Tips

PRODUKTANBEFALINER-BEAUTY


Har kjøpt endel nytt i det siste og noe har jeg hatt en stund som jeg syntes er veldig bra. Så tenkte jeg kunne fortelle mine erfaringer :)Først så har vi denne shampoo og balsamen fra Tigi.Den fungerer mot slitt, ødlagt, tørt og skadet hår osv. Jeg har brukt den to ganger og merker allerede at håret er blitt mykere, glattere og mere glansfullt! Så disse to anbefaler jeg på det sterkeste om du er på jakt etter ny shampoo og balsam. De er litt dyre, men det er absolutt verdt det! Det er også andre typer for forskjellig hår


Så har vi denne varmebeskyttende sprayen fra Wella. Har brukt den i litt over en mnd kanskje, og før var håret mere flisete i tuppene når jeg retta det, men det begynner og komme seg nå. Så varmebeskyttende spray er et must om du retter håret ofte! Så hvorfor ikke kjøpe denne?


Så er vi kommet over på litt sminke.
Denne mascaraen har jeg brukt i et drøyt år nå og må ærlig si at det er den beste jeg noengang har hatt! Og jeg har hatt mange..
Den gir lange fyldige vipper uten klumper. Så de dere ser på tv som skal gi denne så kalte false falske vipper looken, kan dere bare glemme og heller bruke pengene på en som faktisk gir denne effekten!


Denne lipglossen fra Buxom/Bareminerals fant jeg i en nedstøvet sminkekurv så tenkte, hvorfor ikke prøve? Jeg sliter veldig med tørre lepper om vinteren som sikkert mange andre også gjør, og denne lipglossen levde opp til forventningene mine. Den sitter lenge på, lapper sammen sår på leppa, og beskytter mot kulde. Den er veldig klissete, men det er det som funker.
Så om du sliter med sprekte og tørre letter KJØP DENNE!


Da var vi kommet til sistemann.
Denne foundationen/moussen whatever. fra maybelline dekker veldig bra og sitter så og si hele dagen. Har vert fast bruker av denne i mange år nå og selvom jeg har prøvd nye merker har jeg alltid endt på denne tilslutt. Trenger ikke engang og ha pudder over.
Anbefaler også og ta denne på med fingrene for den extra effekten :)

Håper dette har vert til hjelp. 
Har du noe og anbefale?

BLOGGANBEFALING!


En jeg kjenner har nettop lagd seg blogg. Siden han ikke har så mange lesere tenkte jeg å "reklamere" litt ofr den siden jeg er så snill :-)
Så stikk gjerne innom   HER 
EN BRA BLOGG FOR MEG!


-Liker ikke å lese blogger har 1000 smilyer i texten: I stad når jeg å veninna mi var ute så deeeen kule fyren! :D:D:D:D OMG<3<3<3<3 Han var så hot xDD Å når han så på oss døde vi toalt :D <3<3<3 xD Men nå må jeg gå skal spise x3...
For meg er det useriøs blogging å da gidder jeg ikke engang å lese innlegget. Åsså ser utrolig barnslig å dumt ut!

-En bra blogg har BRA bilder som er tatt selv og IKKE bare google bilder. Bra kvalitet har åsså mye å si, å de må ike vere for mye redigert med blomster, tekst, sommerfugler osv.
Hvis ikke en blogg har bilder i noen innlegg er det utrolig kjedlig å lese.

-BLOGG VARIERT!!! Ikke blogg om det samme tema hver eneste dag! Det er ikke noe spennende for da hvet alle leserene dine hva du skal blogge om hver dag. Ikke spennende...

-Prøv å så lite skrivefeil som mulig, det er vansklig å lese en text med bare feil i seg, les gjennom innlegget før du publiserer det. *kremt kremt*

-Ikke blogg vert andre minutt bare fordi du har lite å gjøre. 3-4 innlegg om dagen er passlig å ikke ha 4 innlegg om morran\kvelden for da har du ikke noe senere på dagen.
 
-Hvis du ikke har noe å blogge om, ikke bare blogg om hvor rund og oransj en appelsin er! Vent heller til du har noe bra å blogge om.

