Glidelåås! Me gusta


Blinkskudd, eller hva?

Hva har du gjort i dag??
Har du piercing??
 

BÅTRACE I HELGEN!


I dag begyte båtracet/båtreset eller wtf. Men uansett så er det båtparade i byen i dag, men det er så dårlig vær så vi gadd ikke å dra. Men i morgen skal vi dra ned å se på når de skal kjøre, hvet ikke hva som er så spennende med det å at såååå mange folk kommer hit for å se på, jeg syntes ærlig at det ikke er noe spesielt gøy men liiiitt spennende da.
Hva skal du i helgen??
Skal du på båtracet?? 

HOVE TUR


Tidligere i dag har jeg og mamma vert på Hove å gått tur med lille Fant å tatt litt bilder. 
Vi gikk ned til stranden siden jeg ville vasse litt, men for et grusomt lavvann det var der! Kunne gå milevis ut uten å ha vann til midten av leggen en gang.  
Jeg pleier vanligvis å HATE å gå tur der ute men for en gangs skyld ble jeg med. 

Slår av en prat med stammen!Senere i kveld skal vi til byen å se på "Ta sjansen", tror aldri jeg har sett det før men har alltid hatt så lyst såååå, gleder kjempe masse!

Hva har du gjort i dag??
har du vert på hove før?? 

SOMMERKOS


......Eller nesten da, det er sågg grått og sol ute men veldig varmt! Så jeg sitter inne med musikk, data og tv atm. Men skal ut på Stølsvika senere, skal prøve å huske kameraet så får dere se MASSE FINT fra Arendalsk sommer.
Det meste av dagen i dag har gått til at jeg har vert med mamma på butikken å gått turer med Fant, utrolig hvor mange som skal hilse på han eller peker og prater! Jaja sånn er det å ha er nuddelig hund.
Hva skal du i dag??
Har du gjort noe spesielt i dag?? 

BILDER FRA ST.HANS FEIRING


Nå har vi kommet hjem fra en kjølig St.Hans fering på Hove. Ikke så masse folk, men nok. Også har de jo begynt å sette i stand Hove festivalen som jeg ikke aner når er men kan tenke meg at det er nå om ikke så lenge.
Hvordan har du feiret St.Hansaften i dag??

ST.HANS


Nå kommer jeg fra oven aka loftet. Jeg å mamma har vert å funnet litt forskjellige pledd vi skal ha i kurven til  Fant og litt i bilen når vi er på tur.
Men tilbake til overskriften. I dag er det St.Hans aften å vi skal kanskje ut på Hove i kveld å se på bålet å grille litt osv bare hvis det er fint vær, siden i stad regnet  det noe så inni ***** så få håpe det holder seg unna.

Oi så pen!!

Hva skal du i dag/kvled??
Skjedd noe spesielt i dag??

6 DAY'S TO GO♥ 

HAR KJØPT EN LITEN VALP!


Herregud jeg greier ikke la vere å smile nå! Har akuratt kjøpt meg eller meg å mamma har kjøpt oss en liten Tibetansk spaniel som skal hete Fant, mamma likte ikke Scotty så godt å den passa best til å hete Fant♥ Gud for en nylig liten gutt. De hadde bare den igjen å vi lå først i køen.(bildene tatt fra finn.no)

Har du noen gang sett noe mer herlig? Min lile go'gutt♥ Greier ikke vente til Onsdag!
 
Har du hund?? 

SØRSVANN


Kom hjem fra søsrvann for en liten stund siden, bada ikke. For kaldt enda men skal vel bare snart i neremste fremtid.
Nå sitter jeg å ser etter hunder på finn å håper å finne det perfekte nurk som skal hete scotty♥ Oppkaldt etter hunden til Tom.


Har du bada i år??

AVSLUTNING I POLLEN


I dag har barneskolen hatt avslutning i polln. Vi sang en sang Jan petter hadde skrevet, vakkått asså!
Er så rart at dette var aller siste dag med klassen og at det er ungdommskolen etter sommerferien.
I skrivene øyeblikk holder jeg på å laste opp en video fra da Bjørn- magne og Henrik spilte ACDC på slutten i dag,men fytte rævva så lang tid det tar! Nesten 3 lange timer med en video å¨bare ett anslig minutt ca.

1. klasse


1.klasse


2.klasse


3.klasse


Oss, finner dere meg? (ytterst til høyere i noe grønt)
7B og galingen kamil som hoppa i pollen!


Linnea

Jeg skal jo noe gøy i sommer da!
- Idrettsleiren
- Tusenfryd
- Bø
- Danmark
- Stranda
- Sole meg
- Bergen maby?
- Vere masse med venner!
- Slappe av
Og masse mer!! Skal vedde på at dette blir beste sommeren i år! Ja selvfølgelig det er jo bare an sommer hvert år ^^


Hva skal du i sommer??
Har dere ferie??

SOMMERFERIE OG NY HEADER!


Herregud så fort tiden flyr! I morgen er de sommerferie og siste dag på barneskolen. Sykt trist at klassene skal spittes opp, kommer til å savne alt det køddet vi fant på, som f.eks i vår en gang tror jeg det var når Jan petter kom sent inn til timen så jeg stilte kolla et kvarter frem så når vi skulle ut kvart over tolv var den egentlig bare tolv så vi fikk en halvtime friminutt i stedefor 15 min. Aaahh gode tider, gode tider....

Eller da Therese lo så ho spruta melk på hele pulten? hahahha! Alexander sin forelskelse i saftflaska si og den konstante hyperheten. begynte å le så jeg gråt for noen uker siden hahahah! men da hadde vi spist maaase sukker!
På fredag når vi skulle rydde i klasserommet fanr jeg en liten nissesjokolade bak noen bøker som jeg å ingrid delte. Hadde lagt der sikker siden jul å smakte fantastisk av melkesjokolade!

Men kan ikke skrive alt som har skjedd for da skriver jeg jeg til onsdag sikkert.
(her er noen bilder fra sklen hjemmeside) Sykkelturen.


CIMG0756.JPG

CIMG0765.JPG

CIMG0779.JPG
haha! En svane kom inn på stranda da vi hadde badestopp på sykkelturen, merkelig så tam den var. 

CIMG0788.JPG
(stolt fotograf)

 Leirskolen! Herregud, beste opplevelsen gjennom skoletiden så langt! kunne jeg bare skrudd tia tilbake?
Evjetun leirskole 2010 143.JPG

Evjetun leirskole 2010 155.JPG

Evjetun leirskole 2010 161.JPG

Evjetun leirskole 2010 167.JPG

Evjetun leirskole 2010 194.JPG
Me in my onepiece!

Evjetun leirskole 2010 223.JPG

Evjetun leirskole 2010 253.JPG

Evjetun leirskole 2010 265.JPG
Oi, det ble lite!


Men til resten av overskriften. I forrige uke var jeg med Therese, å litt senere på dagen dro vi opp på hytta dems å hadde en photoshoot så lagde en ny header av de bildene, siden ikke alle var på bloggen kan det hende at jeg lager en ny i nermeste fremtid hvis jeg får noen av bildene på mail.

Du kan se noen av bildene fra photoshooten vår HER.


Ser du frem til sommerferien??
Hva syntes du om den nye headeren min?? 

HELGEBESØK


I helgen har vi hatt besøk av 2 av venindene til mamma, Kristine og Rita.
De kom begge på fredagen og dro i dag formiddag. I går var vi i byen på kjempestaden og spiste lunsj der og grillet når vi kom hjem igjen.Meg å gamla!Hva har du gjort i helga??

HALVVEIS TILBAKE


Har bestemt meg for å blogge bittelitt men ikke veldig mye, så derfor blogger jeg halvveis. Noen dager mere enn andre og noen dager ikke noe. Men det har skjedd så mye rart i det siste jeg ikke har blogget om så derfor kan ha et lite sammendrag av alt som har skjedd i de siste!Vert en god del med Therese!
Sommeravsluting med klassen.