-HA BRA DESIGN! Designet er det første leserene dine ser på når de kommer inn på bloggen, å det er ikke mange som liker en blogg hvor man mår anstrenge seg for å se hva som står eller det svir i øynene pga dårlig fargemix.
Ha et ryddig design med 2-3 farger som er fine sammen.-Ikke si at alle bildene av deg selv er stygge, hvorfor legger du de ut hvis du ikke er fornøyd?

-Still spørsmål i slutten av innleggene så leserene dine har noe å "svare" på i kommentarfeltet.

-Ha videoer i blandt, musikk, tips, inspirasjon, anbefal andre blogger, anbefal produkter, ha en outfit av og til.

Ja, det er sikkert masse mer men dette er det jeg kommer på nå..

Hva er an bra blogg for deg??
Hva syntes du om tipsene??

When we lose the right to be different, we lose the privilege to be free.


Det er så utrolig mange som mobber, snakker stygt om eller slenger dritt om andre bare fordi de ikke er like til dem selv! Hvis ikke olk skal få leve livet sitt sånn som de selv vil er det ikke noe vits i å ha livet.
Hvis man skal leve livet etter andres regler er det jo ikke ditt liv!! Vi lever kun ÈN  og den ene ganen du har livet er det ikke andre som bestemmer over. Stå for dine egne meninger,  gjør akuratt som det passer deg å drit fullstendig i hva andre mener om deg.

Alle mennesker er jo forskjellige å hvis de ikke hadde vert det hadde livet vert kjedelig som faen. Hvis du vil ha på deg dongeri jakke på skolen en dag, men ALLE syntes det er teit skal du fortsatt ha den på! Vis ALLE at dette er DITT liv og ingen andre en DEG BESTEMMER OVER DET!! Hvis folk sier at det er teit å gå med dongeri jakke skal du gå me den i ukevis bare for å bevis at ingen andre en deg bestemmer over ditt liv.... Ver stolt over den du er og hva du er. Ikke kjøp en dyr merkegenser hvis hvis alle andre har den, å du ikke liker den. Kjøp heller en fin genser som igen andre har å bli trendsetter! 
I do not follow the trend, I make them.....


Lev livet før det er for sent, det kommer ikke i reprise! Dum deg heller ut en gang for mye enn en gang for lite. 

Tips; Selvutløser.


Jeg har lenge hatt problemer med klare bilder ved å bruke selvutløser på kamera mitt, men jeg har funnet ut hvordan jeg skal få fine å klare bilder nå!

Daaakar fantorangen :( men til poenget. Jeg plasserer kamera i ca min høyde, siden jeg ikke har kamerastativ må jeg bruke noe annet. Så plasserer jeg bamsen (du kan selvfølgelig bruke noe annet) min i dørhøndtaket å får kamera til å fokusere på den, å når den har fått fin fokus løper jeg bort å tar bort bamsen å stiller meg foran kamera. Jeg har ikke fjernkontroll å når man bruker innebygd selvutløser fokuserer den ikke nå du alt har trykket på knappen, hvis jeg kan si det sånn.


Hvis du ikke forkuserer skillelig på motivet du skal ta bilde av blir det tåkete og uklart.


Her er et eksempelbilde på hvor klart det blir sånn ca.
Håper dette hjalp, hvis det er noe mere bare spørr!

Hjalp dette??
Kunne du dette fra før??

Bloggbok.


(fikk inspirasjon fra http://eliseeforalltid.blogg.no)

Boggbok er noe alle bloggere burde skaffe seg! Der kan du feks. skrive om hva du skal blogge om, inspirasjon til innlegg, hvilkene bilder du skal ha, notater til hva som sjer med bloggen å holde deg selv litt oppdatert.
Det er mye lettere å huske å blogge, å ikke sitte i en time å tenke på hva man skal blogge om!
bruker min hver dag og har alltid noe å blogge om når jeg ser i den. Nesten som om bloggen har en engen dagbok som jeg kan se i (a).

Bruker den gamle engelsk boka mi, siden jeg hadde nesten ikke skrevet noe i den.


Dagens blogging!


Hehe!! Nå kan dere LURE!

Har du bloggbok??
Skal du skaffe deg en??
Husk topplisten min HER!!!!

hits