Mamma har hatt meenge folk på besøk og flere kommer det i dag!


Vert i stallen.
Var super gøy i går siden først på den timen jeg skal ri på hadde vi sprang, så litt senere etter timen min spurte Lise (ridelæreren) om jeg ville vere med på tur å det kan man ikke si nei til så jeg og Sharif (største hesten på blidet) blei med på langtur. Så skulle jeg hjem, men mamma måtte først komme ut der så jeg salte av han så ringte jeg mamma å i mellomtiden skule jeg å Lise gå ned å hente to av hestene, Pelle og Svarten. men de hadde så mye energi så vi greide ikke å holde de noe som førte til at de løp de siste meterene opp til stallen på egen hånd.

Det er egentlig alt som har skjedd den siste tiden, å nå er det ikke lenge til Idrettsleiren! Aldri vert der før så det kan bli spennende.

Har du gjort noe spennende i det siste??

BØ SOMMERLAND I MORRA!


Dette får bli et kjedelig innlegg siden jeg kan nemlig ikke finne USB ledningen til kamera!.
Har bloggpause enda men hadde bare så lyst til å friste folk litt.

I morgen reiser vi til Bø sommerland med skolen, gleder meg som en liten unge på julaften! Eller mere da. Bussen går i halv 9, 9 tiden på morran så bærer det til Telemark (hvis det var der det lå). Skal sitte med Antonie på bussen, hrm hrm.... stakkars resten av bussfølket. Vi tok følge hjem i dag å sa et eller annet ord på hele veien hjem som jeg ikke husker, men gøy var det det vertfall!  

Har ikke vert i Bø på årevis så skal bli gøy å komme dit igjen!


Nå skal jeg snart lage meg snadderloff og pakke til i morgen, så snakkes vi vel en gang i fremtiden.!

Ha du vert i bø før? 

JEG GLEDER MEG TIL.....


.....Sommeren!
Herregud som jeg gleder meg til sommeren! Lange varme kvelder å bare sitte ute å kose seg. Sove ute (hvis det blir varmt nok) sole meg dagen lang, bade masse! i fjor bada jeg alt for lite var ikke under med håret EN gang i sjøen. Ta masse bilder.
Tumblr_ll256wnezo1qd8diso1_500_large

.....Bytte piercingen!
Er så lei av den kjedelige sølvballen jeg har i nå! Men kan ikke bytte før i juni en gang OMG det er lenge å vente for en så utålmodig person som meg.
Tumblr_ljxq8mf9g01qzmr22o1_500_large

.....Danmark!
I august skal jeg, pappa, sunniva, papsen, og frk. stemor til Danmark!! DET ER MAAASSE å glede seg til.

.....Tusenfyd!
Hvert år siden jeg var 3-4 år har vi vert på Tusenfryd hver sommer, så jeg er på en måte lommekjent der nå. + At det er en slags "tradisjon" å vere der♥ 
378493-9-1278691309570_large

.....Sommerferien!
Alt ved sommerferien er egentlig elsk!

.....Idretsleiern!
Første året mitt på idretsleren på hove. Vi kan velge mellom mangemangemange ting å gjøre å selvfølgelig valgte jeg ridning!

.....Å masse mer!
Gleder meg til alt som skal skje i sommer\resten av året, bare det ikke er noe dårlig som skjer osv.
Tumblr_lhv051a1vp1qe2g64o1_500_large 
Alle bildene er fra weheartit.com 

Hva gleder du deg til??

1. mai


Føler ikke det er lenge siden bursdagen min en det er jo over en måned siden! Å putselig er det føste mai. Virker som første juni siden det er så fint vær ute nå for tide nå. I går gikk jeg i shorts og t-skjorte og det var over TJUE GRADER UTE!!
Senere i dag skal jeg å mamma til byen å se på noen greier som alltid er 1. mai. Så skal vi på Marco polo å spise verdens beste kina mat♥

Hva skal du i dag??
Skjer det noe spennende hos deg i dag??

hits